REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijoje moteris išprievartavo 14-metį

32-ejų Teah Vincent šiuo metu jau varsto teismo Anglijoje duris po to, kai tenkindama keistą savo aistrą, ji privertė 14-metį paauglį su ja užsiiminėti seksu. Nepaisant to, kad paauglys jai tvirtino, kad vis dar mokosi mokykloje, T. Vincent nepasidavė ir pasiekė savo.

32-ejų Teah Vincent šiuo metu jau varsto teismo Anglijoje duris po to, kai tenkindama keistą savo aistrą, ji privertė 14-metį paauglį su ja užsiiminėti seksu. Nepaisant to, kad paauglys jai tvirtino, kad vis dar mokosi mokykloje, T. Vincent nepasidavė ir pasiekė savo.

REKLAMA

Kaip rašo „Dailymail“, Woolaston mieste, Gloucestershire grafystėje išniekintas paauglys netruko apie įvykį pranešti artimiesiems, o netrukus šalia moters namų jau rikiavosi policijos pareigūnai.

Moteris neneigia, kad išties užsiiminėjo seksu su paaugliu, tačiau tvirtina, kad buvo įsitikinusi, jog jam jau 16 metų.

Gruodžio 1-ąją teisme buvo pradėta svarstyti byla, kurios dokumentuose tvirtinama, kad moteris paauglį į namus prisiviliojo pasiūlydama jam stiklinę vandens. Ji stebėjo, kaip paaugliai šalia jos namo žaidžia futbolą, todėl netruko užkalbinti dviejų vaikinų ir pasiūlyti jiems vandens.

Prokuroras teisme kalbėjo: „Berniukai priėmė ponios Vincent pasiūlymą, kadangi po aktyvaus futbolo žaidimo buvo ištroškę. Vienas iš jų šiek tiek pažinojo ponią Vincent, tačiau auka – ne. Įsipylę vandens, jie visi prisėdo virtuvėje prie stalo. Visi jie kurį laiką kalbėjosi apie mokyklą, kol moteris pakeitė temą ir pradėjo kalbėti apie savo kūną ir seksą. Vienas berniukų buvo pora metų vyresnis, jis netruko suprasti, kur link veda šis pokalbis.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet ji pakvietė paauglį pas save į viršų. Auka manė, kad viršuje ji prodys kokį žaidimų kambarį ar bent žaidimų kompiuterį. Vyresnis paauglys liko namo apačioje. Ji nusivedė berniuką į miegamąjį, pasiūlė prisėsti ant lovos ir paprašė šiek tiek palaukti. Tuomet pati nuėjo į kitą kambarį ir pilnai nusirengė. Į savo miegamąjį ji jau grįžo nuoga.

REKLAMA

Tuomet ji šiek tiek pastūmė paauglį, kad šis atsigultų ant lovos. Netrukus ji užsilipo ant jo ir, nieko neklaususi, pradėjo užsiiminėti seksu“, - skelbė prokuroras.

Jis pridūrė, kad parodymus davusi auka teigė, kad ji tiesiog šokinėjo ant jo apie penkias minutes.

„Jis tvirtina, kad nebuvo jokio pokalbio apie tai, kas gali įvykti. Auka jautė, kad visa tai, kas vyksta, yra labai negerai. Jis žinojo, kad tiesiog yra per jaunas, tuo labiau, šalia jo daugiau nei dvigubai vyresnė moteris. Apytikriai po penkių minučių jis nustūmė moterį nuo savęs ir bėgo į namo apačią.

REKLAMA
REKLAMA

Namo apačioje laukęs draugas pasišalino iškart, kai tik išgirdo seksualinius garsus“, - pridūrė prokuroras.

Netrukus abu paaugliai apie situaciją papasakojo draugei, kuris patarė apie įvykį papasakoti šeimos nariams. Po poros dienų nuo įvykio, aukos mama nuvyko į T. Vincent namus ir pradėjo šaukti. Tačiau seksualiai vaiką išniekinusi moteris tepratarė, kad namuose yra mažametė dukra ir dabar ji apie nieką nekalbės. Su ja bandė kalbėtis ir kiti šeimos nariai, jai buvo neakivaizdžiai grasinama, kad daugiau nelįstų prie paauglių ir nedrįstų tenkinti savo iškraipytos aistros.

Po tokių pokalbių su moterimi, aukos bičiulis sulaukė nematyto vyro grasinimų, kad jei dar kartą T. Vincent sulauks kažkokių gąsdinimų ar priekaištų, šis nieko nelauks ir nužudys juos.

Po penkių dienų nuo įvykio šeima kreipėsi į policijos pareigūnus ir T. Vincent buvo sulaikyta. Kol vyksta bylos tyrimas, nėra žinoma, koks likimas laukia paauglį seksualiai išniekinusios moters.

Šaltinis: www.anglija/today

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų