REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žalgiris“ sirgalius pramogauti iš namų kvies ir toliau

Kitą savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkų laukia mūšis su Maskvos CSKA komanda. Lapkričio 17 d., antradienį, „Žalgirio“ arenoje vyksiantis mačas bus žaidžiamas be žiūrovų, tačiau „Žalgiris“ ir vėl kviečia savo mylimą komandą palaikyti virtualiai.

Kitą savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkų laukia mūšis su Maskvos CSKA komanda. Lapkričio 17 d., antradienį, „Žalgirio“ arenoje vyksiantis mačas bus žaidžiamas be žiūrovų, tačiau „Žalgiris“ ir vėl kviečia savo mylimą komandą palaikyti virtualiai.

REKLAMA

Penktadienį prasidėjo virtualių bilietų prekyba į šias Eurolygos devintojo turo rungtynes. Įsiklausius į sirgalių pastebėjimus virtualios pramogos tobulės – bus galima užmesti akį į „Žalgirio“ arenos užkulisius bei užduoti klausimą ir porai efektingiausiai rungtynėse pasirodžiusių žaidėjų per spaudos konferenciją. O po rungtynių išskirtinai su virtualių bilietų pirkėjais šį kartą bendraus Patricio Garino.

Panašu, kad virtualių bilietų kiekio padidinti nepavyks dėl ribotų konferencijų platformų galimybių. Tiesa, į pirmąsias rungtynes sirgaliai, norėję palaikyti komandą finansiškai, pirko ne po vieną bilietą, todėl norintiems palaikyti komandą iš namų bilietų liko mažiau. Todėl šį kartą klubas siūlo galimybę už bilietą sumokėti daugiau, įrašant bet kokią norimą sumą, viršijančią 10 eurų. Taip nereikės pirkti daugiau bilietų tiems, kurie neketina visų jų panaudoti, o tiesiog nori daugiau prisidėti finansiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Įgyvendintas ir dar vienas sirgalių pasiūlymas – nuo šiol per kiekvienas rungtynes loterijos būdu bus renkamas vienas bilieto pirkėjas, kuriam atiteks krepšinio kamuoliukas su mėgstamiausio žaidėjo parašu, o prieš pat Kalėdas, gruodžio 23 d., per rungtynes su „Bayern“ vienam sirgaliui, kuris bus įsigijęs bilietą į kiekvienas virtualias rungtynių pramogų transliacijas, loterijos būdu bus padovanoti marškinėliai su visos komandos parašais.

REKLAMA

Praėjusią savaitę rungtynėse su Madrido „Real“ ekipa startavęs virtualus „Žalgirio“ palaikymas sulaukė itin daug teigiamų atsiliepimų. Buvo parduotas visas 1000 bilietų, daugiau nei 600 žmonių buvo bent trumpam prisijungė prie platformos. Net 90 proc. dalyvavusių apklausoje po transliacijos teigė, kad greičiausiai įsigis bilietą ir į kitas rungtynes, o 88 proc. rekomenduotų tą padaryti ir savo draugams.

Transliacija prieš rungtynes su CSKA prasidės dar 10 minučių anksčiau – 19.30 val. – su sirgalių pageidauta naujove. Juos pasieks vaizdas iš „Žalgirio“ arenos užkulisių, kuriuose Lietuvos čempionai rengsis išbėgti į aikštelę paskutiniam apšilimui prieš rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA

Po jo žiūrovų iškart lauks „Žalgirio“ protmūšio pirmasis turas. Tam rekomenduojama viename įrenginyje stebėti klausimus, kuriuos pristatys „Žalgirio“ arenos balsas Andrius Žiurauskas, kitame (pavyzdžiui, telefone) suvesti atsakymus, prisijungus prie ahaslides.com (tikslus paskyros adresas bus matomas platformoje).

Po pirmojo protmūšio turo A.Žiurauskas pristatys komandas ir paruoš sirgalius rungtynėms, kurių įspūdžiais bus galima dalytis virtualios transliacijos pokalbių lange. Tarp 1 ir 2 bei 3 ir 4 kėlinių sirgaliai bus kviečiami sugrįžti prie virtualių pramogų ir sudalyvauti žaidimuose.

Per ilgąją pertrauką laukia „Žalgirio“ protmūšio antrasis turas, po kurio bus paskelbtas laimėtojas. Pirmą vietą galutinėje įskaitoje užėmęs krepšinio žinovas laimės šių rungtynių rėmėjo „Sharp“ įsteigtą prizą – įkraunamą dulkių siurblį. O viktorinoms prizus įsteigs nuolat finansiškai „Žalgirį“ palaikantis „Žalgirio“ Garbės klubas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą po rungtynių į virtualią platformą prisijungs „Žalgirio“ puolėjas P.Garino (pokalbis vyks anglų kalba), kuris atsakys į sirgaliams rūpimus klausimus, užduotus virtualios transliacijos klausimų skiltyje.

Vėliau bus keliamasi į spaudos konferencijų kambarį, kur pasisakys ne tik abiejų komandų vyriausieji treneriai, bet ir du geriausiai rungtynėse pasirodę „Žalgirio“ krepšininkai.

Krepšininkams ir treneriui Martinui Schilleriui bus užduoti ir keli įdomiausi su rungtynėmis susiję virtualių žiūrovų klausimai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų