REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas laukia jūsų gruodžio mėnesį ir perskaitykite prognozes savo Zodiako ženklui jau dabar.

Sužinokite, kas laukia jūsų gruodžio mėnesį ir perskaitykite prognozes savo Zodiako ženklui jau dabar.

REKLAMA

Avinas

Šį mėnesį turėsite pamiršti viską, ką iki šiol esate išmokę, ir į gyvenimą smalsiai žiūrėti plačiai atmerktomis akimis, nebijodami suklysti. Tai – kelias į mokymąsi, naujas galimybes ir augimą. Laikykitės atokiai nuo įsitikinimo savo teisumu ir savanaudiškumo, nes kaip elgsitės su kitais, taip pat bus elgiamasi ir su jumis.

Jautis

Nors svarbu neišduoti savo įsitikinimų ir principų, šį mėnesį jūsų iššūkis bus paleisti nuoskaudas, giliai užslėptus jausmus ir negerus emocinius prisirišimus, dėl kurių esate užstrigę. Nors visada sunku paleisti gerai pažįstamus dalykus (ir net skausmą), kartais tai padaryti būtina, jei norime toliau gyventi ir klestėti.

Dvyniai

Šiuo laikotarpiu gali baigtis svarbi partnerystė – visata jus išlaisvins, kad galėtumėte siekti svarbesnių dalykų. Taip pat gali būti, kad sutiksite bendrakeleivį, kuris padės jums augti. Stenkitės neleisti neužtikrintumo baimei jūsų sulaikyti. Savo intuicija pasitikėkite labiau, nei tvirta geležine logika.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jei pastaruoju metu savo talentus ir įgūdžius parduodavote per pigiai, šį mėnesį turėsite kalbėti garsiau ir imtis vadovavimo (greičiausiai darbo reikaluose), ar bent jau teks pripažinti, kad savo srityje esate ekspertas ir autoritetas. Kita vertus, šis laikas bus tinkamas daugiau dėmesio atkreipti į savo sveikatą ir savijautą.

REKLAMA

Liūtas

Jūsų romantinis gyvenimas šį mėnesį bus labai ugningas – gali būti, kad sutiksite ypatingą žmogų arba užsidegs žalia šviesa santykių persikėlimui į artimesnį lygį. Romantiniame ryšyje taip pat gali ateiti laikas labai reikalingai pauzei, ypač jei šie santykiai jūsų nebetenkina. Bet kuriuo atveju, širdies reikaluose jūsų geriausi sąjungininkai bus tiesa ir įžvalgumas.

Mergelė

Šį mėnesį Mergelių dėmesio centre bus namai ir šeima – kai kurios Mergelės sulauks šeimos pagausėjimo (tai gali būti ir keturkojis mažylis). Su situacija gali būti susijęs persikėlimas gyventi kitur ar naujo būsto įsigijimas, o taip pat galima tikėtis santykių dinamikos pasikeitimo su vienu iš tėvų. Kad ir kaip besiklostytų situacija, stabilumas ir pilnatvė bus pagrindinės šio mėnesio temos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Atėjo laikas atsitraukti ir pasižiūrėti į viską platesniu žvilgsniu. Gali atrodyti, kad intensyvus susitelkimas į kurią nors vieną gyvenimo sritį jums leidžia joje visą laiką būti vienu žingsniu priekyje, bet toks tunelinis mąstymas iš tiesų jums trukdo pastebėti aplink esančias nuostabias galimybes. Atėjo laikas nukrypti nuo esamo kurso ir šiek tiek surizikuoti.

Skorpionas

Gali būti, kad dabartiniai jūsų darbai artėja link pabaigos, bet tai greičiausiai jums nebus staigmena. Panašu, kad šis noras eiti į priekį ir mokytis ko nors naujo jumyse bręsta jau kurį laiką. Jei dabar nedirbate, šiuo laikotarpiu gali pasitaikyti nauja galimybė, bet tai priklausys nuo jūsų sugebėjimo rasti kompromisą tarp savo širdies ir proto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pasiruoškite – artėja jūsų proveržio akimirka, kurios laukiate jau visus metus. Jei jautėtės įstrigę, būkite pasiruošę šuoliui į priekį. Vis dėlto, jūsų kelias į sėkmę bus ne kiekybinis ir nereikalaus impulsyvių sprendimų.

Ožiaragis

Nors jūsų pragmatiškumas yra viena jūsų stipriųjų pusių, šį mėnesį turėsite labiau pastebėti, kam skiriate savo mintis ir dėmesį. Tai bus ypač svarbu, nes dalis šių minčių atsispindės taip pat ir aplink jus, išoriniame pasaulyje. Jei kažkas jūsų gyvenime nedera, paleiskite tai.

Vandenis

Šį mėnesį jūsų žvaigždės kyla, todėl pastaruoju metu jus supusi migla ir slėgę sunkumai turėtų pradėti sklaidytis. Atsiras naujų galimybių – arba per žmones, kuriuos pažįstate, arba priimdami tai, kuo išsiskiriate iš minios.

Žuvys

Karjeros ir pasiekimų srityje jūsų laukia augimo spurtas. Atėjo laikas sulaukti pripažinimo ir geriausios progos gyvenime. Kad ir ką būtumėte nusižiūrėję, svarbu pasitikėti savimi ir žinoti, kad galite pasiekti savo tikslus, tuo tarpu užsitikrindami ryšius su teisingais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų