REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Saša ir Tania (nuotr. TV3)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 trečiadieniui siūlo linksmų pokalbių laidą „Gero vakaro šou“, komediją, komišką serialą, o futbolo sirgaliams - UEFA čempionų lygos rungtynes.

4

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 trečiadieniui siūlo linksmų pokalbių laidą „Gero vakaro šou“, komediją, komišką serialą, o futbolo sirgaliams - UEFA čempionų lygos rungtynes.

REKLAMA

12:20 per TV3 Play – animacinis serialas „Šunyčiai patruliai“. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šuniukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šuniukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu! 

19.30 val. per TV3 „Gero vakaro šou“. Trečiadienio vakaro laidoje pasirodys visiems gerai žinomas Lietuvos stilingiausias vyras, floristas – Mantas Petruškevičius. Nestokojant puikaus humoro čia netikėtais kampais bus atskleistas jo portretas, taip pat laidos svečias atliks smagias užduotis.

REKLAMA
REKLAMA

22.00 val. per TV3 komedija „Mažoji Italija“. Leo ir Nikės tėvai – karštakošiai italai, konkuruojantys tarpusavyje, kieno restoranas Mažosios Italijos kvartale geresnis. Šeimoms kariaujant, Leo ir Nikė susižavi vienas kitu. Ar pavyks jaunuoliams išsaugoti meilę, kai jų santykiams, atrodo, priešinasi visas pasaulis?

REKLAMA

Go3 siūlo žiūrėti komišką serialą „Saša ir Tania“. Jaunatviškos linksmybės ir nuotykiai liko praeityje, bet, pasirodo, suaugusiųjų gyvenimas gali būti ne mažiau juokingas ir spalvingas! Sašos ir Tanios šeimyniniai nesusipratimai ir naujo gyvenimo iššūkiai suteiks ne vieną progą smagiai pasijuokti! 

21.45 val. per TV6 UEFA čempionų lygos rungtynės. „Ferencvárosi TC“ – „Juventus“.

21.00 val. drama „Saldi nelaisvė“. Išsiskyręs su mergina Čelse, Tomas Kembelas nori kardinaliai pakeisti gyvenimą ir užsirašo į armiją. Po metų dėl močiutės ligos jis turi grįžti namo ir čia supranta, kad dabar jam teks perimti senolės puoselėtus nakvynės namus. Pasirodo, ji visai nesirūpino namo remontu ir finansiniais įsipareigojimais, tad Tomo pečius užgula daug rūpesčių. Ambicingas vietinio magnato sūnus, dabartinis Čelsės sužadėtinis, siūlosi perpirkti nuosavybę, bet gal su trupučiu atkaklumo ir meilės pavyktų viską išsaugoti, taip kaip norėjo močiutė? 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų