REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologai šeštadieniui Zodiako ženklams turi skirtingų žinių. Vieniems patariama laikytis santūrumo, kitų laukia visai nebloga diena darbams užbaigti.

Astrologai šeštadieniui Zodiako ženklams turi skirtingų žinių. Vieniems patariama laikytis santūrumo, kitų laukia visai nebloga diena darbams užbaigti.

REKLAMA

Avinas

Pasiseks įgyvendinti finansinius planus, jeigu padės įtakingas pažįstamas. Pasitikėdami savimi, pelnysite ir kitų pasitikėjimą.

Tauras

Intelektinis įkvėpimas ir smalsumas skatins jus plėsti akiratį. Nebloga diena mokymuisi/mokymui bei domėjimuisi, kokius kursus lankyti.

Dvyniai

Dalykiniai reikalai, pokalbiai, net jei jie oficialūs, suteiks pasitenkinimo ir naudos. Galimas įpareigojantis susitarimas. Pasistenkite, kad neliktų teisinių neaiškumų.

Vėžys

Gana sklandžiai atliksite planuotus darbus, sėkmingai vizituosite žmones, iš kurių tikitės patarimų, konsultacijų. Jeigu pageidausite kompanijos, vakare draugai savo sumanymais praskaidrins jums nuotaiką.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien galite tikėtis pagalbos iš labdaringų organizacijų arba patys būsite nusiteikę filosofiškai, labdaringai. Kita vertus, galite užsisklęsti savyje ir vidiniame pasaulyje, prisiminimuose pasijusti laimingesni nei ką nors realiai veikdami.

REKLAMA

Mergelė

Jūsų vidinė energija ir puiki nuotaika gerai nuteiks aplinkinius. Galima imtis ištvermės ir tęstinumo reikalaujančių darbų, projektų. Pamažu galite užsitikrinti saugų stabilumą.

Svarstyklės

Jausite poreikį atlikti gana komplikuotus darbus. Pravartu imtis uolumo reikalaujančios veiklos. Įmanoma komercinė, prekybinė sėkmė.

Skorpionas

Suksitės kaip vijurkai, jei jūsų veikla susijusi su informacija, žiniasklaida, reklama, švietimu. Noriai plėsite savo žinių ir įgūdžių lobyną. Įmanomas malonus susitikimas.

Šaulys

Gana produktyvi diena, jei turite nebaigtų buitinių, ūkinių reikalų. Svarbu netingėti ir dėl smulkių trikdžių nenuleisti rankų. Tinkamas metas pasimėgauti ir paprastais gyvenimiškais malonumais, susitikti su artimais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien būsite labai aktyvūs, ypač linksmybėse. Neapsiriksite, jei savo energiją nukreipsite kūrybinių sumanymų įgyvendinimui ar pedagoginei veiklai. Seksis žaidimuose, tik nežaiskite slaptų žaidimų meilės reikaluose.

Vandenis

Pasyvi diena, stenkitės laikytis namuose, geras laikas meditacijoms, apmąstymams, ateities planų dėliojimui.

Žuvys

Jums neblogai seksis tarpininkauti bei konkuruoti su kitais. O jeigu jums patiems reikalingi geri tarpininkai ar partneriai, tai verta pasidairyti ir konfidencialiai pasiteirauti apie pretendentus. Tai tikrai padės.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų