REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirma dienos pusė bus ne tokia palanki kaip antroji. Pirmoje dienos pusėje reikalai dažnai sklys iš rankų ir nepavyks spręsti problemų – visą tai atidėkite vakarui ir viskas išsispręs paprasčiau, nei gali atrodyti. 

Pirma dienos pusė bus ne tokia palanki kaip antroji. Pirmoje dienos pusėje reikalai dažnai sklys iš rankų ir nepavyks spręsti problemų – visą tai atidėkite vakarui ir viskas išsispręs paprasčiau, nei gali atrodyti. 

REKLAMA

Avinas

Jei galite, atidėkite visus svarbius reikalus antrai dienos pusei, tuomet išvysite, kaip lengvai ir paprastai išsisprendžia tai, kas anksčiau buvo problema. Jūsų nuotaika, savijauta ima gerėti, o reikalai pajudės reikiama kryptimi. Vakaras palankus meilės pasimatymui.

Tauras

Iki pietų viskas klostysis ganėtinai sklandžiai, tad imkitės tvarkyti svarbius ir atsakingus reikalus, jums pavyks. Seksis net ginčuose, tik mokėkite pripažinti savas klaidas. Puiki proga vizitams pas įtakingus asmenis, susitikimams su valdininkais bei draugais, giminaičiais.

Dvyniai

Įveikite nuoskaudas atleisdami ar net ištiesdami pagalbos ranką tiems, kurie jums yra pakenkę. Tai padės juos pamilti ir į susidariusią situaciją pažvelgti objektyviai. Gerai antrą dienos (bent jau vakarą) pusę skirti antrajai pusei (ar kandidatui į antrąją pusę) ir aptarti jums svarbius klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Iki pietų ramus bei daug kuo palankus metas, tinkamas įvairiems susitikimams, pasitarimams, deryboms, įsipareigojimams, dokumentams, susitarimams tvirtinti, tinkama proga ir bylinėjimosi pradžiai.

REKLAMA

Liūtas

Iki pietų gana įtemptas metas. Nors jus lydės sėkmė, pasistenkite nešvaistyti savo jėgų ginčams, konfliktas, taip pat nevažinėkite rizikingai. Šis laikas bus tinkamas paskolų, draudimo reikalams tvarkyti, skolų problemoms spręsti.

Mergelė

Šiuo metu daug ką lems geri draugai bei partneriai. Spręskite su jais esamas problemas, jei reikia, ieškokite naujų pagalbininkų, sąjungininkų. Iki pietų palankus metas kontaktams su žmonėmis iš toli.

Svarstyklės

Pats laikas, ypač pirmą dienos pusę, iki pietų pakovoti už savo reikalo finansavimą, paieškoti rėmėjo. Gautus pasiūlymus priimkite. Palanku skolintis. Šios dienos pastangos nebus tuščios.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Iki pietų puikus laikas, kada viskas savaime susiklosto taip, kaip reikia, nors galbūt ir ne visai pagal jūsų planą... Tad elkitės ryžtingai, kalbėkitės, bendraukite, aiškinkitės svarbius klausimus: jūsų paklausys, supras, įvertins, patars, padės, parems.

Šaulys

Pirmą dienos pusė bus pasyvus metas. Iki pietų nieko naujo nesiimkite ir venkite bendrauti. Darykite tik tai, ką gerai žinote, kam nereikia didelės atidos. Būkite atsargesni vairuodami, eidami gatve, pasisaugokite vagių, sukčių.

Ožiaragis

Iki pietų bus jūsų jėgos laikas, kai bus lemtingas jūsų asmeninis žavesys bei sugebėjimas pirmą sutiktąjį paversti savo geriausiu draugu, norinčiu jums nuoširdžiai padėti... Nepraleiskite tokios geros progos, tad daug nesvarstykite ir imkitės svarbių problemų sprendimo: kliūtis įveiksite vienu užsimojimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nesiimkite nuo ryto tvarkyti skubių ar užvilkintų reikalų, tam tiks laikas po pietų, kai galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, paramos. Pirma dienos pusė tinkama aptarti su vadovybe jūsų atlyginimo klausimą, palanki ir įvairiems trumpalaikiams finansiniams susitarimams.

Žuvys

Sėkmingas laikas aktyviai veiklai iki pietų. Iki to laiko tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus. Tai puiki proga pasakyti savo nuomonę aplinkiniams ir pareikalauti, kad jūsų nuostatų būtų paisoma.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų