REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvairūs prietarai sako, kad skaičius 13 neša nelaimes. O dar jei 13-ta diena pasitaiko penktadienis, tai gero iš viso nelauk. Simbolinę lapkričio 13-ąją, penktadienį, naujasis Seimas pradėjo darbą ir rinkosi į pirmą posėdį. Astrologai sako, kad šis prietaras nieko nereikš, tačiau įtakos Seimo darbui turės jo narių Zodiako ženklai. Astrologų teigimu, naujajame Seime turėtume matyti nesutarimų.

Įvairūs prietarai sako, kad skaičius 13 neša nelaimes. O dar jei 13-ta diena pasitaiko penktadienis, tai gero iš viso nelauk. Simbolinę lapkričio 13-ąją, penktadienį, naujasis Seimas pradėjo darbą ir rinkosi į pirmą posėdį. Astrologai sako, kad šis prietaras nieko nereikš, tačiau įtakos Seimo darbui turės jo narių Zodiako ženklai. Astrologų teigimu, naujajame Seime turėtume matyti nesutarimų.

REKLAMA

Šių metų Seime daugiausiai dirbs ožiaragių, liūtų ir dvynių. Astrologai Vaiva Budraitytė ir Naglis Šulija sako, kad analizuojant Seimo sudėtį pagal Zodiako ženklus matyti, jog šie trys Zodiako ženklai gali ir nesutarti.

Galbūt matysime nesutarimų

Astrologė V. Budraitytė pasakoja, kad nenuostabu, jog dvynių, liūtų ir ožiaragių Seime daugiausia. Tokį likimą šiems Zodiako ženklams jau kurį laiką rodė žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA

„Visada daugiausia politikų yra dvynių ženkle, nes tai yra politiko ženklas. Jupiteris per šiuos rinkimus buvo ožiaragyje, tai natūralu, kad ožiaragiams sekėsi labiau negu kitiems ženklams. Liūtai šiais metais turi labai didelį pakilimą“, – naujienų portalui tv3.lt pasakoja V. Budraitytė.

REKLAMA

Tačiau astrologės teigimu, liūtus lydinti sėkmė neužilgo turėtų baigtis.

„Jiems nuo kitų metų jau bus liūdniau, jau bus ne jų laikas. Bet liūtams paskutinius du metus, ypatingai 2020 m., buvo pakilimas. Liūtus ir pernai skaičiavome kaip laimės kūdikius“, – sako V. Budraitytė.

Astrologė atskleidžia, kad gali būti, jog naujajame Seime pamatysime ir peštynių, nes šie trys zodiako ženklai nėra labai suderinami.

„Visi trys yra išoriškai nelabai suderinami ir jiems gali būti labai sunku susitarti. Liūtai su dvyniais visai neblogai, bet ožiaragiai visada konfrontuos. Jie turi tvirtą savo nuomonę, nebūtinai teisingą. Lengviausia bus susitarti dvyniams ir liūtams“, – savo prognozėmis dalijasi V. Budraitytė.

REKLAMA
REKLAMA

Apie galimus nesutarimus Seime užsimena ir meteorologas, astrologas Naglis Šulija. Jis sako, kad toks Seimo narių pasiskirstymas Zodiako ženklais rodo, kad Seime gali trūkti prisitaikymo.

„Galima sakyti, kad naujajame Seime kiekvieno Zodiako ženklo atstovų yra daugmaž vidutinis kiekis, tiktai svarstyklių mažoka. Mažiau svarstyklių – mažiau ir prisitaikymo, bet kartu ir mokėjimo derinti skirtingas nuomones taip pat mažiau“, – naujienų portalui tv3.lt pasakoja N. Šulija.

Astrologas N. Šulija atkreipia dėmesį į tai, kad daugiausiai Seimo narių mandatų gavo tie, kuriems Seimas gali būti tam tikrų asmeninių interesų išpildymo vieta.

„Smarkiausiai (po 15 vieno ženklo atstovų) į Seimą veržėsi tie, kuriems Seimas – tai pirmiausia asmeninė karjera, bet kartu ir vieta, kur galima nuveikti kai ką praktiško (Ožiaragiai). Taip pat tie, kuriems svarbu, kad jie patys ir jų pozicija ne tik būtų matoma iš bet kurio Lietuvos kampelio, o gal ir iš dar toliau, bet ir garsiai pripažinta kaip nepaprastai vertinga (Liūtai)“, – pasakoja N. Šulija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Astrologė paklausta, kaip I. Šimonytei sektųsi premjero poste, teigė, kad skorpionai yra darbštūs žmonės.

„I. Šimonytei duokite valdžią – ji dirbs. Tai yra jos hobis – darbas, ji yra darboholikė. Jei jau kas ką padarys, tai tikrai geriausiai padarys I. Šimonytė. Ji talentinga skorpionė su geriausiais planetų aspektais“, – sako astrologė.

Penktadienis 13-ta įtakos neturės

Astrologė V. Budraitytė sako, kad lapkričio 13-osios, penktadienio, bijoti nereikėtų. Žvaigždės rodo, kad ši diena turėtų būti palanki ir įtakos tolimesniam Seimo darbui padaryti neturėtų.

„Ši diena yra sąlyginai gera. Merkurijus stiprus, tikrai nėra blogai. Nežiūrint, kad penktadienis, 13-ta, ši diena bus gana palanki. Tik man nepatinka, kad jų pats pirmas posėdis per mažėjantį mėnulį. Jei mes norime, kad augtų ir klestėtų – priešpilnis ir jaunatis.

REKLAMA

Dvi mažėjančios fazės – pilnatis ir delčia, o dabar delčia, labiausiai mažėjanti fazė, tai yra bėdelė. Bet tegul jie drąsiai dirba, nieko nebus ten tokio ypatingo, gal naudos nebus, bet ir bėdos nebus. Jie žiūrint pagal planetų įtaką, o ne penktadienį, 13-tą, viskas yra labai gerai“, – žvaigždes komentuoja astrologė.

Astrologas N. Šulija sako, kad penktadienio, 13-tos dienos prietaras kelia grėsmę tik tiems, kurie prietaru tiki. Tačiau astrologas prognozuoja, kad naujajam Seimui gali būti sudėtinga spręsti tam tikras problemas.

„Apibendrinant, galima sakyti, jog šis Seimas bus ganėtinai praktiškas ir visai neblogai tvarkysis su kasdieniais arba labai toli į priekį žiūrėti nereikalaujančiais reikalais.

REKLAMA

Su intelektualiu sugebėjimu įvertinti padėtį plačiame kontekste, taip pat sugebėjimu pajausti kuri kryptis yra būtent ta, kuria dabar reikia kreipti savo laivelį bus kiek prasčiau. Jeigu dar trumpiau – taktika laimi prieš strategiją. Nieko nauja“, – komentuoja N. Šulija.

Daugiausiai Seimo narių – Žemės stichijos atstovai

Astrologas N. Šulija Seimo narius dar skirsto ir pagal Zodiako rato stichijas.

Daugiausiai Seimo narių, net 29 proc., pagal Zodiako ženklus priklauso Žemės stichijai.

„Žemė – tai praktiškumas, sugebėjimas tvirtai stovėti ant kojų, rimtumas, noras ir siekis, kad viskas būtų taip, kaip turi būti. Ką gi, praktikų šiame Seime daugiausia“, – sako N. Šulija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadalis, 25 proc. Seimo narių priklauso Ugnies stichijai. N. Šulijos teigimu, tai yra entuziastinga ir veikli stichija.

„Ugnis lengvai įkvepia kitus, jos atstovai gal ir neblizga strateginėmis įžvalgomis, tačiau jų taktiniai sprendimai labai dažnai būna puikūs“, – pasakoja N. Šulija.

24 proc. Seimo narių pagal Zodiako ženklus priklauso vandens stichijai.

„Zodiakinis Vanduo – tai jausmai, empatija, sugebėjimas pajausti kuo ir kaip gyvena kiti. Galima sakyti, kad ir su pajauta naujajame Seime viskas yra visai neblogai. Normalu, galima sakyti“, – komentuoja N. Šulija.

Oro stichijai Seime pagal Zodiako ženklus priklauso 22 proc. narių.

„Oras – tai intelektualumas, komunikacija, sugebėjimas bendrauti, kontaktuoti, keistis mintimis bei idėjomis ir, žinoma, judrumas. Ką gi, bendraudamas ir siekdamas greito (čia reikia pabrėžti Oro stichijai būdingą žodį „greitai“) tarpusavio supratimo šis Seimas nepersistengs. Bus toks… beveik vidutiniokas“, – dalijasi astrologas.

REKLAMA

Seime nuo penktadienio dirba:

9 VANDENIAI, gimę nuo sausio 21 d. iki vasario 19 d.:

Stasys Šedbaras, Rimantė Šalaševičiūtė, Mindaugas Skritulskas, Liudas Jonaitis, Vaida Giraitytė, Vytautas Gapšys, Agnė Bilotaitė, Virgilijus Alekna, Viktoras Fiodorovas

12 ŽUVŲ, gimusių nuo vasario 20 d. iki kovo 20 d.:

Jurgita Šiugždinienė, Linas Slušnys, Algirdas Sysas, Paulius Saudargas, Jurgis Razma, Mindaugas Puidokas, Arvydas Nekrošius, Andrius Navickas, Laima Nagienė, Arminas Lydeka, Andrius Kupčinskas, Eugenijus Gentvilas.

10 AVINŲ, gimusių nuo kovo 21 d. iki balandžio 20 d.:

Vilija Targamadzė, Algirdas Stončaitis, Jurgita Sejonienė, Lukas Savickas, Julius Sabatauskas, Kęstutis Masiulis, Raimundas Lopata, Dainius Kreivys, Dainius Gaižauskas, Vytautas Bakas.

REKLAMA

13 JAUČIŲ, gimusių nuo balandžio 21 d. iki gegužės 21 d.:

Romualdas Vaitkus, Stasys Tumėnas, Tomas Tomilinas, Arvydas Pocius, Audrius Petrošius, Kęstutis Mažeika, Ričardas Juška, Eugenijus Jovaiša, Kęstutis Glaveckas, Rasa Budbergytė, Valius Ąžuolas, Vilija Aleknaitė Abramikienė, Paulė Kuzmickienė.

15 DVYNIŲ, gimusių nuo gegužės 22 d. iki birželio 21 d.:

Remigijus Žemaitaitis, Kęstutis Vilkauskas, Dovilė Šakalienė, Giedrius Surplys, Valdas Rakutis, Liuda Pociūnienė, Andrius Palionis, Vytautas Mitalas, Matas Maldeikis, Linas Kukuraitis, Gintautas Kindurys, Vidmantas Kanopa, Jonas Jarutis, Aidas Gedvilas, Aušrinė Armonaitė.

11 VĖŽIŲ, gimusių nuo birželio 22 d. iki liepos 22 d.:

Emanuelis Zingeris, Beata Petkevič, Žygimantas Pavilionis, Česlav Olševski, Monika Navickienė, Andrius Mazuronis, Antanas Matulas, Silva Lengvinienė, Linas Jonauskas, Justas Džiugelis, Algimantas Dumbrava

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

15 LIŪTŲ, gimusių nuo liepos 23 d. iki rugpjūčio 23 d.:

Aurelijus Veryga, Kazys Starkevičius, Saulius Skvernelis, Gintarė Skaistė, Edmundas Pupinis, Viktoras Pranckietis, Gintautas Paluckas, Vytautas Kernagis, Dainius Kepenis, Irena Haase, Evelina Dobrovolska, Morgana Danielė, Viktorija Čmilytė-Nielsen, Kristijonas Bartoševičius, Kasparas Adomaitis.

13 MERGELIŲ,  gimusių nuo rugpjūčio 24 d. iki rugsėjo 23 d.:

Jonas Varkalys, Valdemaras Valkiūnas, Algis Strelčiūnas, Eugenijus Sabutis, Jonas Pinskus, Ieva Pakarklytė, Marius Matijošaitis, Bronislovas Matelis, Deividas Labanavičius, Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, Aistė Gedvilienė, Andrius Bagdonas, Dalia Asanavičiūtė.

REKLAMA

7 SVARSTYKLĖS, gimusios nuo rugsėjo 24 d. iki spalio 23 d.:

Juozas Varžgalys, Arūnas Valinskas, Rita Tamašunienė, Laima Mogenienė, Jonas Gudauskas, Simonas Gentvilas, Arvydas Anušauskas.

11 SKORPIONŲ, gimusių nuo spalio 24 d. iki lapkričio 22 d.:

Artūras Žukauskas, Agnė Širinskienė, Ingrida Šimonytė, Vigilijus Jukna, Petras Gražulis, Antanas Čepononis, Algirdas Butkevičius, Juozas Baublys, Rima Baškienė, Zigmantas Balčytis, Mindaugas Lingė.

10 ŠAULIŲ, gimusių nuo lapkričio 23 d. iki gruodžio 22 d.:

Andrius Vyšniauskas, Robertas Šarknickas, Rūta Miliūtė, Mykolas Majauskas, Ramūnas Karbauskis, Vytautas Juozapaitis, Sergejus Jovaiša, Antanas Guoga, Ligita Girskienė, Valentinas Bukauskas.

REKLAMA

15 OŽIARAGIŲ, gimusių nuo gruodžio 23 d. iki sausio 20 d.:

Antanas Vinkus, Justinas Urbanavičius, Zenonas Streikus, Tomas Vytautas Raskevičius, Monika Ošmianskienė, Aušrinė Norkienė, Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė, Orinta Leiputė, Gabrielius Landsbergis, Laurynas Kasčiūnas, Domas Griškevičius, Guoda Burokienė, Tomas Bičiūnas, Audronius Ažubalis, Laima Liucija Andrikienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų