REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgalį siūlo žiūrėti žiūroviausią „Kino pavasario“ filmą „Kafarnaumas“, smagius šou –„galvOK“ ir „X Faktorius. Žvaigždės“ bei kitas pramogas.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgalį siūlo žiūrėti žiūroviausią „Kino pavasario“ filmą „Kafarnaumas“, smagius šou –„galvOK“ ir „X Faktorius. Žvaigždės“ bei kitas pramogas.

REKLAMA

Šeštadienis (10.17)

18.10 val. per TV8 detektyvas „Paslaptis. Žodžiai žudo“. Koledžo profesorės Eimės Vislau organizuotame renginyje nužudomas žmogus. Moteris kartu su detektyvu Trevisu pradeda nusikaltėlio paieškas.

19.40 val. per TV3 ir TV3 Play – žaidimas „galvOK“. Žaidimo išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį. Tai – ne žinių patikrinimas, o smagi, praturtinanti patirtis. Intelektualioje kovoje jėgas išbandys sporto įžymybės – žavioji Jolanta Leonavičiūtė ir nenugalimasis Žydrūnas Savickas.

22.00 val. per TV6 „Angelo apgultis“. 2019 m. Veiksmo filmas. Maiko Baningo (aktorius Gerardas Butleris) pagrindinė užduotis – užtikrinti JAV prezidento saugumą. Jis visuomet užkerta kelią teroristinių grupuočių planams. Gerai atlikdamas savo darbą, vyras pasirašo savo mirties nuosprendį – įrodymai suklastojami ir jis neteisingai apkaltinamas teroristinėje byloje. Maikas Baningas privalo išsiaiškinti, kas jam spendžia spąstus ir įrodyti savo nekaltumą. 

REKLAMA
REKLAMA

22.05 val. Per TV3 „Kafarnaumas“. Pernai „Kino pavasaryje“ pasirodžiusi drama sujaudina iki širdies gelmių ir priverčia susimąstyti, be to pelnė žiūroviškiausio festivalio filmo titulą. Teisėjas klausia dvylikmečio Zaino: „Kuo kaltini savo tėvus? Vaiko atsakymas šokiruoja: „Tuo, kad suteikė man gyvybę“. Juostoje pasakojama, kodėl berniukas nusprendžia paduoti savo tėvus į teismą. Istorija tikrai nepaliks abejingų.

REKLAMA

Go3 kviečia žiūrėti UFC – antrą kartą žengs į UFC narvą Modestas Bukauskas „Baltų gladiatorius“. Jis šį sekmadienį Jaso saloje (Jungtiniai Arabų Emyratai) išbandys jėgas su australu Jimmy Crute‘u.

Lietuvis ir australas kausis pussunkio svorio kategorijoje (iki 93 kg). Praėjusioje kovoje liepos mėnesį Klaipėdoje gimęs M. Bukauskas, kuris turi Didžiosios Britanijos pilietybę, techniniu nokautu įveikė graiką Andreasą Michailidį „Spartaną“.

26 metų M. Bukausko sąskaitoje MMA (Mišrių kovos menų) varžybose – 11 pergalių ir 2 pralaimėjimai. 24-erių J. Crute‘o statistika kiek geresnė. Jis laimėjo 11 kovų iš 12. „Bukauskas – malonus vyrukas, bet aš jį sudaužysiu. UFC nori, kad patikrinčiau, ko vertas mano varžovas“, – kalbėjo Australijos sportininkas. Anksčiau jis yra prisipažinęs, jog ne vienus metus nepasitikėjo savo jėgomis, dėl to netgi dažnai gyveno sporto salėje, kur nuolat treniravosi. Dėl šios priežasties kovotojas jausdavosi išsekęs. Tačiau dabar viskas pasikeitė – J. Crute‘as teigė, jog pasitikėjimas sugrįžo. Australijos sportininkas praėjusioje kovoje nugalėjo Lenkijos atstovą Michalą Oleksiejczuką.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak MMA specialistų, australas pajėgesnis už lietuvį parteryje, tačiau stovėsenoje kiek daugiau pranašumo turi M. Bukauskas. Šią kovą ankstų sekmadienio rytą, nuo 2:00 val., stebėkite per Go3

Sekmadienis (10.18)

17.00 val. per TV6 realybės šou „Sandelių karai“. Kelių ar keliolikos kvadratinių metrų rakinamos saugyklos saugo žmonių daiktus, o kartais ir tikras brangenybes. Jei tris mėnesius iš eilės savininkas nesumoka už tokio sandėlio nuomą Kalifornijoje, viskas, kas jo viduje, atiduodama aukcionui. Daugybė profesionalių pirkėjų žino, kad kartais viena tokia saugykla gali būti tikras aukso puodas, atsiperkantis kelis ar net keliolika kartų. Bet kartais joje randamas tik šlamštas. Metę vos kelis žvilgsnius, bet neleidžiami vidun, šiuolaikiniai aukso ieškotojai renkasi prie daiktų saugyklų, stengiasi išsirinkti potencialiai geriausią, sumokėti mažiausiai ir iš rastų daiktų uždirbti daugiausiai. Netikėti radiniai ir pirkėjų triumfas arba pralaimėjimas prie ekranų sutraukia milijonus žiūrovų visame pasaulyje. Šis realybės šou skaičiuoja jau daugiau nei dešimt sėkmingų sezonų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

19:30 val. per TV3 ir TV3 Play – laida „X Faktorius. Žvaigždės“. Šį sekmadienį – antrasis tiesiogiai transliuojamas projekto „X faktorius. Žvaigždės“ finalas. Jo metu scenoje pasirodys likusių dvylika dalyvių. Dviem iš jų kova bus baigta. TV3 televizijos šou paliks mažiausiai žiūrovų balsų sulaukęs dalyvis. Kiti du stos prieš teisėjų teismą. Scenos profesionalai nuspręs, kas turi palikti šou.

21.00 val. per TV8 melodrama „Iš visos širdies. Vestuvės“. Dženi ir Brajanui tai vieni maloniausių rūpesčių – išsirinkti vestuvių kvietimą, kurį siųs svečiams, ir surasti tobulą nuotakos suknelę. Tačiau net ir tada, kai tvyro laimės ir meilės nuotaika, viskas gali pasisukti netikėta linkme. Ar įsimylėjėliams pavyks įveikti juos užgriuvusius sunkumus?

REKLAMA

22.30 val. per TV3 „Parkeris“. Šiame sklandžiame, dinamiškame, veiksmo kupiname kriminaliniame trileryje, kuriame vaidina aktoriai Jason Statham, Jennifer Lopez ir Nick Nolte (gangsteris Skvadas), neįprasto profesinio etiketo besilaikantį vagį išduoda jo bendrai ir palieka mirti. Įgijęs naują tapatybę ir sudaręs neįtikėtiną sąjungą su gaujai priklausiusia moterimi, jis nusprendžia nugvelbti naujausią buvusių bendrų grobį.

Go3 kviečia žiūrėti Animacinį filmuką visai šeimai „Zogas“. Drąsus, bet į nelaimingus atsitikimus linkęs drakonas mokosi, kaip tapti drakonu „Drakonų“ mokykloj. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų