REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Becky (31) pradėjo dirbti kartu Adamu (42), aukštą pozicijoje žymioje IT kompanijoje užimančiu vyru, prieš dvejus metus. Bet po darbinės kelionės situacija pasisuko netikėta linkme.

Becky (31) pradėjo dirbti kartu Adamu (42), aukštą pozicijoje žymioje IT kompanijoje užimančiu vyru, prieš dvejus metus. Bet po darbinės kelionės situacija pasisuko netikėta linkme.

REKLAMA

Asmenine asistente dirbanti moteris papasakojo, kaip darbinis romanas su jos viršininku, finansų skyriaus direktoriumi, sugriovė judviejų karjeras.

Becky (31) pradėjo dirbti kartu Adamu (42), aukštą pozicijoje žymioje IT kompanijoje užimančiu vyru, prieš dvejus metus. Jos darbas nuolat vyko kartu su juo – jai reikėjo organizuoti visus jo sutikimus ir komandiruotes. Tačiau pora pasimylėjo ir viskas pasisuko netikėta linkme.

Kai Becky kompanijoje buvo išdirbusi šešis mėnesius, judviem reikėjo kartu išvykti į užsienį darbo reikalais – į verslo konferenciją Briuselyje, dviem naktims. Nors Adamas buvo vedęs, turėjo vaikų, po linksmybių kupino vakaro jis pasirodė prie Becky durų.

REKLAMA
REKLAMA

Becky pasakojo: „Buvo neįmanoma nejausti jam traukos. Aš iš esmės organizavau jo gyvenimą – 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę dėliojau jo susitikimus ir net keliavau kartu su juo į užsienį. Su juo kalbėdavausi daugiau ir leisdavau daugiau laiko kartu nei jo žmona, todėl nejučia suartėjome. Anksčiau buvau turėjusi darbinių romanų, bet ne su savo viršininku.“

REKLAMA

Pasakodama apie tai, kaip jie užmezgė romaną Belgijoje, Becky atviravo: „Pirmą vakarą buvo vakarėlis su nemažai alkoholio. Kai grįžome į viešbutį, aš viena nuėjau į savo kambarį, bet tada išgirdau beldimą į duris. Žinojau, kad tai Adamas. Įleidau jį ir mes pasimylėjome. Žinojau, kad jis vedęs ir turi mažų vaikų, bet negalėjau jam atsispirti. Po to, kai kartu permiegojome, Adamas pradėjo su manimi elgtis šaltai ir nerimavo dėl to, kad turėtume būti tik kolegos.“

Bet tuo pačiu metu darbe situacija ėmė darytis nestabili – Adamas pradėjo kabinėtis prie smulkmenų ir viskame, ką Becky darė, ieškoti klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Ji tęsia pasakojimą: „Jis sugriovė mano pasitikėjimą savimi ir pradėjo imtis veiksmų, bandydamas į savo asmeninės asistentės poziciją įdarbinti ką nors kitą – aš buvau pažeminta pareigose iki jaunesniosios asistentės. Žmogiškųjų išteklių vadovei papasakojau tiesą ir buvo pradėtas tyrimas. Adamas paneigė viską, kas buvo. Jam buvo pareikštas papeikimas ir jis netrukus paliko kompaniją, aš taip pat susiradau naują darbą, nors uždirbu daug mažiau nei prieš tai.“

Dabar Becky susitikinėja su vyrais ir vengia megzti santykius su kolegomis iš darbo, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų