REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Aušrinė Armonaitė (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė teigia, kad tikriems pokyčiams būtina sąlyga, kad naujame Seime ir Vyriausybėje būtų kuo daugiau tikrai liberaliai mąstančių politikų. Ji ragino, kur į antrą turą nepatenka šios partijos kandidatai, rinktis liberaliausią iš galimų variantų.

36

Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė teigia, kad tikriems pokyčiams būtina sąlyga, kad naujame Seime ir Vyriausybėje būtų kuo daugiau tikrai liberaliai mąstančių politikų. Ji ragino, kur į antrą turą nepatenka šios partijos kandidatai, rinktis liberaliausią iš galimų variantų.

REKLAMA

„Tačiau liko išrinkti dar net pusę Seimo! Tikriems pokyčiams būtina sąlyga, kad naujame Seime ir Vyriausybėje būtų kuo daugiau tikrai liberaliai mąstančių politikų.

Mes turime tikrai realią galimybę pakeisti nuotaiką Lietuvoje ir pasiekti tikrų pokyčių švietime, žmogaus teisėse, ekonomikoje“, – savo feisbuko paskyro skelbė A. Armonaitė.

Ji be savo partijos kandidatų antrame ture dar išreiškė paramą Liberalų sąjūdžio pirmininkei Viktorijai Čmilytei-Nielsen, kuri kandidatuoja Senamiesčio-Žvėryno apygardoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Palikim praeitį dėl ateities. Kviečiu Laisvės partijos rinkėjus palaikyti Liberalų sąjūdžio pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen kandidatūrą Senamiesčio-Žvėryno apygardoje.

REKLAMA

Taip pat rinktis liberaliausius kandidatus savo apygardoje, kurie galėtų prisidėti prie tikrų pokyčių Lietuvai. Dėl platesnio palaikymo kitų partijų ir nepriklausomiems kandidatams Laisvės partijos Valdyba spręs penktadienį“, – feisbuke skelbė A. Armonaitė.

Laisvės partija sėkmės atveju žada peržiūrėti valstiečių sukurtus draudimus

Jei Laisvės partija taps valdančiosios koalicijos dalimi, ji ketina peržiūrėti dalį praėjusios valdžios įgyvendintų draudimų. Tačiau Laisvės partija dar neskuba sau prognozuoti vietos valdančiojoje koalicijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą parlamento rinkimuose dalyvaujanti Laisvės partija surinko beveik 9 proc. balsų ir užsitikrino aštuonis mandatus Seime.

„Reikėtų, matyt, keisti bendrą toną valstybėje, daugiau pasitikėjimo žmonėmis bendrai, daugiau optimizmo, mažiau tyrimų, kas ką darė prieš 10–15 metų. Arčiausiai žmonių yra alkoholio draudimai, reiktų peržiūrėti tas priemones. 

Bet Laisvės partija elgsis atsakingai ir mes įvertinsime visą tą politiką, kuri buvo įgyvendinta“, – porinkiminėje spaudos konferencijoje pirmadienį kalbėjo Laisvės partijos pirmininkė A. Armonaitė. 

Vis dėlto partija dar neskuba tvirtinti, kad bus valdančiosios koalicijos dalimi ir siūlo palaukti antrojo rinkimų turo. Kol kas partija su jokiomis politinėmis jėgomis dėl valdančiosios koalicijos sako nekalbėjusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Turėjome pirmą rinkimų turą, tačiau tai dar nėra finalas. Turėsime dar vieną svarbų finalą antrame ture, tada, manau, reikėtų kalbėtis. Bet kokia kaina į valdžią nesiveršime ir savo sielos nepardavinėsime dėl kėdžių. Pažiūrėsime, kaip seksi antrajame ture ir tada sudėsime visus taškus ant „i“, – sakė A. Armonaitė.

Specialioje laidoje „TV3 Žinios. Seimo rinkimai 2020“ apsilankė Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė. Partijos lyderė teigia, kad Vilniuje jaučia didžiulį palaikymą ir mano, kad Laisvės partija surinks daugiau rinkėjų balsų Seimo rinkimuose nei Liberalų sąjūdis.

VISĄ POKALBĮ SU A. ARMONAITE PAMATYKITE VAIZDO SIUŽETE, ESANČIAME STRAIPSNIO PRADŽIOJE.

Tiesioginėje laidoje „TV3 Žinios. Seimo rinkimai 2020“ išvysite visą aktualiausią ir naujausią informaciją apie rinkimus bei rinkimų rezultatus. Svarbiausi šalies politikai laidos studijoje dalinsis įžvalgomis ir komentarais. Laidos vedėjai: Artūras Anužis, Donata Račaitė ir Vladimiras Laučius.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų