REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ – „Real“. Šios „El Clasico“ dvikovos laukia ne tik Ispanijos, bet ir visos Europos krepšinio sirgaliai. Šie klubai aiškinsis santykius penktadienį Eurolygos rungtynėse.

„Barcelona“ – „Real“. Šios „El Clasico“ dvikovos laukia ne tik Ispanijos, bet ir visos Europos krepšinio sirgaliai. Šie klubai aiškinsis santykius penktadienį Eurolygos rungtynėse.

REKLAMA

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ šventė tris pergales, patyrė vieną pralaimėjimą. „Real“ startavo itin prastai ir laimėjo tik kartą per keturias rungtynes. Katalonijos ekipa sieks revanšo prieš Madrido komandą – rugsėjį Ispanijos Supertaurės varžybų finale 72:67 triumfavo „karališkasis“ klubas.

Stambulo „Fenerbahce“ su Edgaru Ulanovu ketvirtadienį svečiuose išmėgins jėgas su Atėnų „Panathinaikos“. Turkijos komanda laimėjo du kartus iš keturių, o Graikijos – vieną iš trijų. Lietuvis per 28 min. įmeta 9,3 taško, realizuoja 50 proc. tolimų metimų.

Turnyro autsaideriai Rimo Kurtinaičio treniruojami Maskvos srities „Chimki“ krepšininkai, kurie pralaimėjo visas ketverias rungtynes, penktadienį namie susitiks su Tel Avivo „Maccabi. „Chimki“ klubas dėl traumų ir COVID-19, kuris buvo diagnozuotas būriui žaidėjų, visas ketverias rungtynes žaidė smarkiai nukraujavęs. Dabar į rikiuotę jau grįžo Aleksejus Švedas, Jordanas Mickey, Janis Timma, Dairis Bertanis. „Maccabi“ taupyklėje – viena pergalė per keturias dvikovas.

REKLAMA
REKLAMA

„Baskonia“, kurios marškinėlius vilki Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis, ketvirtadienį svečiuose turėjo žaisti su Berlyno ALBA, tačiau šioje komandoje – koronaviruso protrūkis. Rungtynės nukeltos.

REKLAMA

Vienvaldis turnyro lyderis Kauno „Žalgiris“, nugalėjęs visus keturis varžovus, ketvirtadienį namie grumsis su „Valencia“. Pastaroji laimėjo du sykius iš trijų. Ispanijos kube rezultatyviausiai rungtyniauja vidurio puolėjas Bojanas Dubljevičius. Jis pelno 14,3 taško, sugriebia po 5 kamuolius, sukaupia 16 naudingumo balų. Žalgiriečiai lenkia varžovus pagal daugumą statistikos rodiklių. Kauniečiai pirmauja Eurolygoje pagal tritaškių taiklumą (41,7 proc.), o „Valencia“ krepšininkai yra tik 16-ti (31,9 proc.). Eurolygoje tarpusavio akistatų rezultatas 5:2 Ispanijos ekipos naudai.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 Sport“ kanalas ir naujosios kartos televizija „Go3“ šią savaitę parodys penkerias rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 22 d.

19.45 val. „Žalgiris“ – „Valencia“ („TV3 Sport“, „Go3“),

20.45 val. „Panathinaikos“ – „Fenerbahce“ („Go3“);

21.30 val. „Crvena Zvezda“ – CSKA („Go3“),

spalio 23 d.

19.45 val. „Chimki“ – „Maccabi“ („TV3 Sport“, „Go3“),

22.00 val. „Barcelona“ – „Real“ („TV3 Sport“, „Go3“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų