REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Mindaugas Mickevičius-Mino (nuotr. facebook.com)

Antradienio vakarą žinomas dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka, kurioje matoma jo sutvarstyta plaštaka. 

8

Antradienio vakarą žinomas dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka, kurioje matoma jo sutvarstyta plaštaka. 

REKLAMA

Dėl traumos, pasirodo, atlikėjui teko apsilankyti net ir pas medikus, o dabar jis juokauja, jog gali tekti samdytis net seselę – paprasčiausius darbus atlikti tapo sunku. 

Kaip „Facebook“ rašė M. Mickevičius-Mino, trauma nutiko visai netikėtai. „Kas sugeba krisdamas nuo laiptų ant dūžtančio kavos puodelio persipjauti ranką? Aš. Nei kavos, nei gero ryto. Gerai, kad ne dešinė, nes su kaire nifiga nieko nesugebu daryt“, – po nuotrauka, kurioje matoma sutvarstyta atlikėjo plaštaka, rašė jis.

Dėl to dainininkui netgi teko apsilankyti pas gydytojus – būtent tai jam iš pradžių kėlė nerimą. „Bijojau važiuoti į medicinos priėmimo punktą, nes labai daug visokių informacijų apie sergančius gydytojus, apie ilgus nepriėmimus. Buvo neramu, kad išvis gali nepriimti ir nebus suteikta medicininė pagalba karantino metu. Tačiau nieko panašaus – gydytojai dirba savu grafiku, saugumo priemonių laikomasi, viskas ilgai neužtrunka“, – naujienų portalui tv3.lt pasakojo Mino.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors kai kuriuos įprastus darbus dabar tapo atlikti sunku, Mino nepraranda humoro jausmo: „Daug sudėtingiau buvo vairuoti su sužeista ranka, o dabar, namuose, keičiu rūbus, nes aptemptų džinsų, marškinėlių ir striukių viena ranka neužsivelku. Juokauju, jog teks samdytis seselę priežiūrai“ (šypsosi)

REKLAMA

Atlikėjas teigė savotiškai besidžiaugiantis, kad trauma neįvyko per intensyviausią koncertavimo sezoną, t.y. vasarą ar rudens pradžią, kuomet koncertinių pasirodymų per savaitę būdavo net nuo 2  iki 5.

„Dabar likę darbai – italų kalbos paskaitos nuotoliniu būdu, o tam trauma didelės įtakos neturės. Kaip ir nesustabdys kūrybinės veiklos. Planuose yra atnaujinti, remiksuoti keletą sėkmingiausių mano autorinių kūrinių – „Mergaitė, kuri kvepia braškėm“, „Bilietas į mėnulį“ ir paruošti kalėdinę ir naujametinę programą. Išlieku optimistas ir labai noriu tikėtis, kad karantinas baigsis iki Kalėdų, kuomet meno ir muzikos pasaulio žmonės galės dirbti ir užsidirbti už visą prarastą karantino laikotarpį“, – sakė Mino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų