REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkas Johnas Legendas ir jo mylimoji manekenė Chrissy Teigen šiuo metu išgyvena skaudžią netektį. Moteris prarado vaikelį.

Dainininkas Johnas Legendas ir jo mylimoji manekenė Chrissy Teigen šiuo metu išgyvena skaudžią netektį. Moteris prarado vaikelį.

REKLAMA

 

Spalio pradžioje C.Teigen atsidūrė ligoninėje, kurioje ji sužinojo, kad prarado taip ilgai lauktą trečiąją atžalą.

Pora sunkiai išgyvena netektį ir atsitvėrė tylos siena. Šią savaitę vykusiuose „Billboard“ muzikos apdovanojimuose J.Legendas skyrė dainą „Niekada nepalūžk“ žmonai ir pasidalijo jautriais žodžiais.

„Dainą skiriu Chrissy, myliu ir branginu tave bei mūsų šeimą. Kartu patyrėme aukščiausias aukštumas ir žemiausias žemumas. Stebėti, kaip rūpiniesi mūsų vaikais, taip jaudina“, – „Twitter“ platformoje rašė vyras.

Vėliau instagrame prakalbo ir pati Chrissy, ji pasidalijo vyro žinute ir po nuotrauka brūkštelėjo: „Mes tylime, bet mums viskas gerai. Labai jus visus myliu.“

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad skaudžia patirtimi C.Teigen pasidalijo instagrame spalio pradžioje: „Mes esame sukrėsti ir dėl tokio gilaus skausmo, apie kurį girdite tik jūs, tokio skausmo, kokio dar niekada nejautėme. Mes negalėjome sustabdyti kraujavimo <..>“

REKLAMA

Nuotraukoje matyti, jog moteris itin išgyvena. Ji verkia ir laiko sugniaužusi kumščius.

„Niekada nesprendžiame dėl savo kūdikių vardų iki paskutinės įmanomos akimirkos po jų gimimo, prieš pat išeidami iš ligoninės. Bet mes kažkodėl buvome pradėję vadinti šį mažą mano pilvuką vaikinu Džeku. Taigi jis mums visada bus Džekas. Džekas taip sunkiai dirbo, kad būtų mūsų mažosios šeimos dalimi, ir jis bus amžinai“, – toliau rašė ji.

„Mes esame labai dėkingi už gyvenimą, už savo nuostabius kūdikius Luną ir Milesą, už visus nuostabius dalykus, kuriuos galėjome patirti. Bet kasdienybė negali būti kupina saulės. Šiomis tamsiausiomis dienomis mes liūdėsime, raudosime akis. Bet mes stipriau apkabinsime ir mylėsime, ir tai išgyvensime“, – taip pat įraše rašė moteris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų