REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
„Gaujų karai. Smaugliai“ (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgalį kviečia žiūrėti naują lietuvišką kriminalinį serialą „Gaujų karai. Smaugliai“, specialiai rinkimams skirtą laidą „TV3 žinios. Seimo rinkimai 2020”, dokumentiką, praktines laidas ir realybės šou. 

4

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgalį kviečia žiūrėti naują lietuvišką kriminalinį serialą „Gaujų karai. Smaugliai“, specialiai rinkimams skirtą laidą „TV3 žinios. Seimo rinkimai 2020”, dokumentiką, praktines laidas ir realybės šou. 

REKLAMA

Šeštadienis (10.10)

09.00 val. per TV3 Play – laida „Virtuvės istorijos“. Laidoje vyks nuotaikingos žinomų šalies šeimų ar draugų kovos. Laidos studijoje pagrindinio laidos herojaus šeimos nariai ar draugai rungiasi vienas su kitu ir padedami šefės Ilonos Juciūtės ir bei kitų besisvečiuojančių šefų ruošia skaniausius patiekalus, o galiausiai atvykęs laidos herojus turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą. Kas gamina geriau – mama, žmona, uošvė, dukra ar sūnus, TV3 žiūrovai sužinos kiekvieną šeštadienį pasirodysiančioje laidoje.  

11.30 val. per TV6 realybės šou „Krovinių karai“. Kroviniai, kurių negali pervežti tradiciniai rangovai, šio realybės šou dalyviams – ne kliūtis. 6 savarankiški sunkvežimių vairuotojai grumiasi tarpusavyje, kuris įveiks didesnį išbandymą – iš taško A į tašką B nuveš kuo sudėtingesnį krovinį. Nesvarbu – jis sveria kelias tonas, užima kelias eismo juostas, trupa, dūžta ar yra gyvas! Svarbiausia – kliento vertinimai ir laikas. Laidos pabaigoje susumuojami užsakovų atsiliepimai, degalų sąnaudos, kilometražas, baudos, kitos sankcijos, ir išrenkamas serijos laimėtojas. Iššūkiai bus tikrai neeiliniai!

REKLAMA
REKLAMA

18.10 val. per TV8 detektyvas „Paslaptis. Apsimesti mirusiu“. Profesorė Eimi Vislau koledže dėsto kriminalinę literatūrą. Ji kaip niekas kitas sugeba pamatyti mažiausias, ir kartu labai reikšmingas detales, tiriant tikrus nusikaltimus. Tačiau detektyvas Trevis Kaulas niekada nepripažins, kad nusikaltimai, aprašyti detektyviniuose romanuose, gali padėti tikrų bylų tyrimui. Paslaptis. Apsimesti mirusiu juostoje profesorė ir detektyvas bando išsiaiškinti, kas ir kodėl persekioja jauną studentę.

REKLAMA

21 val. per TV3 PREMJERA – naujas lietuviškas serialas „Gaujų karai. Smaugliai“. Tikrų įvykių įkvėptas kriminalinis serialas žiūrovus perkels į vieną pavojingiausių laikmečių Nepriklausomos Lietuvos istorijoje. Tai buvo 90-ieji. Paskutinysis XX a. dešimtmetis ir pirmieji Lietuvos Nepriklausomybės metai – laikas, kai staiga į Lietuvą atėjo vakarai, kai socialistinę stagnaciją pakeitė kapitalistiniai dėsniai, kai, atrodė, galima buvo viskas…

Sekmadienis (10.11)

10.30 val. per TV6 dokumentinis filmas „Didysis drugelių nuotykis”. Laidoje pateikiami iki šiol negirdėti faktai apie trapius ir grožiu užburiančius drugelius. Kaip jie sugeba nuskristi tūkstančius kilometrų iš Afrikos šiaurės į Didžiąją Britaniją? Šis klausimas jau seniai domina mokslininkus ir gamtos mylėtojus. Pagaliau visa tiesa bus atskleista. Drugelių gerbėja Martha Kearney keliauja į Maroką, kur šie vabzdžiai pradeda savo kelionę. Su ja šių ryškių būtybių bruožus ir keliones tiria entomologas, vabzdžių žinovas James Loganas. Iš arti nufilmuoti drugelių vaizdai suteiks labai daug naujos ir negirdėtos informacijos apie šiuos trapius keliauninkus.

REKLAMA
REKLAMA

12.00 val. per TV3 ir 12.30 val. per TV3 Play – laida „Žalioji byla“. Tai – žurnalistinis tyrimas apie realiai vykdomus nusikaltimus prieš gamtą. Laida atskleis skandalingus taršos faktus, nelegalias statybas saugomose teritorijose, nusikalstamas schemas, brakonierių nuodėmes ir daugelį kitų pasibaisėtinų istorijų. 

Go3 kviečia žiūrėti mistinį trilerį „Klaidingi įrodymai“. Laimingai vedęs profesorius, žinomas dėl daugybės meilės romanų su studentais, tampa pagrindiniu įtariamuoju, kai jauna moteris dingsta be žinios. 

19.30 val. per TV3 didysis sekmadienio šou – „X Faktorius. Žvaigždės“. Scenoje pasirodys Lietuvoje garsūs ir savo srityje puikiai žinomi žmonės, turėję svajonę dainuoti, bet jos nerealizavę. Tai bus ir žymūs sportininkai, rašytojai, TV laidų vedėjai, iš viso – 32 drąsuoliai, pasiryžę įgyvendinti savo svajonę ir nepabūgę didžiosios scenos. Laukia tikrai daug netikėtumų ir išskirtinė galimybė pamatyti žinomus žmones visai kitokiame amplua.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po šou, 22.30 val. per TV3 kviečiame žiūrėti specialią laidą „TV3 žinios. Seimo rinkimai 2020”.  Tiesioginėje laidoje išvysite visą aktualiausią ir naujausią informaciją apie rinkimus bei rinkimų rezultatus. Svarbiausi šalies politikai laidos studijoje dalinsis įžvalgomis ir komentarais. Laidos vedėjai: Artūras Anužis, Donata Račaitė ir Vladimiras Laučius.

22.50 val. per TV8 detektyvas „Midsomerio žmogžudystės“. Midsomeris – mažas ir mielas miestelis, įsikūręs įspūdingo grožio Anglijos apylinkėse. Ramūs jo žmonės gyvena gražų gyvenimą savo jaukiuose kotedžuose. Bent jau taip galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tačiau... Miestelį gaubia tamsios paslaptys. Pagrobimai, žmogžudystės ir šantažas Midsomerio gyventojams jau tapo kasdienybė ir tik detektyvas Barnabis gali įveikti paslaptingų nusikaltimų pinkles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų