REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti kultinę publicistinę laidą „Prieš srovę“, krepšinį ir meilės serialus bei veiksmo filmus.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti kultinę publicistinę laidą „Prieš srovę“, krepšinį ir meilės serialus bei veiksmo filmus.

REKLAMA

19.30 val. Per TV3 „Prieš srovę“. Didžiulę patirtį turinti žurnalistė, laidos vedėja Audrė Kudabienė kaskart pristato aktualiausias, skaudžiausias, rezonansines istorijas. Šį kartą ji nagrinės Petro Gražulio ir Birutės meilės istoriją, mat kilo kalbų, kad seimo narys pasipiršo buvusiai Petro ir Birutės vaiko auklei.

21.00 val. per TV8 ir 23.00 val. per TV3 Play – serialas „Kita žmona“. Buvusios balerinos Rebekos gyvenimas atrodo tobulas – puikus namas priemiestyje, dvi gražios dukros, iš kurių viena seka mamos pėdomis, ir žavus vyras Robertas, deja, dažnokai dirbantis Kanadoje. Jos gražus gyvenimas apsivers aukštyn kojomis, kai sutuoktinis žus sudužus lėktuvui. Moteris bus palaužta ne tik dėl netekties, bet ir dėl išaiškėjusio melo. Pasirodo, paskutinius penkerius metus Robertas gyveno dvigubą gyvenimą – visus šeimos pinigus investavo į Kanados aukso kasyklas ir ten turėjo kitą žmoną ir sūnų. Tokia išdavystė Rebekai atrodo nepakeliama, bet gal kas nors dar gali jai sugrąžinti tikėjimą gyvenimu ir meile? 

21 val. per TV6 trileris „Sučiupus nužudyti“. JAV pasienio patrulių agentas Džimas išgyvena skaudžias skyrybas su žmona, todėl dar vieno praradimo – savo mylimos dukros, jis tikrai neatleis. Kai nusikaltėliai paauglę pagrobia ir pasislepia vidury miško tankmės, pagrindiniam herojui užverda kraujas! Įspūdingų kovos scenų, muštynių, peilių žvangėjimo ir pistoletų šūvių čia tikrai netrūks. Kam pirmam pradės virpėti kinkos? Ar šioje išlikimo kovoje bus laimėtojas?

REKLAMA
REKLAMA

Go3 – „Eurolyga“. Abejas išvykų rungtynes Eurolygoje laimėję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai mėgins svečiuose triumfuoti trečią kartą iš eilės. Žalgiriečiai šiandien kovos su Belgrado „Crvena Zvezda“. Serbijos klubo sąskaitoje – viena pergalė. „Crvena Zvezda“ pirmajame ture Stambule 63:77 neatsilaikė prieš „Fenerbahce“, o antrajame namie 90:73 pranoko Vitorijos „Baskonia“ komandą. Vienas svarbiausių žalgiriečių uždavinių – pristabdyti oponentų lyderį Jordaną Loydą. Šis iš „Valencia“ klubo persikėlęs gynėjas vidutiniškai pelno 22,5 taško, Be to, atkovoja 4,5 kamuolio, atlieka po 3 perdavimus, perima 2 kamuolius, išprovokuoja 5,5 pražangos. Amerikietis į „Baskonia“ krepšį suvertė net 30 taškų. Visų kitų Belgrado krepšininkų rezultatyvumas yra vienženklis. Šiuolaikinėje Eurolygoje žalgiriečiai su „Crvena Zvezda“ rungtyniaus devintąjį kartą. 5:3 pirmauja kauniečiai. Tiesioginę rungtynių transliaciją stebėkite jau šį vakarą, 19.45 val. per Go3

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų