REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

13 vaikų mama trečiadienio rytą mirė nuo koronaviruso, o šeimos skausmą sunku apibūdinti žodžiais.

13 vaikų mama trečiadienio rytą mirė nuo koronaviruso, o šeimos skausmą sunku apibūdinti žodžiais.

REKLAMA

35-erių Sonia Partridge, iš Didžiosios Britanijos, trečiadienio rytą mirė ligoninėje. Jos žmona Kerry Ann (40) prisimindama ją sakė, kad „negali išmesto jos veido iš savo minčių ir nenori jos pamiršti“.

Karry ir Sonia buvo smerkiamos dėl savo išvaizdos, tačiau moterims patyčios nerūpėjo ir jos stengėsi mylėti save nepaisant to, kiek sveria ar kaip atrodo.

Sonia iš ankstesnių santykių turėjo 2 vaikus, Kerry turėjo 6, o kartu jos spermos donorų dėka susilaukė dar 5 atžalų. Kerry sakė, kad Sonia visus labai mylėjo, o be jos prižiūrėti jauniausius vaikus bus labai sunku, rašoma metro.co.uk.

„Aš įeinu į kambarį ir tikiuosi ją ten rasti, bet kambarys tuščias. Žiūriu, kaip bėgioja mūsų jaunėliai lyg niekas nebūtų pasikeitę ir sunku suvokti, kad Sonia nepamatys, kaip jie užauga“.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris priduria, kad Sonia išvežta į ligoninę sunkios būklės ir galėjo ištarti vos kelis žodžius. Šeima buvo su ja tuo metu, kai ji iškeliavo Anapilin.

REKLAMA

Vos tramdydama ašaras moteris sakė: „Ji buvo per daug pavargusi ir nusprendė nusiimti deguonies kaukę. Be jos ji iškeliavo labai greitai“.

16 metų dukra Meera Jo, kuri matė mamą ligoninėje prieš mirtį, sako, kad neužtenka žodžių apibūdinti jos netektį.

Ji sakė: „Jos mirtis paliko tuštumą mūsų gyvenime. Sunku paaiškinti mažiesiems vaikams, kad ji iškeliavo su angelais ir nebegrįš namo. Nesvarbu, kaip blogai ji pati jausdavosi, tačiau ji visada mums teikė pirmenybę, o dabar jos nebėra.

Kartais mes jaučiamės išsunkti, o kartais negalime sustabdyti ašarų. Jeigu mes nusijuokiame, iškart pasijaučiame negerai, nes mamos juoko nebeišgirsime“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų