REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Abejas išvykų rungtynes Eurolygoje laimėję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai mėgins svečiuose triumfuoti trečią kartą iš eilės. Žalgiriečiai šiandien kovos su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Abejas išvykų rungtynes Eurolygoje laimėję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai mėgins svečiuose triumfuoti trečią kartą iš eilės. Žalgiriečiai šiandien kovos su Belgrado „Crvena Zvezda“.

REKLAMA

Serbijos klubo sąskaitoje – viena pergalė. „Crvena Zvezda“ pirmajame ture Stambule 63:77 neatsilaikė prieš „Fenerbahce“, o antrajame namie 90:73 pranoko Vitorijos „Baskonia“ komandą.

Vienas svarbiausių žalgiriečių uždavinių – pristabdyti oponentų lyderį Jordaną Loydą. Šis iš „Valencia“ klubo persikėlęs gynėjas vidutiniškai pelno 22,5 taško, Be to, atkovoja 4,5 kamuolio, atlieka po 3 perdavimus, perima 2 kamuolius, išprovokuoja 5,5 pražangos. Amerikietis į „Baskonia“ krepšį suvertė net 30 taškų. Visų kitų Belgrado krepšininkų rezultatyvumas yra vienženklis.

Šiuolaikinėje Eurolygoje žalgiriečiai su „Crvena Zvezda“ rungtyniaus devintąjį kartą. 5:3 pirmauja kauniečiai.

Eurolygoje įspūdingai žaidžia „Baskonia“ puolėjas Rokas Giedraitis. Jis vidutiniškai įmeta po 19 taškų, realizuoja 50 proc. tritaškių (7/14) ir yra aiškus ekipos puolimo vedlys. Vieną kartą laimėjęs baskų klubas antradienį savo aikštėje priims jau dvi pergales turintį „Zenit“, kurį gerokai išretino koronavirusas.

REKLAMA
REKLAMA

Tadas Sedekerskis „Baskonia“ komandai renka po 2 taškus. „Zenit“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis rungtyniavo su Stambulo „Anadolu Efes“, bet praleido dvikovą su „Barcelona“.

REKLAMA

Šis Katalonijos klubas šiandien svečiuose galynėsis su puikiai startavusia „Valencia“. Pastaroji triumfavo abejose rungtynėse. „Barcos“ kraityje – vienas laimėjimas. Prie šio klubo vairo jau žada stoti vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius, kuriam buvo diagnozuotas COVID-19.

„Fenerbahce“ su Edgaru Ulanovu trečiadienį Stambule grumsis su Maskvos CSKA. Lietuvis yra svarbus Turkijos komandos narys. Jis vidutiniškai pelno po 11 taškų, atkovoja 3,5 kamuolio, pataiko 50 proc. tritaškių (5/10). „Fenerbahce“ kiek netikėtai nugalėjo abu varžovus ir užima pirmąją vietą. Rusijos čempionai laimėjo vieną dvikovą.

REKLAMA
REKLAMA

Maskvos srities „Chimki“, kuriam diriguoja Rimas Kurtinaitis, Madride išbandys jėgas su vietos „Real“. Pamaskvio ekipą yra smarkiai išretinusios traumos ir koronavirusas. Abu klubai suklupo pirmose dvejose rungtynėse.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujosios kartos televizija „Go3“ antradienį ir trečiadienį parodys net penkerias Eurolygos rungtynes.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

spalio 13 d.

19.45 val. „Crvena Zvezda“ – „Žalgiris“ („TV3 Sport“, „Go3“),

21.45 val. „Baskonia“ – „Zenit“ („TV3 Sport“, „Go3“),

22.00 val. „Valencia“ – „Barcelona“ („TV3 Sport“, „Go3“);

spalio 14 d.

20.30 val. „Fenerbahce“ – CSKA („TV3 Sport 2“, „Go3“),

20.45 val. „Olympiacos“ – „Armani“ („Go3“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų