REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Gitanas Nausėda su patarėjų komanda antradienį dirbs Tauragės regione.

Prezidentas Gitanas Nausėda su patarėjų komanda antradienį dirbs Tauragės regione.

REKLAMA

Anot Prezidentūros pranešimo, Tauragės regione daugiausia dėmesio bus skiriama socialinei apsaugai: socialinių paslaugų prieinamumo klausimams, senjorų ir asmenų su negalia problemoms, jiems skirtų paslaugų plėtrai, spartesnio senatvės pensijų didinimo ir indeksavimo klausimams, slaugos-globos reformos įgyvendinimui.

Prezidentas susitiks su keturių Tauragės regiono savivaldybių merais, šie dalyvaujant valstybės vadovui pasirašys regioninį susitarimą dėl bendros viešojo transporto sistemos kūrimo Tauragės regione.

Taip pat G. Nausėda susitiks su senjorais ir teikiančių jiems socialinę pagalbą organizacijų atstovais, lankysis Dienos centre asmenims su negalia ir bendraus su Tauragės jaunimu.

REKLAMA
REKLAMA

Per susitikimus bus kalbama apie ikimokyklinio ugdymo prieinamumą, korupcijos prevenciją, viešuosius pirkimus, specialistų trūkumą, aplinkosaugą, kt.

REKLAMA

Prezidento patarėjai savo ruožtu regione susitiks su kuruojamų sričių specialistais: savivaldybių švietimo skyrių vedėjais ir švietimo pagalbos padalinių atstovais, ikimokyklinio ir pradinio ugdymo įstaigų vadovais, Regionine kultūros taryba, regiono policijos, priešgaisrinės apsaugos ir sienos apsaugos pajėgų atstovais, vėjo energetikos parko vystytojais, Tauragės apylinkės teismo atstovais ir kt.

Pirmoji ponia Diana Nausėdienė į Tauragę vyks kartu su Valstybės pažinimo centro edukatoriais, kurie įvairaus amžiaus moksleiviams rengia pilietiškumo dirbtuves „Pažink, atrask, kurk savo valstybę!“.

Prezidentas su komanda jau dirbo Kauno, Utenos, Telšių, Marijampolės, Panevėžio regionuose, taip pat karantino sąlygomis nuotoliniu būdu dalyvavo susitikimuose su Klaipėdos regiono atstovais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų