REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Johnas Travolta, Kelly Preston, Tomas Cruise'as,Nicole Kidman, Jenna Dewan, Channingas Tatumas (nuotr. SCANPIX)

Holivudo aktorių santykiai laikomi ir spalvingais, ir epiniais, tačiau stereotipiškai trumpalaikiais. Nepaisant to, kiek ilgai meilė tęsiasi, ji visada palieka pėdsaką.

12

Holivudo aktorių santykiai laikomi ir spalvingais, ir epiniais, tačiau stereotipiškai trumpalaikiais. Nepaisant to, kiek ilgai meilė tęsiasi, ji visada palieka pėdsaką.

REKLAMA

Stebėjome, kaip ekrane žydi daugybė romanų, kai kurie tęsiasi iki šiol, o kai kurie pasibaigė po dešimtmečio. 

Benas Affleckas ir Jennifer Garner

Viskas prasidėjo nuo šios buvusios įžymybių poros draugystės. Pirmą kartą Benas ir Jennifer susitiko Pearl Harbour filmavimo aikštelėje 2001 m., po dvejų metų aktoriai bendradarbiavo filme „Daredevil“, kur jų personažai buvo labai artimi. Po metų Garner išsiskyrė su savo pirmuoju vyru ir  2005 m. B.Affleckas tapo jos vyru. Deja santuoka nutrūko 2018 m., tačiau pora bendrai augina tris vaikus ir išlaiko draugiškus santykius.

Ginnifer Goodwin ir Joshas Dallas

Ginnifer ir Josho meilės istoriją galite pavadinti „meile iš pirmo žvilgsnio“. Jie susitiko serialo „Senų senovėje“ filmavime 2011-aisiasi ir tais pačiais metais pradėjo susitikinėti. Pora augina du vaikus, o vienas iš G,Goodwin nėštumu buvo įtrauktas į serialo siužetą. 

REKLAMA
REKLAMA

Tomas Cruise'as ir Nicole Kidman

Nicole ir Tomas buvo 90-ųjų gražiausia pora. Du aktoriai susibūrė filmuotis filmui „Griaustinio dienos“ 1989 m., o kitais metais susituokė. Vėliau jie įsivaikino 2 vaikus: dukrą, gimusią 1992 m., ir sūnų, gimusį 1995 m. T.Cruise'as ir N.Kidman kartu vaidino dar dviejuose filmuose, 2001 m. pora paskelbė apie savo skyrybas. Šiandien Nicole yra laimingai ištekėjusi už Keitho Urbano, o Tomas šiuo metu yra vienišas, išgyvenęs antrąsias skyrybas su aktore Katie Holmes.

REKLAMA

Jenna Dewan ir Channingas Tatumas

Channingas įsimylėjo gražiąją Jenną 2006-aisiais besifilmuodamas garsiajame šokių filme „Step Up“. Jie po 3 metų susitikinėjimų vienas kitam pasakė „taip“ ir 2013-aisiais susilaukė dukros. Pora išsiskyrė 2018-aisiais, dabar J.Dewan susižadėjo su aktoriumi Steve'u Kazee, su kuriuo 2020 m. susilaukė antrojo vaiko. Kalbant apie C.Tatumą, jis šiuo metu susitikinėja su dainininke Jessie J.

Johnas Travolta ir Kelly Preston

Johnas susipažino su Kelly 1987 metais filmo „Ekspertai“ filmavimo aikštelėje. Pora susitikinėjo 4 metus, kol galiausiai oficialiai paskelbė apie savo santykius. Per savo santuoką jie užaugino tris vaikus ir turėjo daug meilės vienas kitam. J.Travolta ir K.Preston liko susituokę iki Kelly mirties – 2020 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų