REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Man 46 metai. Matau, liečiu, vaikštau ir kvėpuoju Lietuvą. Turiu artimiausius žmones, kuriuos už viską pasaulyje labiausiai myliu. Turiu laiko išbandytus draugus, kuriais pasitikiu. Turiu duonos ir vyno, pastogę virš galvos. Turiu verslą, kuris reikalauja daug laiko ir atkaklumo. Dar turiu svajonių. Nugyventi metai – didžiausias mano turtas. Dar neįgyvendintos svajonės – atominė jėga, varanti mane į priekį. Esu laimingas ir sėkmingas žmogus. 

REKLAMA
REKLAMA

Lietuva man davė viską, todėl didžiausia mano svajonė ir tikslas duoti Lietuvai ir jos žmonėms. Kažkiek jau daviau, bet visa širdimi jaučiu, kad galiu duoti nepalyginamai daugiau. 

REKLAMA

Galiu duoti savo meilę, azartą, žinias ir patirtį, tam, kad mano šalis ir čia gyvenantis žmonės būtų sėkmingi. Būtų laimingi. 

Sėkmei pasiekti neužtenka palankaus žvaigždžių išsidėstymo danguje. Pirmiausiai reikia degančių akių, nuojautą kuždančios širdies ir skvarbaus proto. Ir visiškai nesvarbu ar tu prekiauji turguje, šiltnamyje nuskintais pomidorais, ar tarptautinėse biržose, kaip žiogai šokinėjančiomis, akcijomis, ar sėdi už pokerio stalo ( visa tai pats išbandžiau ), svarbiausia yra tikėjimas savo sėkme ir nesustoti, niekada nesustoti. 

REKLAMA
REKLAMA

Niekada nelaimėsi, jeigu veiksi vienas. Pergalės nemėgsta vienatvės. Į tikslą turi eiti kartu, pasitikėdamas vienas kitu ir besiaukodamas vienas dėl kito. Puikiausiai šias pamokas išmokau būdamas kartu su Lietuvos krepšinio rinktine. Esu laimingas, kad turėjau galimybę prisidėti prie Lietuvos krepšinio legendos. Visada norėjau ir noriu, kad Lietuva būtų stipri ir gerbiama pasaulyje. Sporte, kultūroje, moksle, ekonomikoje, žmonių pasiekimuose. 

Niekada nebūsi sėkmingas, jeigu nesidalinsi savo laime ir sėkme su kitais. Atjautos ir pagarbos vienas kitam, socialinio jautrumo ir palaikymo dar labai trūksta mūsų visuomenėje. Niekada nevengiau, negailėjau jėgų ir resursų, kad galėčiau prisidėti prie stipresnės bendruomenės. Padėti silpnesniam, paduoti ranką suklupusiam, parodyti kelią pasiklydusiam yra gyvenimo dovana ir man suteiktas šansas. Atsidavusių žmonių dėka turėjau garbės aktyviai įsitraukti į Labdaros ir paramos fondo “ Bėdų turgus “ kilnią veiklą, prisidėti ir prie kitos labai prasmingos ir reikalingos akcijos „Maisto bankas“. Sėkme privalome dalintis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sėkmė ateina tada, kada tikslams pasiekti pasitelki geriausius. Kada pasitiki jais, nebijodamas, kad jie bus geresni ir protingesni už tave. Ne pilkos pelytės savo urveliuose, o savo sričių profesionalai, ryškios asmenybės turi vesti į priekį. Lietuvos politikai to labai trūksta. Tvirtai tikiu, kad dabar, būtent dabar, ateina lūžio metas. Pilkas pelytes pakeis galingi banginiai. 

Neįsivaizduoju, kaip pasiekti sėkmę be žinių. Tai yra mūsų gerovės ir ateities pagrindas. Neužtenka kalbėti, reikia daryti. Aš darau. Didžiuojuosi, kad Lietuvoje, pavyko sukurti didelį įvykį. Didžiausias Baltijos šalyse modernių technologijų ir verslumo renginys SWITCH, per keturis metus pritraukė apie 46 000 dalyvių. Jaunuoliai iš visos Lietuvos galėjo nemokamai atvykti ir pajusti skaitmeninio gyvenimo pulsą. Tuo pačiu startavo ir Coder Dojo Lietuva programa, kuri suteikė nemokamas programavimo pradžiamokslio pamokas vaikams visoje Lietuvoje. Ties tuo nesustojam. Kauno informacinių technologijų mokykla, kurios dalininku esu, rengia vienus geriausių modernių technologijų specialistus Lietuvoje. 

REKLAMA

Esu teisybės žmogus. Visada, kur bebūdavau, reikalavau teisingumo. Dirbdamas Europos Parlamente drąsiai ir iš peties gyniau Lietuvos interesus. Nesitaikiau su mažesnėmis išmokomis Lietuvos žemdirbiams ar Lietuvos vežėjų diskriminacija, svarstant Mobilumo paketą. Pataikauti ar prisitaikyti ne mano būdas. Būti ir išlikti savimi, ginti savo principus yra būtina siekiant būti geriausiu. 

Į politiką einu atvirai, be intrigų ir skaičiavimų. Einu ne pykti ar nekęsti. Einu telkti ir vienyti. Per mažai mūsų yra, kad negalėtumėme prie vieno stalo susėsti. Kur rietenos ir barniai, ten manęs nebus. Ten nebus sėkmės. Ten nebus laimėjimų. 

REKLAMA

Einu pasitikėdamas žmonėmis ir jų galia. Žmonės gali viską. Jiems tik reikia suteikti progą. Sudaryti galimybę. Tikėdamas žmonėmis, turiu viltį, kad jie pasitikės ir manimi. Suteiks mandatą veikti, dirbti jų naudai, veikti ir laimėti. 

Į politiką einu su Darbo partijos komanda. Energingi, nestokojantys ryžto ir idėjų žmonės. Žmonės, kurie daug dirba ir žino, kaip padaryti Lietuvą geresnę. 

Tarp pragaro ir dangaus yra žemė. Būtent ant jos aš ir vaikštau. Priimkite mane tokį, koks aš esu.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Darbo partijos politinės kampanijos sąskaitos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų