REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Rasa kartu su skaitytojais dalijasi puikiu mišrainės receptu, kuris galbūt jums pravers artėjant savaitgaliui. 

Tinklaraštininkė Rasa kartu su skaitytojais dalijasi puikiu mišrainės receptu, kuris galbūt jums pravers artėjant savaitgaliui. 

REKLAMA

Reikės: 1 vnt avokado; 1 vnt pomidoro; 150 g krabų lazdelių; 150 g fermentinio sūrio; 150 g (pusė skardinės) konservuotų žirnelių;  2-3 skiltelės česnako (galima ir nedėti); petražolių; krapų; druskos pagal skonį; majonezo.

Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, pomidorą, sūrį, avokadą, susmulkinkite krapus, petražoles, česnaką, suberkite žirnelius, įdėkite druskos pagal skonį ir majonezo. Viską išmaišykite. Skanaus!

Šaltinis: Rasos virtuvės užrašai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų