REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Yanet Garcia (nuotr. Instagram)

Iš Meksikos kilusi gražuolė, 26 metų Yaneta Garcia jau anksčiau patraukė pasaulio dėmesį savo puikia išvaizda ir darbu televizijoje, tad ne veltui buvo pripažinta seksualiausia pasaulio orų pranešėja.

15

Iš Meksikos kilusi gražuolė, 26 metų Yaneta Garcia jau anksčiau patraukė pasaulio dėmesį savo puikia išvaizda ir darbu televizijoje, tad ne veltui buvo pripažinta seksualiausia pasaulio orų pranešėja.

REKLAMA

Vis dėlto visai neseniai ji gerbėjams parodė ir dar vieną nematytą savo pusę.

Pasirodo, kad Yaneta dabar ypatingą dėmesį skiria ir sportui, o jos „Instagram“ paskyra vis dažniau užsipildo nuotraukomis ar vaizdo įrašais iš sporto salės.

Yanet populiarumas aukštumas pasiekė tada, kai vyrų žurnalas „Playboy“ ją apibūdino kaip „merginą, kuri priverčia norėti žiūrėti orų prognozes“.

Nuo to laiko ji tapo ir „Instagram“ žvaigžde. Čia ji daugiausiai dalijasi nuotraukomis iš atostogų, o pastaruoju metu – ir iš sporto salės.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau šiais metais ji pasidalijo savo nuotrauka, kurioje eina podiumu ir atrodo kur kas lieknesnė. Pasirodo, kad pačiai Yanet minėta nuotrauka tapo tarytum inspiracija pasikeisti ir susigrąžinti moteriškas kūno formas. 

REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad daugelis Yanet pavadintų tikra svajonių moterimi, tokia, pasirodo, ji atrodydavo ne visiems. 

Prieš kelis metus pasklindo netikėta žinia – su seksualiausia pasaulio orų mergaite Yanet Garcia poruotas „YouTube“ tinklaraštininkas Dougas Martinas metė gražuolę. Ir viskas dėl to, jog galėtų daugiau savo laiko skirti… kompiuteriniams žaidimams. 

Žmonės sunkiai galėjo tuo patikėti, vis dėlto praėjus maždaug pusei metų po jųdviejų skyrybų, vaikinas pagaliau ryžosi paaiškinti savo sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Yanet yra nuostabi mergina, ji nusipelnė geriausių dalykų gyvenime. Ji graži, protinga ir buvo nuostabi antra pusė. Žinau, kad todėl mūsų skyrybos atrodo keistai, bet aš tiesiog jaučiu, kad turiu daryti tai, kas man atrodo teisinga“, – vos tik palikęs Yanet sakė Dougas.

Y. Garcia taip pat iškart patvirtino, kad tai – ne melas, jų skyrybos išties įvyko, o jos širdis yra sudaužyta.

Ir nors komentatoriai iškart rėžė, kad tai – pats kvailiausias vaikinas pasaulyje, kuris dėlto dar tikrai pasigailės, D. Martinas apie save ir savo sprendimus vis dėlto yra kiek kitokios nuomonės.

Neseniai socialiniuose tinkluose jis pasidalijo straipsniu, kuriame rašo, kad vyrai vietoje sekso dažnu atveju mieliau rinktųsi kompiuterinius žaidimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po tekstu Dougas rašė: „Mano tėvai jaudinosi, kai mokydamasis mokykloje nėkart nepabučiavau merginos. Tačiau man svarbiausia buvo tapti geriausiu „Call of Duty“ žaidėju pasaulyje, nes žinojau, kad tokia galimybė nuolat neegzistuos. Džiaugiuosi, kad priėmiau tokį sprendimą“.

Vėliau vaikina tęsė: „Istorijos moralas: padaryk savo karjerą prioritetu, ir ilgainiui viskas irgi stos į vietas, o ir pats būsi laimingas“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar jiems draugaujant, dėl gražuolės D. Martinas yra skridęs visą kelią iš Niujorko į Meksiką. Vis dėlto viskas pasikeitė tada, kai gražuolė, kuri buvo apsistojusi su mylimuoju Niujorke, ir vėl nusprendė grįžti į Meksiką.

D. Martinas atviravo, kad jiems atėjo metas sukti skirtingais keliais, kad abu galėtų siekti savo svajonių, o santykiai per atstumą – tikrai ne jam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų