REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Millsapas lieka „Nuggets“, Rondo papildys „Hawks“

daugiau perėjimų

Paulas Millsapas toliau gins Denverio „Nuggets“ garbę, su kuria sudarys vienerių metų 10 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Paulas Millsapas toliau gins Denverio „Nuggets“ garbę, su kuria sudarys vienerių metų 10 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

REKLAMA

35 metų atletas praėjusiame NBA sezone rinkdavo 11,6 taško ir atkovodavo 5,7 kamuolio.

Jis Denverio klube žaidžia nuo 2017 metų.  

*******

Dabartinėje savo komandoje toliau žais Carmelo Anthony. 36 metų 203 cm ūgio puolėjas lieka Portlando „Trail Blazers“ ekipoje dar metams.

Praeitą sezoną C.Anthony statistika siekia 33 minutes, 15,4 taško, 6,3 atkovoto kamuolio ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

*****

Los Andželo „Lakers“ palikęs Rajonas Rondo karjerą tęs Atlantos „Hawks“ klube. Pranešama, kad gynėjas su Rytų konferencijos ekipa susitarė dėl dvejų metų 15 mln. JAV dolerių kontrakto.

R.Rondo spalio mėnesį su „Lakers“ komanda tapo NBA čempionu. Praėjusiame sezone 34 metų gynėjas rinkdavo 7,1 taško ir atlikdavo po 5 rezultatyvaus perdavimo. 

REKLAMA
REKLAMA

*****

Vienu įdomiausių laisvųjų agentų buvęs Serge'as Ibaka Toronto „Raptors“ gretas palieka dėl vietos Los Andželo Toronto „Clippers“.

REKLAMA

31 metų 213 cm ūgio S.Ibaka su Clippers“ klubu pasirašys dvejų metų sutartį.

Praėjusiais metais jo statistika lygoje siekė 27 minutes, 15,4 taško,  8,2 atkovoto kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

*****

Šarlotės „Hornets“ komanda nusprendė atleisti Nicolą Batumą. Prancūzas neseniai pratęsė 27 mln. JAV dolerių dolerių vertą kontraktą visam sezonui. „Hornets“ jį atleido, kad atlaisvintų algų kepurę Gordonui Haywardui, tačiau algą prancūzui vis tiek turės išmokėti.

31 metų atletas praėjusiame NBA sezone rinkdavo 3,6 taško ir atkovodavo 4,5 kamuolio, jis aikštėje pasirodė 22 rungtynėse. Pranešama, kad juo jau domisi elitinės NBA komandos.

REKLAMA
REKLAMA

*****

Los Andželo „Lakers“ palikęs Avery Bradley karjerą tęs Majamio „Heat“ komandoje. Krepšininkas su Floridos klubu sudarys dvejų metų 11,6 mln. JAV dolerių kontraktą.

A.Bradley galėjo žaisti ir kitame sezone „Lakers“ gretose, bet jis pats nusprendė nutraukti kontraktą. Įdomu tai, kad jis atsisakė žaisti Orlando burbule ir kartu su komanda aikštėje netapo čempionu.

Praėjusiame NBA sezone gynėjas rinkdavo 8,6 taško ir atkovodavo 2,3 kamuolio.

*****

Majamio „Heat“ komandai į NBA finalą patekti padėjęs Jae Crowderis keliasi žaisti į Vakarus. Pranešama, kad puolėjas su Fynikso „Suns“ klubu sudarys trejų metų 30 mln. JAV dolerių kontraktą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

J.Crowderis praėjusį sezoną pradėjo Memfio „Grizzlies“ klube, o pabaigė „Heat“ gretose. Floridos klube jis rinkdavo 9,9 taško ir atkovodavo 6,2 kamuolio. 

*****

Milvokio „Bucks“ komanda stiprina atsarginių krepšininkų suolelį.

Pranešama, jog Rytų konferencijos grandai su DJ Augustinu sudarys trejų metų 21 mln. JAV dolerių ir su Bobby Portisu pasirašys dvejų metų trukmės sutartį.

B.Portisas praėjusiame sezone atstovavo Niujorko „Knicks“ ekipai, per mačą jis rinko 10,1 taško ir atkovojo 5,1 kamuolio.

D.J.Augustinas atstovavo Orlando „Magic“ ekipai, per dvikovą rinkdavo 10,5 taško ir atlikdavo 4,6 rezultatyvaus perdavimo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų