REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš viso XIII-ajame Seime darbą pradėjo 49 nauji parlamentarai. Tarp jų – daug spalvingų ir neeilinių gabumų asmenybių. Keliais jų domėjosi laidos „Karštai su tv3.lt“ žurnalistai, kurie pakalbino Tomą Vytautą Raskevičių, Arūnas Valinską bei Ievą Kačinskaitę-Urbonienę.

Iš viso XIII-ajame Seime darbą pradėjo 49 nauji parlamentarai. Tarp jų – daug spalvingų ir neeilinių gabumų asmenybių. Keliais jų domėjosi laidos „Karštai su tv3.lt“ žurnalistai, kurie pakalbino Tomą Vytautą Raskevičių, Arūnas Valinską bei Ievą Kačinskaitę-Urbonienę.

REKLAMA

Tomas Vytautas Raskevičius

Lietuvos parlamentarizmo istorija sako, kad jei rinkėjas tave delegavo į Seimą, tai būk skaidrus kaip krištolas. Todėl Seimo naujokas Tomas Vytautas Raskevičius šiandien atskleidžia didžiulę savo gyvenimo paslaptį.

„Aš turiu sūnų. Jis auga dviejų moterų šeimoje. Esu biologinis vaiko tėtis“, – teigė T. V. Raskevičius.

Tomas jau kurį laiką save pristato kaip „gėjų profesionalą“. Tačiau gyvenimas margas ir nutiko taip, kad Seimo nario gyvenime atsirado sūnus – politikas yra jo tėvas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai yra mano gyvenimo dalis ir tai yra tai, kas man yra svarbu. Tai yra mano artimiausi žmonės. Aišku, įvertindamas savo viešo asmens statusą aš turiu tai pasakyti garsiai, bet tie žmonės, kurie yra mano artimoje aplinkoje, jie nėra vieši asmenys. Saugau tų žmonių privatumą, kad jie galėtų gyventi kokybišką asmeninį gyvenimą“, – tikino Seimo narys T. V. Raskevičius.

REKLAMA

Tomas Seime labiausiai baiminasi homofobiškai nusiteikusių kolegų, tačiau dirbs vadovaudamasis taisykle – jei kas tave užgaus per dešinį skruostą, atsuk jam ir kitą.

„Man iš tikrųjų reikės fantastiškos išminties ir kantrybės išmokti į tas situacijas nereaguoti, o kaip tik pabandyti šiek tiek peržengiant per save sutelkti žmonės“, – laidoje „Karštai su tv3.lt“ kalbėjo T. V. Raskevičius.

Visą pokalbį žiūrėkite čia:

Arūnas Valinskas

Arūnas Valinskas jaunesnysis ne tik laisvai kalba japoniškai, bet ir moka rašyti hieroglifais. Todėl jeigu į Lietuvą atvyktų japonai dėl investicijų ar kitų svarbių reikalų, tai Arūnas su jais susikalbėtų be jokio vertėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Aplinkybėms susidėjus nusprendžiau prie savo tarptautinių santykių diplomo dar prijungti ir japonų kalbą“, – teigė A. Valinskas.

Seimo naujokui A. Valinskui labiausiai nesmagu, kad jam vis prikaišiojamas tėvas – Arūnas Valinskas. Neva tėvelis yra jo politinės karjeros architektas.

„Čia įlindo per tėvą, ypač dar pas tuos pačius konservatorius, su kuriais priiminėjo tas mokesčių reformas, čia „pa blatu“ jis nuėjo. Ai, tai čia Valinsko sūnus – su juo kitaip elgiasi ir taip toliau“, – kitų žmonių nuomonę apie save įgarsino Seimo narys A. Valinskas.

Ieva Kačinskaitė-Urbonienė

Naujame Seime netrūks ir grožio bei žavesio. Jau dabar vienos gražiausių Seimo damų etiketė klijuojama naujokei Ievai Kačinskaitei-Urbonienei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Taip greitai susiklostė ta karjera. Visąlaik buvau su Viktoru, tai kokių tik kalbų aš negirdėjau“, – tikino Seimo narė I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Nors Ieva ne kartą aplinkinių buvo guldoma į lovą su Viktoru Uspaskichu, tačiau ji tikina esanti šeimos žmogus. Taip jau gavosi, kad politikės šeimoje ji labiau siekia karjeros, o jos vyras – namų ramstis ir vaikų auklė.

„Vyras daugiau žaidžia su vaikais. Galbūt jis turi tokių idėjų įvairių. Ir man atrodo, kad yra labai gerai, jog mes vienas kitą papildome“, – aiškino I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Beje, Ievos vardas jau skambėjo Lietuvoje ne iš pačios geriausios pusės. Prieš šešerius metus jauna ir didelių turtų neturinti mergina sugebėjo partijai, tuomet dalyvaujančiai rinkimuose į Europos Parlamentą, pervesti 44 tūkst. litų. Iki šiol ši piniginė perlaida apipinta įvairiausiais gandais ir spėlionėmis.

REKLAMA

„Tuo metu, tik priminsiu, konservatoriai apskundė VMI mane ir mano šeimą. Jie atliko ilgą patikrinimą, kelis kartus konstatavo, kad neturi nei vieno priekaišto nei man, nei mano šeimos nariams. Tas bandymas eskaluoti tą skandalą iš tikrųjų mane šiek tiek skaudina“, – sakė I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Nors Seimo naujokai tikri, kad skandalų iš jų pusės nesulauksime, jie turi nepamiršti, kad kiekvieną jų klaidą į dienos šviesą ištrauks oponentai, o po devyniais užraktais slepiamas paslaptis išlukštens žurnalistai.

Visą pokalbį su Seimo naujokais žiūrėkite siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Karštai su tv3.lt“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų