REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Laisvės partijos rinkimų štabas (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Sekmadienio vakarą rinkimų rezultatus Laisvės partija pasitinka audringai – su fone skambančia roko muzika, ryškiomis spalvomis ir būriu besirenkančių svečių.  

58

Sekmadienio vakarą rinkimų rezultatus Laisvės partija pasitinka audringai – su fone skambančia roko muzika, ryškiomis spalvomis ir būriu besirenkančių svečių.  

REKLAMA

Sostinės restorane „Pachamama“, kuriame susirinko ne tik Laisvės partijos komanda, bet ir galybė žymių veidų garso tikrai netrūksta. Nors vakaras dar tik prasidėjo jau skamba taurės ir šurmuliuoja žmonės, nusėdę visus laisvus staliukus.

Tarp staliukų bėgioja bei su visais pabendrauti stengiasi ir partijos lyderė, rinkimų sąrašo pirmasis numeris Aušrinė Armonaitė.

Ji portalui tv3.lt pasakoja, jog nepaisant Laisvės partijai ne itin palankių išankstinių apklausų rezultatų, visa komanda yra nusiteikusi pakiliai.

„Padarėme viską, ką galėjome. Į šitą dieną, į šitą naktį, į šitą akimirką mes ėjome pusantrų metų nuo tada, kai įsteigėme partiją praeitais metais. Aš didžiuojuosi savo komanda, didžiuojuosi visais, kurie atidavė visas jėgas. Tikimės, kad Lietuvos žmonės mus suprato ir išgirdo mūsų žinią“, – kalba A. Armonaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Politikė pripažįsta, kad partija šiems rinkimams išsikėlė gana ambicingus tikslus:

„Kiek atidavė tų balsų, tiek mums užteks. Kėlėme tikslą surinkti bent 100 tūkst. balsų, naujai partijai tai yra beprotiškai ambicingas tikslas.

REKLAMA

Pamatysime, ar mums jį pavyko įgyvendinti jau netrukus“, – šypsosi Laisvės partijos pirmininkė.

A. Armonaitė sako, jog, kad ir kokia būtų rinkimų baigtis, šis vakaras yra šventė, o dėl to kuriama ir tokia tikrą vakarėlį primenanti atmosfera:

„Iš tiesų stengiamės saugotis, laikomės visų saugumo standartų, bet norėjome pažymėti šitą vakarą, nenorėjome likti po vieną, nes tikrai daug įdėta širdies į šitą kelionę ir dėl to norime pabūti kartu“.

Laisvės partijos palaikyti susirinko ne tik partijos bendražygiai, bet ir būrys Lietuvoje žinomų veidų. Tarp svečių – socialinių tinklų žvaigždė Agnė Kulitaitė, verslininkas Benediktas Gylys, atlikėja Evita Cololo ir kiti. 

REKLAMA
REKLAMA

Armonaitė: žmonės nori liberalių idėjų ir drąsios politikos

Sveikinimo kalbai ant scenos užlipusią A. Armonaitę palydėjo gausūs aplodismentai. Laisvės partijos pirmininkė padėkojo savo komandai ir visiems palinkėjo įdomios rinkimų nakties.

„Mes turėsime vieną įdomiausių naktų, kokias tik turėjome paskutiniu metu. {...}

Mes telkiame žmones. Aš pati asmeniškai Lietuvą apvažiavau du kartus. Vilniuje nuo autobusų stotelių mikrorajonuose iki miestelių aikščių, žmonės nori pozityvumo, nori liberalių idėjų, drąsios politikos. Jie nenori, kad jiems meluotų. Jie nebenori kapstytis praeityje, kas dėl ko kaltas, kas ką ant ko pasakė, kas ką skolinosi prieš 20 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Reikia drąsiai pasitikti ateitį, investuoti į žinias. Neturime aukso kalnų, naftos tvenkinių, bet turime galvą ant pečių ir tai yra pati naudingiausia mūsų žaliava, kurią mes Lietuvoje turime ir apie tai yra Laisvės partija.

Politinio startuolio veikėjai, kurie aš tikiu virs puikiai politikais. Linkiu, kad nevirstume tais politikais, kurie užsideda švarką, kostiumą, susilaižo plaukus ir jau yra kažkokie nuostabieji“, – susirinkusiems kalbėjo A. Armonaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų