REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Rod Stewart ir Elton John (nuotr. SCANPIX)

Tikriausiai vieni garsiausių visų laikų britų atlikėjų – Eltonas Johnas ir Rodas Stewartas – vienas kito negali pakęsti jau 55 metus. Ir nors anksčiau jų pyktis vienas kitam domindavo gerbėjus, dabar užsienio žiniasklaida jų nesutarimus vadina paprasčiausiai „liūdnais ir keistais“.

4

Tikriausiai vieni garsiausių visų laikų britų atlikėjų – Eltonas Johnas ir Rodas Stewartas – vienas kito negali pakęsti jau 55 metus. Ir nors anksčiau jų pyktis vienas kitam domindavo gerbėjus, dabar užsienio žiniasklaida jų nesutarimus vadina paprasčiausiai „liūdnais ir keistais“.

REKLAMA

Ir vis dėlto – kas iš tiesų įplieskė dviejų garsių atlikėjų nesantaiką?

Savo autobiografinėje knygoje E. Johnas neseniai apjuodino R. Stewartą dėl to, jog šis pasišaipė iš jo paskutinių koncertų. „Jis pasakė, kad mano pasitraukimo iš muzikos pareiškimas buvo nenuoširdus, ir kad aš padariau tai tik todėl, jog norėjau parduoti daugiau bilietų. Tai neskambėjo kaip įprasti mūsų juokeliai, nukreipti vienas į kitą“, – rašė atlikėjas.

„Jis mane kaltino nenuoširdumu apie vieną didžiausių mano gyvenimo sprendimų. Negana to, jis kalbėjo apie tai, kaip reklamuoju savo turą, kai pats sėdėjo TV laidoje ir reklamavo savąjį“, – pridėjo E. Johnas.

REKLAMA
REKLAMA

O štai Rodas tikino, kad apie tai juokavo ir su Eltonu, mat išsiuntė jam elektroninį laišką, kuriame šmaikštavo apie tai, kad atlikėjas ir vėl skelbia savo karjeros galą. „Ir vėl, mielasis?“ – buvo rašoma laiške.

REKLAMA

Tiesa, E. Johno atsakymo jis taip ir nebesulaukė, o neseniai E. Johnas pripažino, kad jiedu daugiau nesikalba. R. Stewartas pridėjo, kad toks E. Johno elgesys jam nepatiko, negana to, jis praignoravo jo kvietimą prisijungti futbolui su šeimomis.

Savo ruožtu E. Johnas tikino, jog atsakyti į el. laišką stengėsi, mat turėjo omenyje, kad Rodas galėjo ir pajuokauti, paprasčiausiai, nevykusiai.

Vėliau E. Johnas išgirdo, kad R. Stewartas nori su juo susisiekti, ir pabandė padaryti tai pats, tačiau buvo informuotas, kad atlikėjas nuolat ilsisi tarp nesibaigiančių šou. 

REKLAMA
REKLAMA

„Tai atrodė sąžiningas paaiškinimas, iki kol nepastebėjau, jo poilsis nesustabdė jo nuo apsilankymų TV ir radijo laidose, kuriose jis ir toliau vadino mane pinigų grobuoniu“, – pripažino E. Johnas.

Tiesa, tai – ne vienintelis ryšys, kurį E. Johnas aptarė savo autobiografinėje knygoje, o jo buvusi žmona už vieną jo frazę netgi nusprendė paduoti atlikėją į teismą.

Kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, E. Johnas sulaužė judviejų pasirašytą sutartį, kurioje sutarta viešai neaptarinėti jųdviejų privataus gyvenimo detalių.

E. Johno buvusi žmona Renate teismo dokumentuose teigė, kad jiedu su Eltonu bandė susilaukti vaikų, deja, jiems nepavyko. O štai pats dainininkas teigia priešingai – anot jo, jis niekuomet nenorėjo vaikų, iki kol nesutiko dabartinio savo partnerio Davido Furnisho. Jiems du vaikus – 9 metų Zachary ir 7 metų Elijah – pagimdė pakaitinė motina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Už tokius neva melagingus atlikėjo pareiškimus, jo buvusi žmona reikalauja net daugiau, nei 3 mln. eurų, o taip pat iš savo knygos prašo išbraukti šią vietą. 

R. Blauel atstovas teisme teigė, kad nuo tos dienos, kai Eltonas išleido savo autobiografinę knygą su jų privačiomis gyvenimo detalėmis, moteris patiria žiaurus košmarus, depresiją, nerimo priepuolius ir baimę, jog turi viską praeitį išgyventi darkart.

„Atsiminimų publikacija pablogino visus šiuos simptomus. Jai reikėjo anksčiau ir reikia dabar medikų įsikišimo ir terapijos“, – pridėjo R. Blauel atstovas.

O štai E. Johną toks buvusios žmonos pareiškimas kaip reikiant nustebino, mat iki tol jų santykiai buvo itin geri, o viskas, ką jis parašė knygoje, jau anksčiau buvo vieša paslaptis.

REKLAMA

„Eltonas yra šokiruotas ir nuliūdintas Renate pareiškimų, ypatingai dėl to, kad nuolat viešumoje ją pačią aukština“, – pridėjo jis.

1976-aisiais E. Johnas paskelbė, kad yra biseksualus, tačiau vedė žmoną Renate Blauel. Ji buvo iš Vokietijos kilusi garso inžinierė. Deja, po 4 metų jų santuoka nutrūko. Tąkart E. Johnas jau teigė, kad yra homoseksualus.

Visai neseniai E. Johnas savo „Instagram“ pasidalijo nuotrauka iš Australijos, kurioje įmažintos jo ir R. Blauel vestuvės. 

„Labai džiaugiuosi, kad grįžau į Australiją keliems šou. Prieš daugybę metų Australiją pasirinkau kaip savo vestuvių vietą su nuostabia moterimi, kuriai jaučiu labai daug meilės ir susižavėjimo. Už viską labiau norėjau būti geru vyru, tačiau neigiau tai, kas buvau iš tiesų. Tai sukėlė mano žmonos liūdesį, o man – didelę kaltę ir pasigailėjimą“, – rašė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų