REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Karališkoji šeima (nuotr. SCANPIX)

Apie karališkąją šeimą daugelis norėtų sužinoti kone viską, vis dėlto jų gyvenimus kai kada vis dar gaubia didžiulė paslaptis. Tačiau visai neseniai karališkoji šeima pateko į itin nemalonią situaciją.

4

Apie karališkąją šeimą daugelis norėtų sužinoti kone viską, vis dėlto jų gyvenimus kai kada vis dar gaubia didžiulė paslaptis. Tačiau visai neseniai karališkoji šeima pateko į itin nemalonią situaciją.

REKLAMA

Vienas darbuotojas rimtai pažeidė jų privatumą.

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, Buckinghamo rūmų darbuotojas Adamo Canto buvo pagautas bevogiantis daiktus iš karališkosios šeimos, o negana to, dalį jų pardavinėjantis per „eBay“ platformą.

Vaikinas buvo apkaltintas net 3 vagystėmis laikotarpyje tarp 2019 metų lapkričio ir 2020 metų rugpjūčio mėnesių.

Policijos pareigūnai nustatė, kad vaikinas pavogė daiktų, kurių vertė nuo 11 tūkst. iki 110 tūkst. eurų. Tarp pavogtų daiktų – princo Harry, Williamo ir Kate Middleton nuotraukos su parašais, o taip pat – ir Donaldo Trumpo vizito į Jungtinę Karalystę nuotraukų albumas (kuris yra vertinamas daugiau, nei 1600 eurų). Negana to, vyrukas pavogė ir daugybę medalių.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, vaikinas kai kuriuos daiktus „eBay“ pardavė už kur kas mažesnę vertę. Teigiama, kad vagystes Adamo vykdė tuomet, kai tvarkyavo karališkuosius namus.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai – ne vienintelė nemaloni situacija, su kuria per pastarąjį laikotarpį teko susidurti karališkajai šeimai.

Visai neseniai mirė princo Harry krikšto mama Lady Celia Vestey. „Daily Telegraph“ pranešė: „Lady Celia Vestey mirė staiga, bet ramiai, lapkričio 28 d., šeštadienį, būdama 71 metų amžiaus.“

Teigiama, kad vyks privačios laidotuvės. Atminimo pamaldos – vėliau.

Lady Celia buvo Lordo Samuelio Vestey žmona. Charlesas ir princesė Diana pasirinko, kad būtent ji taptų Hario krikšto mama.

REKLAMA
REKLAMA

O štai aną savaitę hercogienė Meghan Markle pripažino patyrusi persileidimą. Atviras jos pasakojimas apie tai buvo paviešintas „New York Times“ rašinyje.

Daugelis spėliojo, jog M. Markle ir princas Harry šiuo metu planuoja nėštumą, ir, pasirodo, jie neklydo, mat minėtas hercogienės persileidimas įvyko liepą, bekeliant savo pirmagimį sūnų Archie iš lovelės.

Pasirodo, kad visa tai itin stipriai paveikė hercogienę – ji netgi atsigulė į ligoninę Los Andžele, ir kasdien matė, kaip plyšta ją lankančio princo Harry širdis.

Moteris išsamiai papasakojo, kaip įvyko jos persileidimas, mat teigia, kad iškart suprato, jog kažkas yra ne taip. Pasirodo, kad pakeitusi sūnaus Archie sauskelnes, ji pajuto aštrų dūrį, ir netrukus parkrito ant žemės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Po kelių valandų, gulėjau ligoninės lovoje laikydama savo vyro ranką. Jaučiau ramybę jo delne ir pabučiavau jį, šlapią nuo mūsų abiejų ašarų. Žiūrėdama į šaltas baltas sienas galvojau, kaip mes nuo to išgysime“, – rašė hercogienė.

Hercogienė rašė, kad viskas nutiko vieną liepos mėnesio dieną, kuri iš pradžių atrodė tokia pati, kaip ir visos kitos. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų