REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienis Zodiako ženklams pažers emocijų pliūpsnį – daugeliui norėsis įrodyti savo nuomonę, pagrįsti siūlomas idėjas. Visgi rekomenduojama neskubėti ir viską įvertinti iš naujo, kad vėliau nepakenktumėte nei sau, nei kitiems.

Antradienis Zodiako ženklams pažers emocijų pliūpsnį – daugeliui norėsis įrodyti savo nuomonę, pagrįsti siūlomas idėjas. Visgi rekomenduojama neskubėti ir viską įvertinti iš naujo, kad vėliau nepakenktumėte nei sau, nei kitiems.

REKLAMA

Avinas

Sieksite praktiškai įtvirtinti savo autoritetą. Nevenkite pokalbių, kurie padėtų rasti sprendimą, susijusį su darbu, pinigais. Svarbiausia yra liautis dramatizuoti menkas problemas.

Tauras

Gali kilti nesusipratimų su partneriais, draugais ar vaikais. Įtampa dar labiau padidės, jeigu jie mėgins jums nurodinėti, kaip turite elgtis ir gyventi. Galite patirti vidinę dilemą.

Dvyniai

Jeigu laukiate, kad pažįstamas asmuo grąžintų jums skolą, gali nutikti taip, kad jis, užuot grąžinęs, paprašys dar paskolinti. Galbūt kils ginčų dėl painiavos dokumentuose.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Galimas pranešimas iš mokslo įstaigos, teisėtvarkos institucijos, užsienio. Galbūt pabendrausite su senu pažįstamu ar kažkokios srities specialistu. Galite gauti intriguojamą pasiūlymą.

REKLAMA

Liūtas

Prieštaringi bus emociniai santykiai. Tikėtina įtampa dėl nurodymų, raginimų. Galbūt teks praktiškai panaudoti ne tik savo, bet ir svetimą patirtį, arba atsidursite situacijose, kurios tą patirtį primins.

Mergelė

Jau nuo ryto galvosite apie numatomus susitikimus su draugais ar vakaro renginį. Jausite bendravimo ir draugystės poreikį. Artimieji nelabai pritars jūsų susiplanuotam laisvalaikiui.

Svarstyklės

Jus tarsi prislėgs darbo nuovargis. Dėl to stengsitės išvengti siūlomų susitikimų, viešumo. Jums išties reikia pailsėti, pabūti vienumoje. Derėtų saugoti sveikatą, nerizikuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Mėgindami paveikti ir keisti kitų pažiūras, galite persistengti ir pasirodyti lyg keistuoliai. Galbūt jums kils abejonių, susijusių su numatoma rekonstrukcija ar kelione. Stiprės poreikis susirasti darbą.

Šaulys

Galbūt įsitrauksite į turtines peripetijas, verslą, ką nors pirksite, nuomosite ar išsinuomosite. Kita vertus, labai tikėtina, kad jūsų polėkį stabdys racionaliai skaičiuojantys šeimos nariai ar verslo partneriai.

Ožiaragis

Vikriai suksitės, jeigu turite reikalų su informacija, mokslu, reklama, logistika. Rezultatai bus neblogi, bet jums norėsis geresnių arba to tikėsis klientai, aplinkiniai.

Vandenis

Savo namiškiams galite pademonstruoti emocijų protrūkius, nors darbe tikriausiai sugebėsite elgtis kaip pridera. Galbūt pajusite norą iš pagrindų susitvarkyti buitį. Gali paaiškėti, kad problemų kilo jūsų tėvams.

Žuvys

Šiandien ir jūs, ir jūsų vaikai būsite kiek lengvabūdiški, trokšite pramogų, malonumų. Iš šeimos narių galite išgirsti priminimų apie moralę, saikingumą, taupumą.

Šaltinis: www.vytutaus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų