REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti laidas apie šių dienų svarbiausias aktualijas, naujus filmus ir animaciją.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti laidas apie šių dienų svarbiausias aktualijas, naujus filmus ir animaciją.

REKLAMA

18.30 val. per TV3 Play – laida „TV Pagalba. Žiūrovams puikiai pažįstama patikima ir vieninga gelbėtojų komanda skubės į bet kurį Lietuvos kampelį spręsti gyvenimiškų situacijų. „TV Pagalboje“ laukia kasdienės šalies aktualijos, karščiausi visuomenės gyvenimo įvykiai. Laidos vedėjas pristatys žiūrovams iškilusias problemas, o gelbėtojų komanda 24 valandas per parą sieks pakeisti susidariusias situacijas, būti įvykių centre ir ieškos teisybės. Pagarba žiūrovui, dėmesys skambinančiam, pagalba jos ieškančiam – šios laidos misija. Laidos studijoje Renata Šakalytė-Jakovleva padės spręsti dalyvių konfliktus, ieškos paramos ir pagalbos nukentėjusiems. 

19.30 val. per TV3 karščiausių aktualijų laida „Karštai su tv3.lt”. Tai atvira drąsių pokalbių ir diskusijų laida apie tai, kas mums visiems rūpi, skauda dabar. Šiandien laidoje kalbėsime apie rinkiminės kampanijos ypatumus, laidos svečiai – Arūnas Valinskas ir Mykolas Katkus linksmai ir šmaikščiai vertins rinkimų rezultatus, prognozuos galimus naujos valdančiosios koalicijos rėmus. Sužinosime ką apie politikus mano vaikai, kokią mums valdžią žada garsūs fenotipologai ir astrologai.

REKLAMA
REKLAMA

20.00 val. per TV8 animacija mažiesimes – „Coliukė“, ir kiti filmukai iki 21.00 val.

23 val. per TV6 PREMJERA – siaubo drama „Traukinys į Buasaną“. Pietų Korėjos režisieriaus Yeon Sang-ho juosta „Traukinys į Busaną“ primena zombių žanro klasiką, pavyzdžiui, 1978-ųjų George’o Romero darbą „Dawn of the Dead“. Kaip ir daugumos tokio žanro filmų atveju, pats smagumas yra spėlioti, kas kitas bus nugalabytas ar suzombintas ir kaip tai įvyks. Greitas ir dinamiškas juostos veiksmas suteikia pakankamai laiko ir stiprėjančios įtampos žiūrovams mintyse susilažinti, kas bus kita auka, žūsiantis pasiaukojančiai gelbėdamas kitus, tačiau ne tiek daug laiko, kad kiltų pagunda nuobodžiauti. Ir nors panoraminėms masinėms scenoms ir buvo panaudoti kompiuteriniai specialieji efektai, žiūrovų laukia pakankamai stambių kadrų, kad jie galėtų įsitikinti, kad Yeonas ir jo komanda panaudojo „senosios mokyklos“ specialiuosius efektus, kaskadininkus-dublerius ir grimo meistrus, kad sustiprintų realistiškumo iliuziją. Režisieriaus patirtis animacijos srityje jam padeda sukurti išties profesionalų ir kvapą gniaužiantį vizualinį reginį.

Go3 siūlo komediją su Jennifer Aniston „Pyragėlis“. Auksiniam gaubliui nominuotas filmas, kuriame „Dumplin“ (Pyragėlis), plius dydžio buvusios grožio karalienės dukra, prisijungia prie savo mamos (akt. Jennifer Aniston) „Miss Teen Bluebonnet“ konkurse. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų