REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
TV3 Grupė siūlo (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo žiūrėti neįtikėtinus laidos „Namų idėja su IKEA“ interjero pokyčius, animacinį filmą visai šeimai „Ledynmetis“, šešiems Oskarams nominuotą kriminalinę dramą „Sensacija“, romantikos mėgėjams filmą „Prieš vidurnaktį“ ir kitus.

4

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo žiūrėti neįtikėtinus laidos „Namų idėja su IKEA“ interjero pokyčius, animacinį filmą visai šeimai „Ledynmetis“, šešiems Oskarams nominuotą kriminalinę dramą „Sensacija“, romantikos mėgėjams filmą „Prieš vidurnaktį“ ir kitus.

REKLAMA

10.00 val. per TV3 Play serialas „Sužeisti paukščiai“.

Dviejų našlaičių - Omero ir Meryem - istorija. Norėdami išlikti, jie privalo paklusti žiauriems gatvės įstatymams, kęsti smurtą ir nepriteklių. Omero ir Meryem likimui susipynus su viena turtingiausių Turkijos šeimų, jie turės pasirinkti – pinigus arba vienas kitą. Našlaičiai, artimi tarsi brolis ir sesuo, blaškosi tarp dviejų pasaulių – skurdo ir turtų. Abu pasauliai negailestingi. Tačiau širdyje rusena viltis, kad rytojus išauš šviesesnis. https://play.tv3.lt/suzeisti-pauksciai

17.55 val. per TV3 „Namų idėja su IKEA“ TV3 grupė ir „Namų idėja su IKEA“ svečiuosis pas keturių asmenų šeimą – mamą Ievą su tėčiu Valentinu bei penkiolikmetę Justę ir septyniolikmetį Jokūbą. IKEA dizainerė kardinaliai pertvarkys paauglių kambarį.

REKLAMA
REKLAMA

19.30 val. per TV3 penktadienio filmas, animacinė, nuotykių komedija „Ledynmetis“. Išdykęs voveriukas Skretas ir vėl pridarys bėdų. Savo išsvajotą gilę jis randa įšalusioje skraidančioje lėkštėje ir bandydamas ją ištraukti iš ledo pajudina svirtį bei netikėtai išskrenda į kosmosą. Ten Skretas vėl neapsieina be nuotykių – prisidirba tiek, kad Žemės link pažyra daugybė meteorų. Šios „krentančios žvaigždės“ Žemėje gyvenantiems gyvūnams laimės neatneš. Jie turės kuo skubiau ieškoti, kur pasislėpti. Per mamutų Menio ir Elės vestuvių metines meteorai įbaugina susirinkusius svečius, tampa aišku, kad romantikos čia nebus, nors vestuvėms ruošiasi ir jų dukra, apie šeimos pagausėjimą galvoja Diegas, tik Sidas jaučiasi vienišas. Tad saugodami savo gyvybes Menis, Elė, Sidas, Diegas ir kiti palieka namus ir leidžiasi į ilgą kelionę, kurioje bus pavojų, rizikos, tačiau netrūks ir juoko, atradimų bei naujų, spalvingų draugų! 

REKLAMA

23.45 val. per TV3 kriminalinė drama „Sensacija“. Tikrais faktais paremtas filmas atskleidžia vieną labiausiai Katalikų bažnyčią supurčiusį skandalą. 2001 metais Bostono laikraštyje „The Boston Globe“ pradeda dirbti naujas redaktorius Martis Beironas. Vos perskaitęs žinutę, jog Bostono arkivyskupas Bernardas Lo galėjo žinoti apie tai, kad kunigas Džonas Džionas ne vienerius metus tvirkino mažamečius, bet nieko nedarė, kad tai sustabdytų, Martis iškart nori išsamaus straipsnio. Laikraštyje yra specialus tiriamosios žurnalistikos skyrius, vadinamas Sensacija. Šio skyriaus tyrėjai iškart pradeda ieškoti, už ko užsikabinti, ir kreipiasi į laikraštyje skandalingus faktus pateikusį advokatą Mičelą Garabedianą, tačiau šis atsisako duoti interviu. Žurnalistai jaučia, kad pasiduoti nevalia, čia gali slypėti kur kas daugiau paslapčių, o tvirkinančių vaikus gali būti visas klanas. Visgi tokia žinia sudrebintų pasaulį ir niekas nenori, kad ji išeitų į viešumą, dvasininkai dangsto vieni kitus... Paaiškėjus pirmiems faktams, žurnalistai yra spaudžiami spausdinti straipsnį kuo greičiau, kol neatsirado daugiau aukų ir konkurentai nenugvelbė temos, bet jie siekia tyliai dirbti toliau ir atskleisti visą sistemos vaizdą, kurio mastai ir pavardės priblokš visus. Juostoje vaidina daug garsių, prestižiniais prizais apdovanotų aktorių: Markas Ruffalo, Michaelas Keatonas, Rachel

REKLAMA
REKLAMA

McAdams, Lievas Schreiberis, Johnas Slattery, Stanley Tucci. Filmas buvo nominuotas net šešiems Oskarams ir du iš jų laimėjo – už geriausią scenarijų ir geriausią metų filmą.

22.00 val. per TV6 mokslinės fantastikos „Robotų žemė“. Robotų gamybos korporacijos ROC draudimo agentas Džekas Vaukanas (akt. Antonio Banderas) tiria bylą apie roboto klastojimą. Jo atskleista tiesa turės rimtas pasekmes žmonijos ateičiai. 

21.00 val. per TV8 melodrama „Prieš vidurnaktį“. Richardas Linklateris yra šios romantinės dramos, kurioje vaidina Ethanas Hawke´as ir Julie Delpy, režisierius. Tai filmų „Prieš saulėtekį“ (1995) ir „Prieš saulėlydį“ (2004) tęsinys. Prieš 18 metų amerikietis Džesis (akt. Hawke´as) ir prancūzė Selina (akt. Delpy) susitiko per visą Europą važiuojančiame traukinyje ir įsimylėjo klajodami Vienos gatvėmis. Džesis apie tai parašė romaną ir šis tapo bestseleriu JAV, tad praėjus beveik dešimtmečiui jis vėl susitiko Seliną ten, kur įsižiebė jų jausmai. Šiame filme vėl išvysime porelę, dabar jie kartu gyvena Paryžiuje ir yra dviejų mergaičių tėvai. Tačiau porelės gyvenimas toli gražu nėra tobulas. Seliną trikdo tai, kad jos karjera nesiklostė taip sėkmingai kaip Džesio, tad ji svarsto užsiimti kažkuo kitu. O Džesis iš visų jėgų stengiasi užmegzti ryšį su savo paaugliu sūnumi Henku, atvykusiu iš Čikagos vasarai. https://youtu.be/euOJkb0U8vE

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Go3 kviečia žiūrėti romantinę komediją „Paskutinės kalėdos“. Keitė turi eilę stulbinančių savybių – meilę alkoholiui, gebėjimą vieną po kito priimti blogus sprendimus, abejingumą savo pačios asmeniniam gyvenimui ir labiausiai pasaulyje užknisantį elfės darbą Kalėdinių prekių parduotuvėje. Nykų, susierzinimo ir nemeilės sau kupiną Keitės (akt. Emilia Clarke) gyvenimą sykį sudrebina netikėtai išdygęs gražuolis Tomas (akt. Henry Golding). Mielas ir tarsi magnetas traukiantis vyrukas atrodo pernelyg idealiu tam, kad ji patikėtų, jog jis – tikras! 

https://go3.lt/movies/paskutines-kaledos,vod-1526590

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų