REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netikėtumų ir nuotykių kupina diena. Seksis baigti jau pradėtus darbus, tačiau tik nepradėkite naujų – pajudėti nuo atspirties taško nebus taip lengva. 

Netikėtumų ir nuotykių kupina diena. Seksis baigti jau pradėtus darbus, tačiau tik nepradėkite naujų – pajudėti nuo atspirties taško nebus taip lengva. 

REKLAMA

Avinas

Palanki diena susitikti su reikalingais žmonėmis, kad aptartumėte jums svarbų projektą, įgytumėte paramą, gautumėte reikalingos informacijos. Šiandien galite sutikti tikrų bendraminčių, įgyti gerų draugų. Imkitės naujų dalykų, veržkitės į naujas erdves.

Tauras

Jūsų nuojauta išskirtinė: nedarykite nieko, ko nesinori, nebendraukite su žmonėmis, kurie nepatinka. Diena tinkama konfidencialiam pokalbiui bei susitarimui. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite pirmadieniui.

Dvyniai

Charizmos metas, pagaliau aplinkiniai jus įvertins. Svarbus laikas siekiant asmeninio bei savų idėjų pripažinimo. Šiuo metu galite įveikti bet kokius konkurentus. Bus puiki proga drąsiai ir vienu mostu sutvarkyti susikaupusius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Padaugės gerų draugų, geros nuotaikos bei gerų idėjų. Tuo pat metu jums nestigs praktiško įžvalgumo: rasite išeitį iš sunkios situacijos, tiesa, teoriškai, o ne praktiškai (tam tiks rytdiena).

REKLAMA

Liūtas

Būtinas atidumas perduodant informaciją, apdairumas įsipareigojant. Nors diena ir sėkminga, rytdienai nieko svarbaus neatidėkite, vis dėlto nesklandumai galimi važiuojant. Būsite įvertinti, tad pirmyn, nesėdėkite sudėję rankas.

Mergelė

Esate linkę kiek be reikalo nusivilti, neįvertinti savo tikrųjų sugebėjimų. Nors iš tiesų viskas geriau, nei manote, reikšmingų dalykinių reikalų tvarkymo nesiimkite. Nebūkite labai rimti, venkite priekaištauti šeimos nariams.

Svarstyklės

Diena sėkminga veiklai bei asmeninėms problemoms spręsti. Tinkamas metas svarbiems susitikimams, susitarimams. Gera proga apgalvotai avantiūrai. Bendraudami pasistenkite nepriekabiauti prie savo vaikų, nepriekaištauti dėl klaidų, nesėkmių, netvarkingumo, aplaidumo ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Neskubėkite, šiuo metu geriausia plaukti pasroviui. Jeigu teks aptarinėti svarbius reikalus su kolegomis, siekite prisiderinti, iki vėlyvo rudens bus nenaudinga labai užsispirti.

Šaulys

Būkite atidūs pasiūlymams bendradarbiauti, galite įgyti patikimų sąjungininkų. Gali pavykti išspręsti svarbų klausimą: nelauktai aplinkybės susiklostys taip, kaip reikia, tad reikės tiktai mokėti jomis pasinaudoti.

Ožiaragis

Intriguojantis metas, kai sėkmė lydės, jei rizikuosite, tiek tvarkydami reikalus, tiek jausmų srityje. Verta spręsti problemas, susijusias su skolomis, draudimu, paveldėjimo gavimu. Šiandien galite susidurti ir su nesmagumais, tačiau tai išsprendžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Ypatingas laikas: tai daug kuo palanki diena, gera susitikti su svarbiais žmonėmis. Galimos naudingos pažintys su užsieniečiais. Sėkmės metas, kai pasaulis atrodo didelis ir geras (taip ir bus iš tiesų).

Žuvys

Draugai, mylimas žmogus padės kai ką svarbaus suprasti ar pakeisti savo veikloje, asmeniniame gyvenime. Tai reikalingų permainų diena, kada galima rizikuoti, žaisti su likimu.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų