REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgiris“ pergale pradėjo Eurolygos sezoną. Kauniečiai išvykoje 68:67 įveikė Pirėjo „Olympiakos“ klubą.

Kauno „Žalgiris“ pergale pradėjo Eurolygos sezoną. Kauniečiai išvykoje 68:67 įveikė Pirėjo „Olympiakos“ klubą.

REKLAMA

Po mačo žalgiriečių treneris Martinas Schilleris džiaugėsi auklėtiniu kovingumu ir išskyrė Roką Jokubaitį.

„Esame labai laimingi dėl pergalės. Buvo labai svarbu gerai gintis nuo jų pikentrolų, taip pat, kai atsilikome 11 taškų, buvome susitelkę, rodėme charakterį, toliau kovojome. Noriu paminėti Roką Jokubaitį, kuris buvo labai svarbi rungtynių dalis“, – sakė M.Schilleris.

O Graikijos žiniasklaida po rungtynių negailėjo kritikos „Olympiakos“ žaidėjams bei tikino, kad lemiamu momentu buvo padarytos klaidos

„Ponios ir ponai, Eurolygos uždanga pakilo, – rašo portalas sport24.gr. –Tai buvo keistas mačas, kuriame nugalėtojas paaiškėjo paskutinėmis sekundėmis. Realybė tokia, kad be fanų buvo keista, neįprasta matyti ir tiek mažai žmonių o ir tie su kaukėmis. Lietuvos klubas į Pirėjų atvyko neturėdamas ko prarasti ir išvyko su pergale. Jiems padėjo, kad buvo atsipalaidavę, lemiamu momentu gerai pataikė“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai pelnai 9 taškus per kėlinį, kai turi 3,5 sekundes lemiamam metimui ir net neišmeti jo – niekas nekaltas. G. Bartzokui dar prireiks laiko susipažinti su komanda, išsiaiškinti, kas ką kuriuo metu gali daryti. Nors statistika kartais nėra svarbu, bet jie ir parodo, kur komandai reikia pasitempti. „Žalgiris“ atvažiavo ir pasiėmė pergalę. Lemiamu momentu žibėjo Rokas Jokubaitis. Jie nusiėmė net 11 kamuolių po mūsų krepšiu, tai per daug. Skaudi nesėkmė, prastas startas, bet dar per anksti daryti išvadas“, – rašoma portale.

REKLAMA

„Pralaimėjimas netikėtas. Kodėl netikėtas? Nes pralaimėjome prieš komandą, kuri šiemet nelabai ką pasieks. Nors pirmavome 11 taškų persvara trečiajame kėlinyje nesugebėjome to išlaikyti. Tai skaudus dūris Atrodė, kad „Olympiakos“ vis dar žaidžia pasirengimo sezonui rungtynes “, – rungtynes įvertino Gazzetta.gr.

„Olympiakos“ kontroliavo padėtį 34 minutes, bet pralaimėję ketvirtą kėlinį 9:21 buvo nugalėti šaltakraujiškai lemiamas dvi baudas sumetusio jaunuolio R. Jokubaičio. Nors dar buvo likusio 3,5 sekundės jie net nesugebėjo atlikti metimo“, –  rašo esake.gr. 

Kitą penktadienį kauniečiai vėl išvykoje žais su Maskvos srities „Chimki“, o graikų laukia derbis su Atėnų „Panathinaikos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų