REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas laukia jūsų šią savaitę, perskaitę prognozes kiekvienam Zodiako ženklui.

Sužinokite, kas laukia jūsų šią savaitę, perskaitę prognozes kiekvienam Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS. Dėl atbulo Marso yra galimos situacijos, kai jus nepelnytai apkaltins, ir tai užgaus jūsų savimeilę. Kai kurie apsimes, kad kaltinimų negirdi ir demokratiško nusiteikimo kupini netgi bandys nereaguoti į akmenukus, mėtomus į jų vartus. Visa tai bylos, kad esate lengvai įtikinami, pasiduodate svetimai nuomonei ir kad jus supa priešiška aplinka. Žvaigždės pataria įsiklausyti į intuiciją ir pakeisti aplinką.

JAUTIS. Venera kaitins aistras dalykinėje sferoje, tad adrenalino nestigs. Jei jausitės galintys nuversti kalnus, nukreipkite visas jėgas šeimos, kolektyvo, visuomenės gerbūviui. Siekite, kad sumanymai būtų skaidrūs. Sėkmė laukia tuomet, jei kursite gėrį. Priešingu atveju, sako žvaigždės, jūsų veiksmai atsisuks prieš jus pačius ir atsidursite pavojingoje aplinkoje, kuri jus sužlugdys.

DVYNIAI. Merkurijus paryškins problemas, susijusias su jūsų išsilavinimu, giminaičiais bei kaimynais. Pečius slėgs sunki įsipareigojimų našta. Tie, kurie nepalūš ir bus ištikimi sau, gaus pelnytą atlygį. Tiems, kurie nesilaikys duoto žodžio ar bandys perkelti savo naštą kitiems, visa neteisybė grįš bumerangu. Žvaigždės pataria apsišarvuoti atkaklumu, kantrybe ir ramiai priimti tai, kas vyksta.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Sudėtingame Mėnulio kelyje susidariusios nepriklausančios nuo jūsų aplinkybės gali pastatyti jus į beviltišką padėtį ir išmušti žemę iš po kojų. Jei veiksite impulsyviai ir aštriai, sugriausite savo ateitį ir ilgam prarasite perspektyvą. Pavojingi netikėti užsispyrimo priepuoliai, nenoras suvokti pasikeitusių gyvenimo realijų. Savanaudžiams, pasak žvaigždžių, gresia finansinės problemos, konfliktai su aplinkiniais ir kiti nemalonumai.

REKLAMA

LIŪTAS. Marsas kels įtampą jūsų kasdienybėje. Jeigu pasinaudosite savo gebėjimu pamatyti visas klausimo puses ir surastą teisingą sprendimą nuoširdžiai nukreipsite tam, kad būtų gera visiems, sulauksite garbės ir sėkmės. Jei apsiribosite vien asmeniniais interesais, neišvengsite nemalonumų, praradimų, ligų. Žvaigždės siūlo ieškoti balanso bei harmonijos su visais ir kiekvieną gyvenimo akimirką.

MERGELĖ. Merkurijui sukantis atgal, pasyvus tikrovės suvokimas, nenoras ko nors imtis ir keisti tam, kad pagerėtų gyvenimas, taps stabdžiu kelyje į sėkmę. Jūsų ženkle viešėdama Venera pagelbės tiems, kurie turės humoro jausmą ir jaus poreikį keistis bei keisti, ieškos kažko naujo tam, kad būtų nulietas pamatas kitokiai, geresnei ir šviesesnei, ateičiai. Žvaigždės primena, jog svajonės pildosi, bet pataria svajoti atsargiai.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Merkurijui sukantis atbuline eiga, pokyčių neišvengsite. Jei siekiant tikslo pasirinksite netinkamą kelią, kryptį, idėją, priemones, galite daug prarasti. Šiuo metu verta sustoti ir susimąstyti apie gyvenimo prasmę. Tikėjimas Aukščiausiuoju apsaugos nuo klaidų ir sukrėtimų bei padės apeiti kliūtis kelyje į sėkmę. Tikintiesiems žvaigždės žada draugų paramą ir vertingų idėjų atradimus.

SKORPIONAS. Kai atbulas Merkurijus, geriau sustoti ir ramiai viską permąstyti. Galimos fatališkos permainos jūsų veikloje, darbe, karjeroje, padėtyje. Kurie jas priims drąsiai, pasitelkę valios jėgą, kovodami su aplinkybėmis, tie užsitikrins stabilumą ir gerą reputaciją. Kurie pabijos sunkumų, nuleis rankas, nenorės permainų, tie praras ne tik materialinį stabilumą, bet ir aplinkinių pagarbą. Žvaigždės palaikys sumanius, drąsius ir ryžtingus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Atbulo Merkurijaus įtakoje galima situacija, kai kraštutinumai ir fanatizmas užtamsins tauriąją jūsų asmenybės pusę ir dėl to susiaurės bendravimo ratas. Galimi sunkumai įveikiant aplinkybes, surandant išeitį iš sudėtingų situacijų. Patys save įginę į kampą, atsidurtumėte prie suskilusios geldos. Sėkmė ir pašaukimas lydės tuos, kurie į materialų pasaulį žvelgs per dvasinę prizmę.

OŽIARAGIS. Atgal judantis Merkurijus ruošia permainas santykiuose su aplinkiniais žmonėmis, kas gali paskatinti jūsų nerimą, nervingumą ir tapti psichologinių traumų priežastimi. Vienatvė ir melancholija negatyviai atsispindėtų jūsų nuotaikoje, todėl žvaigždės rekomenduoja nuolat būti tarp žmonių ir aplink save rasti malonių dalykų. Daugiau pasieksite ir pasuksite situaciją norima linkme, jei gebėsite save kontroliuoti ir būsite geranoriški.

REKLAMA

VANDENIS. Galite praleisti savo žvaigždžių valandą, jei svajonių luotais plaukiosite padebesiuose. Jūsų noras aplankyti visus nežinomus pasaulio kampelius ir susipažinti su naujais žmonėmis dėl atbulo Merkurijaus šiuo metu pavojingas. Dėl žingeidumo ir proto aštrumo galėsite pastebėti reikalingą idėją ar tikslą, bet jam pasiekti prireiks jėgų ir pastangų. Tad neleiskite vėjais savo laiko ir apribokite pramogas.

ŽUVYS. Merkurijui judant atbulai, jūsų likime įvyks neigiamas lūžis, jei savo interesų nemokėsite derinti su kolektyviniais, planų – su aplinkybėmis, idėjų – su realybe, meilės – su seksualumu, materialaus pasaulio – su dvasiniu. Asmeninė laimė nenukentės, jei kantriai dirbsite. Žvaigždės sako, kad tie, kurie bandys gauti pelno rizikuodami, žaisdami, išnaudodami svetimus talentus, nieko nepasieks. Tad pagalvokite, kuo verta rizikuoti, o kuo ne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų