REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį gerai išsimiegoti yra labai svarbu tiek gerai fizinei, tiek psichologinei savijautai, bet jei naktį susapnuojate savo partnerį, miegantį su kitu žmogumi, greičiausiai pabusite mažiau atsipalaidavę ir labiau susinervinę.

Naktį gerai išsimiegoti yra labai svarbu tiek gerai fizinei, tiek psichologinei savijautai, bet jei naktį susapnuojate savo partnerį, miegantį su kitu žmogumi, greičiausiai pabusite mažiau atsipalaidavę ir labiau susinervinę.

REKLAMA

Patinka tai mums ar ne, ekspertai mano, kad sapnai gali suteikti įžvalgų apie mūsų paslėptus jausmus ir mintis. Sapnų analizės specialistai iš „PsychicWorld.com“, kartu su „TheDozyOwl.co.uk.“, atskleidė devynių dažniausiai pasitaikančių sapnų apie santykius reikšmes, apklausę 3 854 žmones. Nuo išdavysčių iki antrosios pusės mirties – štai ką tokie sapnai iš tiesų reiškia.

PARTNERIS JUS IŠDUODA SU SAVO BUVUSIĄJA

Pats dažniausias santykiuose esančių žmonių sapnas – tai partnerio išdavystė su buvusiu partneriu ar partnere. Paprastai tai reiškia, kad tam tikroje srityje savimi nepasitikite. Ar tai dėl to, kad bijote būti palikti, jaučiatės partnerio atstumti ar šiaip nepasitikite savimi? Kai kuriais atvejais tai taip pat gali reikšti, kad kažkur netoli yra trečias žmogus, kuris baiminatės, kad gali jūsų santykiams kelti pavojų.

REKLAMA
REKLAMA

PARTNERIS SU JUMIS IŠSISKIRIA

Tai antras pagal dažnumą sapnas. Nors tokį susapnavus pabundama jaučiantis baisiai, bet šis sapnas paprastai turi teigiamą reikšmę. Tai reiškia, kad santykiuose pereinate į kitą lygį, kažkuria prasme baigdami vieną etapą ir pradėdami naują, jaudinantį ir įdomų. Pavyzdžiui, gal kartu perkate namus, tuokiatės, o gal tiesiog pirmą kartą vienas kitam prisipažinote meilėje.

REKLAMA

SU PARTNERIU LAUKIATĖS KŪDIKIO

Jei šeimos pagausėjimo artimiausiu metu neplanuojate, tada turbūt žinote, kaip gali išgąsdinti toks sapnas. Tačiau jo reikšmė – labai graži. Jei sapnuojate, kad laukiatės, tai yra susiję su idėjomis ir kūryba jūsų gyvenime. Partnerio vaidmuo tokiame sapne yra tik padėti jums kurti ir puoselėti šias naujas idėjas.

GINČAI

Jei sapnuojate, kad ginčijatės su partneriu, tai paprastai reiškia, kad kaupiate kokias nors nuoskaudas, kurias turėtumėte išreikšti. Pasikalbėję apie šias problemas ir išreiškę savo slepiamas emocijas pasijusite taip, lyg akmuo būtų nuo širdies nukritęs.

REKLAMA
REKLAMA

SU PARTNERIU UŽSIIMATE SEKSU

Toks sapnas gali reikšti, kad turite seksualinių troškimų, kuriais su partneriu nesidalinate, bet labai norėtumėte kartu išbandyti. Toks sapnas taip pat gali sutvirtinti judviejų ryšį, nes jūsų antroji pusė čia yra jūsų geismo objektas ne tik realiame gyvenime.

PARTNERIS MIRŠTA

Toks sapnas gali reikšti, kad bijote prarasti savo partnerį ar kad santykiai nutrūks. Tai taip pat gali reikšti, kad pastebėjote, kaip jūsų antroji pusė pasikeitė ir tai jums kelia nerimą.

SAVO PARTNERĮ IŠDUODATE SU JO DRAUGU

Toks sapnas nebūtinai reiškia, kad tas draugas jus traukia – tiesą sakant, paprastai tai visai nesusiję su jokiu romantiniu potraukiu. Tai gali reikšti, kad jaučiatės kalti dėl to, kad apleidote savo antrąją pusę tam tikroje situacijoje, pavyzdžiui, buvote pernelyg užsiėmę darbe, ir dabar norite už tai atsigriebti, rašoma dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

VESTUVĖS

Toks sapnas gali reikšti, kad su dabartiniu partneriu labai suartėjote ir dabar pradedate galvoti apie tai, kad kartu galėtumėte padaryti daugiau, nei atskirai. Tai simbolizuoja stipresnį judviejų ryšį, atsidavimą vienas kitam ir įsipareigojimą.

PARTNERIS BANDO JUS NUŽUDYTI

Sapnuoti, kad kas nors bando jus nužudyti, jau net nekalbant apie artimiausią žmogų, yra tikrai siaubinga. Tačiau toks sapnas paprastai reiškia, kad tiesiog kažko bijote ir bandote to išvengti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų