REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris įspėja kitus pirkėjus – jos „Primark“ pirkta žvakė taškėsi karštu vašku.

Moteris įspėja kitus pirkėjus – jos „Primark“ pirkta žvakė taškėsi karštu vašku.

REKLAMA

Mel Coles iš Midlsboro iš savo dvylikametės anūkės Mijos dovanų gavo kvepiančią žvakę. Pasak „Teeside Live“, uždegusi žvakę ji netrukus ore pajuto degėsių kvapą. 56–erių metų amžiaus moteris sakė, kad karštas vaškas išlydė skardinę, kurioje buvo žvakė, ir ant kavos staliuko paliko juodą nudegimą.

Parduotuvė „Primark“ teigia labai rimtai žiūrinti į savo parduodamų prekių saugumą ir atsiprašė Mel už kilusius nepatogumus. Mel sako iš parduotuvės gavusi 10 svarų vertės čekį, bet vis tiek besijaudinanti dėl prekės saugumo.

Ji pasakoja: „Negaliu patikėti, visa laimė, kad ji tą žvakę atidavė man. Aš jos paklausiau, ką pirko būdama mieste, ir ji man parodė žvakę skardinėje, kurią ruošėsi pasidėti savo miegamajame – aš jai pasakiau, kad miegamuosiuose žvakių degti negalima ir palikau žvakę pirmame namo aukšte", – rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

„Vieną vakarą ją užsidegiau ir iškart pajutau degėsių kvapą – žvakė nudegino kavos staliuką ir pro skardinę varvėjo karštas vaškas. Labai džiaugiuosi, kad ji tos žvakės neužsidegė savo kambaryje – gali būti, kad ir koks kitas vaikas nusipirks tokią, tai gali baigtis tragedija.“

REKLAMA

Mel sako, kad dažnai perka žvakes ir kruopščiai laikosi saugumo instrukcijų – ji tikina, kad su jokiomis kitomis žvakėmis niekada problemų nėra turėjusi. „Primark“ teigia, kad labai rūpinasi, kad visos prekės atitiktų pačius aukščiausius saugos reikalavimus.

Kompanijos atstovė sakė:

„Mes labai rimtai žiūrime į mūsų klientų ir į mūsų parduodamų prekių saugumą. Sunkiai dirbame, siekdami užtikrinti, kad visos prekės atitinka aukščiausius saugos reikalavimus ir kad mūsų prekių kokybė atitinka aukštus mūsų pačių standartus.

Pagal mūsų standartus, šioms žvakėms galioja visas sąrašas saugumo instrukcijų dėl to, ant kokio pagrindo jos gali būti statomos. Dėl šio skundo su kliente susisiekėme ir atsiprašėme už visus jai kilusius nepatogumus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų