REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį į šeštadienį Vilniuje policija tikrino automobilius ir jų  vairuotojus. Įkliuvo tik vienas girtas dviratininkas.

Naktį į šeštadienį Vilniuje policija tikrino automobilius ir jų  vairuotojus. Įkliuvo tik vienas girtas dviratininkas.

REKLAMA

Sklando gandai, kad Vilniuje pasilinksminimo vietos bus uždarytos. Naktiniuose senamiesčio baruose penktadienio vakarą – dar daug lankytojų. Tačiau klientų srautai jau sumažėjo – greičiausiai tam įtakos turi ir žinia apie į barus įsisukusį koronavirusą.

Dar prieš kelias savaites savaitgalio naktimis senamiesčio prieigose policijai įkliūdavo nemažai girtų vairuotojų, dar daugiau dviratininkų ir važiuojančiųjų elektriniais paspirtukais. Praėjusią naktį buvo sustabdyti tik du vairuotojai, kurie šiek tiek vartojo alkoholio, tačiau neviršijo leidžiamos normos. Visi vairuotojai buvo blaivūs.

Po vidurnakčio policija sustabdė Pylimo gatvės viduriu neįprastu dviračiu važiavusį vyriškį. Dviratis pagamintas pagal specialų užsakymą, jis turi priekyje vietą keleiviui vežti. Vienas važiavęs vyras neneigė, kad alkoholio vartojo. Alkoholio matuoklis parodė 0,71 prom. Tai lengvas girtumas. Už tai dviratininkui bus skirta maždaug 80-ies eurų bauda.

REKLAMA
REKLAMA

Pylimo gatvėje įkliuvo dar du teisės vairuoti neturintys vyriškiai. Policija sustabdė automobiliu „Toyota“ važiavusį pavėžėją su klientais. Paaiškėjo, kad Baltarusijos pilietis nėra pasikeitęs vairuotojo pažymėjimo. Jis tikino jau išlaikęs egzaminą, bet pažymėjimo dar neturi. Klientams teko vykti kitu automobiliu, o pačiam pavėžėjui ieškotis, kas pasirūpins juo ir automobiliu.

REKLAMA

Pylimo gatvėje dar sustabdytas BMW vairavęs vaikinas, neturintis teisės vairuoti.

Nubaustas ir kelio ženklo „Įvažiuoti draudžiama“ nepaisęs vairuotojas. Jis policijos pareigūnų akivaizdoje Pylimo gatve važiavo stoties link – šia kryptimi eismas leidžiamas tik troleibusams ir miesto maršrutiniams autobusams.

Vakare buvo tramdomi ir greičio mėgėjai – Geležinio Vilko gatvėje įkliuvo 13 gerokai greitį viršijusių vairuotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų