REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Enrique Iglesias (Enrikė Iglesijas) turi paruošęs draugei Anai Kurnikovai nemalonią staigmeną - jis niekada nenorės jos vesti, o vaikų nenorės dar mažiausiai aštuonerius metus.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanų dainininkas ir buvusi rusų tenisininkė susitikinėja penkerius metus, bet 32 metų E.Iglesias neplanuoja pasiūlyti jai jokio oficialaus įsipareigojimo.

REKLAMA

"Tikrai netikiu, kad reikia būti susituokus, ir šiuo metu nemanau, kad tai ką nors pakeistų, - sakė jis. - Iš tikrųjų, vienintelis skirtumas bus popierėlis. Kaip pora, išgyveni savo pakilimus ir nuopuolius, bet buvo gerai ir be santuokos. Ir aš manau, kad tai taip pat gali išgelbėti nuo daugelio problemų ateityje".

"Neatmetu galimybės kada nors (susituokti). Nėra taip, kad netikiu santuoka, tiesiog nemanau, kad man dabar jos reikia", - aiškino dainininkas.

"Vaikai viską pakeičia. Nemanau, kad jau esu tam pasirengęs. Gal kai man sueis 40, bus tinkamas laikas vaikams. Man ką tik suėjo 32-eji ir žinau, kad daug žmonių tokiame amžiuje turi vaikų. Bet Anai - tik 25-eri", - pridūrė jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų