REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Rytas“ prašo LKL atidėti savaitgalio mačą su „Žalgiriu“

dairosi ir naujo žaidėjo

Jau šį sekmadienį Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) numatytas antrasis Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ susidūrimas, bet jis gali ir neįvykti.

Jau šį sekmadienį Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) numatytas antrasis Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ susidūrimas, bet jis gali ir neįvykti.

REKLAMA

Situacija tokia, kad sostinės komanda šiuo metu turi vos 8 sveikus žaidėjus – Arnas Butkevičius ir Rokas Gustys yra traumuoti, vienas žaidėjas dar serga koronavirusu, o Maurice‘as Ndouras dėl COVID-19 situacijos yra įstrigęs Ruandoje, nes vos ten atvykęs sulaukė teigiamo testo rezultato.

Krepsinis.net žurnalisto Edgaro Pulkovskio kalbintas „Ryto“ direktorius Justas Jankauskas teigė, kad M.Ndouras trečiadienį turi atlikti testą ir po jo rezultato bus aišku, ar aukštaūgis galės grįžti į Lietuvą, ar privalės dar kurį laiką praleisti Afrikoje.

Klubas LKL vadovams užsiminė, kad norėtų nukelti rungtynes, kadangi turi vos 8 sveikus žaidėjus. Šioje situacijoje labai daug priklausys nuo to, ar M.Ndourui bus uždegta žalia šviesa grįžimui į Vilnių.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjome pokalbį dėl mačo nukėlimo ir jį tęsime toliau. Norėtume, kad rungtynės būtų nukeltos, nes su esama sudėtimi sunkiai galima tikėtis gero mačo, kokio tikisi sirgaliai. Suprantame, kad nėra daug tų langų, kur galima nukelti rungtynes ir rasti tinkamą laiką darosi vis sudėtingiau“, – sakė J.Jankauskas, 

REKLAMA

„Penktadienį dar atliksime testą ir sergančiam žaidėjui. Maža viltis, kad jis galės grįžti į rikiuotę, nors tokio krepšininko skaičiuoti neverta, kadangi tiek laiko nesportavęs atletas būna itin prastos sportinės formos“, – konstatavo J.Jankauskas.

Jeigu rungtynės su „Žalgiriu“ ir įvyks, o jose „Rytas“ naudos siaurą rotaciją, jėgų rezervams atstatyti laiko bus itin mažai, kadangi po 2 dienų, gruodžio 8-ąją, lauks FIBA Čempionų lygos svarbus mačas namie su Rygos VEF.

J.Jankauskas portalui Krepsinis.net patvirtino, kad „Rytas“ ieško naujo aukštaūgio, kuris gali žaisti vidurio puolėjo bei sunkiojo krašto puolėjo pozicijose ir jis bus legionierius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų