REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Košmaras Pragarėlės kaime: kaip mylimas ir mylintis sūnus galėjo taip nužudyti mamą (nuotr. TV3)

Sukrečiantis nusikaltimas Panevėžio rajone, Pragarėlės kaime. Ten itin žiauriai savo namuose nužudyta 52 metų moteris. Kraupiu nusikaltimu įtariamas jos 31-erių sūnus.

6

Sukrečiantis nusikaltimas Panevėžio rajone, Pragarėlės kaime. Ten itin žiauriai savo namuose nužudyta 52 metų moteris. Kraupiu nusikaltimu įtariamas jos 31-erių sūnus.

REKLAMA

Policijos pareigūnai praneša, kad lapkričio 30 d. apie 15 val. 20 min. į ligoninę iš Panevėžio rajone, Paįstrio seniūnijoje, esančių namų pristatyta ir dėl durtinių žaizdų paguldyta moteris.

Vis dėlto, vos po valandos sunkiai sužalotos moters gyvybė ligoninėje užgeso. Policijos pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė aukos sūnų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl savo artimojo giminaičio ar šeimos nario nužudymo. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo 8 iki 20 metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Tvarkinga šeima

Paįstrio seniūnas Virginijus Šležas naujienų portalui tv3.lt pasakojo, kad šeima, kurioje sūnus įtariamas nužudęs motiną, buvo žinoma kaip tvarkinga, neproblemiška:

REKLAMA
REKLAMA

„Šeima šiek tiek žinoma. Buvo labai tylu, ramu dėl jų, jokių paslaugų šeimai seniūnija neteikė. Iš matymo pažinojau tą šeimą.

Tas sūnus lyg Panevėžyje gyveno. Tikrai problemų nekelianti šeima. Dirbu jau 11 metų čia ir nė karto iš policijos nesame gavę kažkokios informacijos apie tą šeimą.“

REKLAMA

Seniūnas užsiminė, kad tas sūnus lyg turėjo vartoti kažkokius vaistus: „Galiu pasakyti tik tai, ką teko girdėti. Nežinau faktų. Tam sūnui lyg reikėjo vartoti vaistus. Matyt, kad sirgo kažkokia liga.“

V. Šležas pridūrė, kad Pragarėlės kaimas yra nedidelis, su vos 150 gyventojų. Tad visa bendruomenė yra sukrėsta dėl to, kas nutiko.

„Visi sukrėsti. Kaimynams ir artimiesiems – didelis šokas. Visi kaime vienas kitą pažįsta, gražiai sutaria. Apie įvykį sužinojau vakar, sunku buvo patikėti“, – pridūrė Paįstrio seniūnas.

Kaimynai sukrėsti

Nusikaltimą, pirminiais duomenimis, sūnus galėjo įvykdyti būdamas blaivus. Kaimynystėje Pragarėlės kaime gyvenantys žmonės teigė, kad negali nieko pasakyti apie galimai kažkokia liga sirgusį jauną vyrą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaimynai pasakojo, kad šeimoje yra dar vienas vyresnis ir vienas jaunesnis vaikai. Vidurinysis sūnus esą dažnai sėdėdavo prie kompiuterio.

Vis dėlto, anot kaimynų, tiek sūnūs mamą, tiek mama juos labai mylėjo. Motina nė vieno jų neišskirdavo.

Moteris, pasak kaimynų, turėjo problemų su sveikata. Kaip tik planavo vykti pas gydytojus, tarėsi su seniūnu, kur jai geriau važiuoti.

Moteris taip pat slaugė ir savo mamą, kurią ištiko insultas. Su ašaromis akyse kaimynės teigė iki šiol negalinčios patikėti, kad nutiko toks baisus dalykas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų