REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Monika Šedžiuvienė atvyko į teismą (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Dainininkė bei grupės „OMG“ narė Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė išgyvena pokyčius, apie kuriuos pirmiausia pastebėjo jos socialinių tinklų sekėjai.

18

Dainininkė bei grupės „OMG“ narė Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė išgyvena pokyčius, apie kuriuos pirmiausia pastebėjo jos socialinių tinklų sekėjai.

REKLAMA

Iš žinomos moters „Instagram“ paskyros dingo bendros nuotraukos su mylimuoju Dovydu.

Žinoma moteris – ir vėl vieniša. Faktą, kad su mylimuoju Dovydu pasuko skirtingais keliais, M. Šedžiuvienė patvirtino naujienų portalui 15min.lt.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar 2019 metų pabaigoje, po skyrybų su vyru Andriumi Šedžiumi, Monika džiaugėsi radusi meilę. „Jaučiuosi laiminga ir mano antra pusė tam tikrai daro didelę įtaką. Bet ne savo atsiradimu ar kažkokiais savo veiksmais – aš tiesiog jaučiuosi mylima, saugi ir dėl nieko neskauda galvos. Man dėl nieko nereikia išgyventi, kaip kas bus, ar nebus. Viskas yra ramu ir tikra“, – praėjusiais metais sakė ji.

Primename, kad anksčiau moteris buvo ištekėjusi už A. Šedžiaus. Pora kartu augina sūnų. Vis dėlto praėjusiais metais jų santuoka buvo nutraukta teisme.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu buvęs Monikos vyras Andrius šiuo metu laukia šeimos pagausėjimo su nauja mylimąja Erdvile. Pasirodžius žinioms, jog ši laukiasi, A.Šedžius šia tema kalbėti buvo nelinkęs, ir bet kokių komentarų atsisako. Tąkart situaciją naujienų portalui tv3.lt pakomentavo M. Šedžiuvienė. 

REKLAMA

Buvusi A. Šedžiaus mylimoji nedaugžodžiavo ir tikino, kad su Andriumi bendrauja tik vaiko klausimais. 

„Su Erdvile palaikome ryšį, nes yra vaikas, kuris sieja dvi šeimas. Natūralu, kad palaikome ryšį. Su Andriumi irgi bendraujame tik dėl vaiko. Daugiau nėra dėl ko su juo palaikyti bendravimą. Viskas tik dėl vaiko“, – kalbėjo Monika.

Paklausta, kaip reaguoja į šią žinią, moteris išliko rami ir neutrali.

Primename, kad iš neoficialių šaltinių buvo žinoma, kad pora laukiasi vaiko, tačiau A. Šedžius su drauge neskubėjo patvirtinti šio fakto. 

REKLAMA
REKLAMA

Erdvilės nėštumas aptariamas ir internetinėje erdvėje. Čia net buvo paviešinta nuotrauka, kurioje mergina užfiksuota vaikštanti po Šiaulius, o jos pilvas priminė nėštukės.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad su 20-mete mergina iš Šiaulių Erdvile A. Šedžius poruojamas jau nuo praėjusių metų pradžios. Ilgą laiką mergina santykius su garsiu politiku slėpė, vis dėlto kartais viešumoje pasirodydavo bendros jų nuotraukos.

O štai apie buvusį M. Šedžiuvienės mylimąjį Dovydą A. Šedžius praėjusiais metais buvo atsiliepęs ne pačiais gražiausiais žodžiais. 

Paklaustas ar bendrauja su naujuoju Monikos draugu, vyras teigė, kad šis slepiasi. „Neteko man jo matyti, socialiniuose tinkluose Monikos draugas mane užblokavęs, slepia veidą. Man šis vyras kelia baimę ir abejonę, koks žmogus yra šalia mano vaiko. Kiek sužinojau iš lietuvių bendruomenės Airijoje, jis susijęs su kriminaliniu pasauliu.

Jis niekur nedirba, skraido pas Moniką kas dvi savaites, tai iš ko jis gyvena? Man tai kelia abejonių, ar mano sūnus bus saugus tokioje aplinkoje. Pati Monika važinėja naujausiu automobiliu, ji sako, kad jai automobilį nupirko draugas, tik įdomu iš kokių pinigų. Žinoma, galbūt jis daug metų dirbo ir dabar gyvena iš santaupų, nežinau, tačiau girdėjau, ką kalba žmonės“, – tąkart sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų