REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koronavirusu užsikrėtė Kėdainių rajono meras Valentinas Tamulis, o šios savivaldybės administracijoje – Covid-19 protrūkis. Apie užpuolusią ligą meras pranešė socialiniame tinkle.

Koronavirusu užsikrėtė Kėdainių rajono meras Valentinas Tamulis, o šios savivaldybės administracijoje – Covid-19 protrūkis. Apie užpuolusią ligą meras pranešė socialiniame tinkle.

REKLAMA

„Graži saulėta diena gerų naujienų man neatnešė. Paaiškėjo COVID -19 testas, atsakymas, deja – teigiamas.

Šiuo metu išskyrus perštėjimą gerklėje jokių ypatingų ligos simptomų nejaučiu. Vakar ir šiandien gavau daug skambučių, žinučių su palinkėjimais nesusirgti.

Nuoširdus ačiū visiems to linkėjusiems. Dar kartą įsitikinau, kokia klastinga liga vaikšto tarp mūsų. Tikiuosi greitai pasveikti ir grįžti dirbti Kėdainių kraštui. Prašau visų ,būkime budrūs, saugokime save ir kitus“, – perspėjo meras.

Kėdainių rajono savivaldybė informuoja, kad iš trečiadienį ištirtų 20-ies žmonių sąrašo, dalis jau gavo atsakymus.

REKLAMA
REKLAMA

Nustatyta, kad keturi  asmenys yra užsikrėtę Covid-19. Visi šie asmenys turėjo kontaktų su pirmuoju susirgusiuoju Savivaldybės administracijos darbuotoju. Šiuo metu vykdoma visų naujų atvejų epidemiologinė analizė.

REKLAMA

Visi Savivaldybės darbuotojai, kurių darbo sąlygos leidžia dirbti ne darbo vietoje išleisti dirbti nuotoliniu būdu.

Kaip skelbia kėdainietis.lt, koronavirusas nustatytas ne tik merui V. Tamuliui, bet ir vicemerui Pauliui Aukštikalniui, administracijos direktoriui Arūnui Kacevičiui.

Šalyje užfiksuotas rekordinis koronaviruso šuolis – net 424 atvejai

Per praėjusią parą registruotas dar vienas naujų COVID-19 atvejų rekordas – 424, mirė dar penki žmonės, ketvirtadienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Liga iš viso nustatyta 8663 asmenims, tebeserga 4727, pasveiko – 3773.

Nuo COVID-19 iš viso mirė 125 žmonių – penkiomis mirtimis daugiau, nei pranešta trečiadienį. Dėl kitų priežasčių mirė 38 užsikrėtusieji.  Izoliacijoje šiuo metu yra 31  tūkst. 575 žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo birželio 1 dienos Lietuvoje registruoti 366 įvežtiniai atvejai. Per praėjusią parą ištirta 10 212 ėminių dėl įtariamo koronaviruso. Iš viso iki šiol ištirti 925 tūkst. 758 ėminiai.

Šią savaitę, nuo spalio 19 d. iki spalio 25 d. imtinai, Raseinių, Kelmės, Šiaulių, Joniškio, Švenčionių, Plungės, Radviliškio, Skuodo, Kauno, Šilalės, Šakių, Vilniaus ir Trakų rajonų, taip pat Elektrėnų, Druskininkų, Šiaulių, Klaipėdos, Kauno ir Vilniaus miestų gyventojams bus intensyviau atliekami tyrimai dėl koronaviruso (COVID-19). Šiose 19 savivaldybių fiksuojamas didesnis sergamumas negu kitose Lietuvos savivaldybėse.

Vaizdai, kaip atliekamas Covid-19 tyrimas – video reportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų