REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Žinomas vyras atsisveikina su klaipėdiečiais – įvyko „kiauliška“ vagystė (nuotr. stop kadras)

Raumeningasis reperis, aktorius ir verslininkas Vytautas Medineckas, geriau žinomas Ironvyto vardu, džiaugiasi sėkmingai besiklostančia muzikine karjera.

20

Raumeningasis reperis, aktorius ir verslininkas Vytautas Medineckas, geriau žinomas Ironvyto vardu, džiaugiasi sėkmingai besiklostančia muzikine karjera.

REKLAMA

Šiemet ketvirtąjį albumą išleidęs, tik, deja, dėl karantino jo garsiai nepristatęs atlikėjas dėkingas už viską savo vadybininkui ir prodiuseriui Julian Verdee, su kuriuo, pasirodo, keliai pirmąkart susikirto dar kūdikystėje.

Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovams gurmaniškas idėjas siūlys jau tikrų ryto ritualu tapusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Pabėgę nuo miesto šurmulio, laidos vedėjai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage įsikurs jau pamiltame, du dešimtmečius skaičiuojančiame pramogų ir poilsio centre „Belmontas“, kur užvirs arši kulinarinė dvikova, mat joje – du draugai, muzikos pasaulyje besisukantys reperiai – Vytautas Medineckas-Ironvytas bei Los Andžele populiarumą pelnęs klaipėdietis Nikita Sryvkinas-Atikin. Jie puikiai žino, kaip pelnyti klausytojų dėmesį, tačiau, ar taip pat puikiai seksis ir virtuvėje – paaiškės tik po azartiškos kovos, kurios teisėjas – prodiuseris Julian Verdee.

Burtai nulems, jog Ironvytas kartu su Dilanu „Kamado Bono“ kepsninėse keps bulvių pyragą su karštai rūkytomis dešrelėmis, o Atikin, padedamas Ilonos, gamins cukinijų ir varškės apkepą su pomidorais ir kumpiu. Nors abu bičiuliai sukasi toje pačioje muzikos sferoje, tačiau konkurencijos teigs nejaučiantys.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Kuomet pirmą kartą išgirdau Nikitos kūrinius, supratau, jog tai yra labai talentingas „bičas“, galintis įnešti naują skambesį į lietuvišką hiphopo kultūrą“, – gražius žodžius apie šeštadienio ryto varžovą sakys Ironvytas.

REKLAMA

Būtent iš Klaipėdos kilęs Nikita Sryvkinas, žinomas Atikin pseudonimu, daugiau nei šešerius metus gyveno ir kūrė muziką už Atlanto – Los Andžele ir tik visai neseniai vaikinas nusprendė grįžti į Lietuvą ir savo muzikinę karjerą tęsti gimtajame krašte.

„Išleidęs pirmąją dainą lietuvių kalba, aš nesitikėjau tokios reakcijos ir jos populiarumo. Tačiau ant laurų užmigti nežadu, planuose – naujas albumas, daug klipų ir muzikinių kūrinių“, - kukliai sėkme ir beveik 90 tūkst. perklausų surinkusia daina „Į akis“ džiaugsis Atikin.

REKLAMA
REKLAMA

Naujų vėjų netrūksta ir Ironvyto muzikiniame pasaulyje. Nors COVID-19 pandemija ir sutrukdė jam pristatyti naująjį albumą, tačiau raumeningasis reperis nežada sustoti ir toliau aktyviai kuria, dirbdamas kartu su prodiuseriu Julian Verdee. Tačiau pasirodo, jų keliai buvo susikirtę kur kas anksčiau, nei juos suvedė bendri muzikiniai projektai.

„Gyvenu puikiai, nors koncertinei veiklai smarkiai koją pakišo karantinas, nepavyko pristatyti ketvirtojo albumo. Tačiau toliau kuriu dainas, filmuoju klipus ir šie metai labiau yra paskirti muzikai. Tai visada buvo mano hobis, tačiau kuomet nusprendžiau, kad reiktų rimčiau ties tuo padirbėti, kreipiausi į Julianą. Ir pasirodo, jog mes esame gimę toje pačioje ligoninėje, tuo pačiu metu. Mus skyrė tik keliolika valandų, todėl visuomet dabar sakau, jog mus suvedė visata“, – įdomia istorija dalinsis Ironvytas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su dauguma atlikėjų dirbantis „Show Life“ prodiuseris Julian Verdee džiaugiasi, jog repo muzika vis labiau užkariauja klausytojų širdis, o atlikėjai jau net ir Lietuvoje sugeba surinkti pilnas didžiąsias šalies arenas.

„Paskutiniu metu repas sparčiai populiarėja, ta banga jaučiasi visame pasaulyje ir į Lietuvą ji irgi atkeliauja. Dabar, kai yra karantinas, užsienio atlikėjai negali atvykti į mūsų šalį, tačiau tai yra geras laikotarpis padirbėti Lietuvoje su lietuvių atlikėjais“, - laidoje pasakos Julianas.

Smagūs pokalbiai, dainos ir azartiška kova, kurioje paaiškės Ironvytas ar Atikin gamina geriau – jau šį šeštadienį, 8:30 val. per TV3 televiziją!

REKLAMA

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sugrįžo ir pradėjo dvyliktąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

Dvyliktasis „Virtuvės istorijų“ sezonas – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų