REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar vakar vakarą pasaulį apskriejo žinia, jog JAV prezidentu tapo ir rinkimuose pergalę iškovojo demokratų atstovas Joe Bidenas. Jis taps 46-uoju JAV prezidentu.

Dar vakar vakarą pasaulį apskriejo žinia, jog JAV prezidentu tapo ir rinkimuose pergalę iškovojo demokratų atstovas Joe Bidenas. Jis taps 46-uoju JAV prezidentu.

REKLAMA

Įveikęs buvusį JAV prezidentą Donaldą Trumpą, J. Bidenas sulaukė daugybės palaikymo ir iš tautos, o savo sveikinimais dalijosi ir garsenybės.

Kai kurių sveikinimai buvo itin jautrūs, kitų – šmaikštūs.

Pavyzdžiui, dainininkė Lady Gaga nė negalėjo sulaikyti ašarų. „Tikiuosi, jog visos moterys šalyje žino, kad tai – didelis atpildas ir pasikeitimas. Tikiuosi, kad balsas žmonių, kuris buvo užgniaužtas dėl prievartos, dabar bus išgirstas“, – sakė ji vėliau pridėdama, kad nė neturi žodžių laimei dėl Bideno pergalės apsakyti.

Sunkiai ašaras tramdė ir kita dainininkė Lizzo. „Eikime dirbti, Amerika. Metas valdantiems žmonėms būti atsakingiems. Metas jiems klausytis. Ir metas keistis“, – po vaizdo įrašu brūkštelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Savo sveikinimu prezidentui dalijosi ir aktorė Jessica Biel, pasidalijusi nuotrauka su J. Bidenu. „Pagaliau. Sveikinu. Esu pasiruošusi pokyčiams“, – rašė ji.

REKLAMA

Komikas Jimmy Fallonas pasidalijo šmaikščiu vaizdo įrašu su naujuoju JAV prezidentu, kuriame jiedu abu, nosį papuošę akiniais nuo saulės, valgo ledus. „Pusryčiams valgau ledus. Į sveikatą“, – rašė jis.

Šmaikščia fotošopu padailinta nuotrauka, kurioje matoma neva dviejų krepšininkų, o iš tiesų – J. Bideno ir D. Trumpo kova – pasidalijo ir garsusis Lebronas Jamesas. Nuotraukoje akivaizdi Bideno pergalė.

„Mūsų 46-asis prezidentas – Joe Bidenas. Laukiau, kol galėsiu pasidalinti šia nuotrauka, nes giliai žinojau, kad būtent jūs tapsite mūsų prezidentu“, – pridėjo dainininkė Demi Lovato.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad remiantis CNN, „NBC News“ ir „CBS News“ prognozėmis, padėtis susiklostė 77 metų buvusio viceprezidento naudai, jam pavykus pasiekti lemtingą pergalę Pensilvanijos valstijoje.

Kiek vėliau žiniasklaidos kanalai paskelbė, kad demokratų kandidatas taip pat laimėjo svyruojančioje Nevados valstijoje ir dar labiau įtvirtino savo kaip potencialaus išrinktojo prezidento statusą.

Dienraštis „The New York Times“ ir televizija „Fox News“ pirmieji paskelbė, kad lenktynės Sidabro valstijoje, deleguojančioje šešis rinkikus, neginčijamai pakrypo veterano demokrato naudai.

Demokratų kandidatas J. Bidenas taps 46-uoju JAV prezidentu, per lapkričio 3-ąją vykusius rinkimus surinkęs pakankamai rinkikų balsų, kad įveiktų savo varžovą prezidentą D. Trumpą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų