REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Venkite beatodairiško entuziazmo bei fanatikų. Net jei viskas bus gerai jūsų reikaluose, santykiuose su artimaisiais, galite rimtai nerimauti, maištauti. Būkite atidūs, kad artimiesiems (ypač savo porai) nuotaikos nesugadintumėte.

Jautis

Keblus laikas tęsiasi. Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, padariniai bus neprognozuojami. Deja, viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje: tikėtina, jog reikalai pakryps kiek kitaip, nei manėte.

Dvyniai

Pirmąją dienos pusę apskritai verta spręsti įvairias susikaupusias problemas. Išeitį rasite, jei paieškosite nestandartinių būdų, tad nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Vėžys

Tam tikras persilaužimas pirmąją dienos pusę gali įvykti, bet stenkitės neužbėgti įvykiams už akių. Svarbu neskubėti: dabartiniai sunkumai lengviau spręsis tik po savaitės, o kol kas pasistenkite nieko nesugadinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Prieštaringa diena. Taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, o gal kaip tik neįvertinote? Likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso, tiesa, galima ir nelaukta dovana (jei esate to verti).

REKLAMA

Mergelė

Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną, neapsikraukite darbais, rūpesčiais, nesiimkite problemų sprendimo. Prisiminkite savo pažadus antrajai pusei.

Svarstyklės

Iki pietų gana sėkmingas laikas, kai reikia suskubti sutvarkyti svarbų reikalą, susitikti su reikalingu žmogumi aptarti jūsų klausimo. Šis laikas geras kreiptis su pasiūlymais, prašymais į aukštesnį asmenį.

Skorpionas

Sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais ir laiku pasiremti įtakingais draugais. Jei kreipsitės pagalbos, patarimo, gausite tai, ko norite. Vėliau (antroje dienos pusėje) būtina atida.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ne viskas, kas žiba, yra jums reikalingas auksas. Gal tai kam nors ir naudinga, bet ne jums. Nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, nes gali atsitikti taip, kad vienas žingsnis bus į priekį, o du atgal.

Ožiaragis

Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Rytas geras skubiems reikalams tvarkyti.

Vandenis

Dėl savo problemų nekaltinkite kitų ir neverskite aplinkinių su jumis kartu nerimauti, išgyventi. Geriausia nieko rimta nesiimti. Nedirbkite sunkių, pavojingų darbų.

Žuvys

Geriau nieko rimta nesiimti: galite sugadinti ankstesnius pasiekimus. Nesinaudokite kitų pagalba. Dėl nieko nesijaudinkite, galite būti pernelyg emocingi.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų