REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Kim Kardashian (nuotr. SCANPIX)

Vieni ją dievina ir vadina tikru įkvėpimu paprastoms moterims, o kiti – nekenčia. Tačiau apie Kim Kardashian neišvengiamai kalba visi. Kiekvienos jos žingsnis viešumoje aptarinėjamas jau daugiau, nei 14 metų, ir ji vis tiek dar sugeba nustebinti. 

7

Vieni ją dievina ir vadina tikru įkvėpimu paprastoms moterims, o kiti – nekenčia. Tačiau apie Kim Kardashian neišvengiamai kalba visi. Kiekvienos jos žingsnis viešumoje aptarinėjamas jau daugiau, nei 14 metų, ir ji vis tiek dar sugeba nustebinti. 

REKLAMA

Ir vis dėlto – kokia iš tiesų yra ta Kim?

„The sun“ rašo, jog Kim – garsiausia planetos moteris, turinti daugiausiai įtakos. Ją „Instagram“ seka daugiau, nei 189 milijonai žmonių, o jos banko sąskaitoje – 772 mln. eurų.

„Dievinu, kai žmonės mane nuvertina, nes vėliau juos maloniai nustebinu. Manau, kad kol mokaisi iš savo klaidų ir jų nebekartoji daug kartų, esi teisingame kelyje“, – įsitikinusi ji.

Jau visai netrukus Kim švęs 40-tąjį savo gimtadienį, ir nors atrodo net 10 metų jaunesnė, šiuo metu ji susiduria ir su ne tokiais maloniais išgyvenimais – Kim šiuo metu išgyvena sunkų laikotarpį su vyru Kanye Westu. Negana to, šiais metais pasirodys paskutinis realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ sezonas.

REKLAMA
REKLAMA

„The Sun“ turėjo galimybę įamžinti Kim jos karjeros pradžioje. Tąkart jų komandai Kourtney Kardashian pasirodė linksma, miela ir lengvai prieinama, o Kim – apgalvojanti kiekvieną žodį. Tiesa, tik iš geriausios pusės – ji turėjo visas reikiamas savybes žvaigždei.

REKLAMA

„Man tikrai reikia savimi nemažai rūpintis. Norėčiau nesidažyti išvis, bet prie mano namų kiekvieną dieną būriuojasi fotografai“, – tąkart sakė ji.

Kitąkart minėtas leidinys turėjo galimybę fotografuoti visas tris seseris – Kim, Kourtney ir Khloe. Tąkart studijoje buvo daugybė žmonių, kurie visi atrodė turintys rolę, nors ką kiekvienas darė iš tiesų, iki galo aišku nebuvo. Tačiau vos tik vienai seseriai išėjus iš makiažo kambario į studiją, visi tarytum surimtėdavo, prasiskirdavo ir dar labiau įsigyvendavo į savo roles.

REKLAMA
REKLAMA

O štai jei fotosesijos metu nors viena iš seserų užsimanydavo pakeisti muziką, tai virsdavo savotišku žaidimu – žmonės pašnibždomis vienas kitam perduodavo jų reikalavimą, iki kol galiausiai jis pasiekdavo žmogų, kurio darbas – perjungti muziką. Viskas vykdavo žaibišku greičiu. 

Tiesa, tuo metu Kim buvo nėščia – „The Sun“ komandai pasirodė, kad ji jautėsi nejaukiai su vis besikeičiančia savo figūra, dar labiau apvalėjančiomis formomis. Apie tai, kad iš jos nuolat šaipėsi kiti, ji pasakojo viešai.

„Anksčiau informacijos apie save ieškodavau „Google“, tačiau dabar tai daryti nustojau. Internetas – labai informatyvus, tačiau žmonės tuo naudojasi, ir viską pakreipia neigiama linkme. Aš nebeskaityčiau komentarų. Tai neverta mano laiko“, – tąkart sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kim per savo gyvenimą papuošė daugybę žurnalo viršelių, tačiau 2019-ųjų gegužė jai tapo lemtinga – jai pirmą kartą pavyko atsidurti ant amerikietiškojo „Vogue“. Tai nutiko praėjus 7 metams po to, kai garsioji žurnalo redaktorė Anna Wintour uždraudė jai pasirodyti visų žvaigždžių svajonėje – „Met Gala“ pokylyje. 

„Kim iš jų visų pasikeitė labiausiai. Man asmeniškai patinka tai, kad jos įvaizdis tapo minimalesnis, ji ėmė rengtis drabužiais, kurie labiau pridengia“, – sakė A. Wintour po kurio laiko.

Tiesa, Kim kūnu vis dėlto žavisi ne visi – ji dažnai dėl to sulaukia ir kritikos, o atlikėja Pink kartą pasakė, kad nėra nieko žavingo ir įkvepiančio fotografuotis nuogai.

Kim nebūtų Kim, jei į tai neturėtų idealaus atsakymo: „Aš nevartoju narkotikų, beveik negeriu, niekuomet nesu padariusi nusikaltimo, ir vis tiek esu blogas pavyzdys, jog didžiuojuosi savo kūnu? Mane mano kūnas įkvepia. Įkvepia ir mano seksualumas. Jaučiuosi įkvėpta to, kad savo kūne jaučiuosi gerai“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų