REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
TV3 Grupė siūlo žiūrėti (nuotr. Organizatorių)
4

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo žiūrėti Kalėdų eglės sostinėje įžiebimą, smagų savaitgalio žaidimą „galvOK“, jautrias bei sukrečiančias dramas: „Gerumo stebuklas“, „Mumbajaus viešbutis“, Europos vyrų krepšinio čempionato atrankos rungtynes Lietuva – Belgija ir legendinių boksininkų Mike Tyson ir Roy Jones Jr kovą.

Šeštadienis (11.28)

10.00 val. per TV6 laida „Autopilotas“. Kokie automobiliai rieda mūsų gatvėmis? Ko galima tikėtis iš ką tik rinkoje pasirodžiusių naujienų ir kas pristatyta paskutinėse pasaulinėse parodose? Laidoje automobilių mėgėjams – praktiniai patarimai, automobilių vertinimas ir viskas, kas susiję su automobilių sportu.

15.00 val. per TV3 sukrečianti drama visai šeimai „Gerumo stebuklas“. Augustas „Ogis“ Pulmanas (akt. Jacob‘as Tremblay) gimė deformuotu veidu ir didžiąją pirmųjų dešimties gyvenimo metų dalį praleido ligoninėse ir namuose. Tačiau dabar atėjo laikas pokyčiams. Bendrai berniuko sveikatai pagerėjus, jo tėvai (aktoriai Julia Roberts ir Owen‘as Wilson‘as) nutaria leisti sūnų į mokyklą. Būsimasis penktokas labiausiai norėtų tapti nematomas, bet tai, žinoma, nepasiekiama svajonė. Išskirtinis jo veidas aplinkiniams yra tarsi žvilgsnių magnetas. Nauja mokykla apskritai bet kuriam vaikui yra išbandymas. O kai esi išskirtinis, dėmesys gali tapti tiesiog nepakeliamas. Mokyklos peštukai iš karto ima kabinėtis prie Ogio. Tačiau tarp daugybės vaikų atsiranda pora drąsuolių, kurie, nebijodami bendros nuomonės, pasiūlo savo draugystę jautriam ir geraširdžiam naujokui. Su Ogio išskirtinumu turi susigyventi ne tik mokiniai, bet ir jų tėvai, mokytojai ir visi likusieji miestelio gyventojai. Gera, užjaučianti ir nuolat kitiems pasiruošusi padėti išskirtinio berniuko širdis galų gale nugali išankstinius nusistatymus ir parodo, kad tikrasis grožis visuomet slypi viduje.

REKLAMA
REKLAMA

17.30 val. per TV3 ir TV3 Play – Kalėdų eglės įžiebimas 2020. Svarbiausią šalies eglę įžiebs ir šventinio renginio metu TV žiūrovus sveikins Vilniaus meras Remigijus Šimašius, tikras Kalėda ir renginio vedėjai – Mindaugas Stasiulis bei Renata Šakalyte-Jakovleva. Žiūrovams gražiausius pasirodymus dovanos visų mylimi atlikėjai: Jurijus Veklenko, Inga Jankauskaitė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Vidas Bareikis, o G&G Sindikatas pristatys naują, specialiai Vilniaus miestui Kalėdų eglės įžiebimo proga sukurtą dainą „Kalėdos“! https://play.tv3.lt/kaledu-egles-iziebimas-2020-11171504

REKLAMA

19.40 val. per TV3 žaidimas „galvOK“. Žaidimo išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį. Šį kartą sumanumo kovoje susirems Virgilijus Alekna ir Karina Stungyte. https://play.tv3.lt/galv-ok

22.40 val. per TV3 drama „Mumbajaus viešbutis“. Tikrais įvykiais paremta juosta pasakoja apie 2008 metais įvykdytą teroristų išpuolį prabangiame The Taj Mahal Palace viešbutyje Mumbajuje. Šio įvykio herojai – paprasti žmonės (viešbučio darbuotojai ir svečiai), kurie rizikavo savo gyvybėmis, kad galėtų išgelbėti kitus.

REKLAMA
REKLAMA

15.30 val. per TV8 „Tik tai, kas tikra“ – laida apie tikrą, nepagražintą gyvenimą mūsų miestuose ir miesteliuose. Laida rodys, kuo gyvena žmonės Lietuvoje, kokias problemas ir kaip sprendžia, o įkvepiančios istorijos atskleis, kodėl jie pasirinko gyventi ir dirbti čia. Ir kodėl jiems ta tikrovė – gera.

Sekmadienis (11.29)

9.30 val. per TV6 laida žūklės fanams – „Vienam gale kablys“. Sako, pasaulyje jų milijonai... Lietuvoje – šimtai tūkstančių... Savaitgaliais – jų rankose meškerės ir juos galima rasti prie pačių įvairiausių Lietuvos upių, ežerų ir tvenkinių. Jų kalbos sukasi tik apie žuvis, žūklės įrankius, orų prognozes ir geriausias žvejybos vietas Lietuvoje ir pasaulyje. Laida „Vienam gale kablys“ jau daugelį metų draugauja su šiais gerąja prasme išprotėjusiais žmonėmis, kurių kasmet vis daugiau. Laidos vedėjas Paulius Korsakas keliauja su meškerėmis po gražiausias ir žuvingiausias mūsų šalies ir pasaulio vietas ir džiugina žiūrovus netikėtais reportažais, patarimais ir, žinoma, naujienomis, skirtomis šiam puikiam pomėgiui – pramoginei žūklei. „Vienam gale kablys“ TV6 eteryje – tai ir puiki pramoga, ir gamtos jausmas, naujausi patarimai ir žūklės būdai, didžiausios pagautos ir paleistos žuvys bei įdomūs žinomi žmonės su meškerėmis rankose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

15.10 val. per TV3 komedija „Vedybų planuotoja“. Nuotaikingoje romantinėje komedijoje Merė Fiorė (Jennifer Lopez) vaidina ambicingą ir gerai žinomą San Francisko vedybų planuotoją, kuri dirba tik su turtingiausiais ir garsiausiais klientais. Tačiau vieną gražią dieną ši nepataisoma vienišė iki ausų įsimyli, kai likimas suveda ją su daktaru Stivu (Matthew McConaughey). Merės užimtas, tačiau nesudėtingas gyvenimas apvirsta aukštyn kojom – pasirodo, Stivas yra didžiausių jos planuojamų vestuvių pagrindinis herojus! Ar Merė palydės jį iki altoriaus ar pati galiausiai ryšis tapti nuotaka? Meilė – ne vestuvės, ir nieko čia nesuplanuosi...

REKLAMA

17.05 val. per TV8 Didžiosios Britanijos kulinarinis šou „Kviečiu vakarienės“. Penkios spalvingos asmenybės, penkios vakarienės kiekvieno iš jų namuose ir piniginis prizas tam, kurio vakarienė bus išrinkta geriausia.

19.30 val. per TV3 ir TV3 Play – Europos vyrų krepšinio čempionato atrankos rungtynės. Lietuva – Belgija. https://play.tv3.lt/sportas/krepsinis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų