REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
„Mano akių šviesa“ (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo daug visko: publicistiką,  intriguojantį realybės šou,  meilės serialą ir mokslinės fantastikos filmą.  

3

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo daug visko: publicistiką,  intriguojantį realybės šou,  meilės serialą ir mokslinės fantastikos filmą.  

REKLAMA

19.30 val. per TV3 ir 20.30 val. per TV3 Play – laida „Prieš srovę“. Didžiulę patirtį turinti žurnalistė, laidos vedėja Audrė Kudabienė kaskart pristato aktualiausias, skaudžiausias, rezonansines istorijas. Laidoje nagrinėjamos paprastiems žmonėms rūpinčios temos, aktualiausi visuomenės klausimai, tiriami įvykiai valdžios koridoriuose, atskleidžiami faktai apie nelaimes ir nusikaltimus. Šiandien laida „Prieš srovę“ pasakos apie skaudžią nelaimę Klaipėdos pramogų parke, kur žuvo berniukas ir apie nelaimingą meilės istoriją, kurioje vyras neteko šeimos, turto ir sveikatos.   

Per TV6 20.00 val. – intriguojantis realybės šou „Nuogi ir įbauginti“. Realybės šou, kuriame du nepažįstamieji – vyras ir moteris, 21 dieną bando išgyventi laukinėje gamtoje be drabužių, maisto ir vandens.

REKLAMA
REKLAMA

TV8 15.00 val. melodrama „Aistros kaina“. Feratas – šaltakraujis nusikaltėlis, nė nedvejodamas galintis atimti žmogui gyvybę. Asli – romantikė, savo profesijai atsidavusi gydytoja, norinti visiems padėti. Juos, skirtingus tarsi diena ir naktis, sujungia negailestingas likimas. Gydytojos Asli gyvybę gali išgelbėti tik rūstus ir niekuo nepasitikintis Feratas. Gyvybės kaina – santuoka. Ar santykiai, prasidėję baime ir ašaromis, gali padovanoti meilę? Ar romantiškoji Asli pažadins šilumą rūstaus Ferato širdyje ir jausminga istorija taps laimingos meilės legenda?

Go3 siūlo žiūrėti mokslinės fantastikos filmą „Mano akių šviesa“. Mirtį sėjantis maras išnaikina pusę žmonijos, didžiąją daugumą moterų, o planetoje įsivyrauja chaosas. Civilizacija beveik išnyksta, o likusieji vyrai ima sudarinėti grupuotes, ieškančias po maro išgyvenusių moterų. Praėjus dešimtmečiui po katastrofos, postapokaliptiniame pasaulyje tėvas su savo dukra keliauja per civilizacijos griuvėsius. Vyras visomis išgalėmis stengiasi apsaugoti savo vaiką, kad aplinkiniai nesužinotų, jog ji – viena iš retų gyvų likusių moterų. Dėl savo dukros tėvas pasiryžęs viskam – slėptis, keliauti kaulus stingdančiais tyrais ir net žudyti. Tėvo ir dukros kelionė ne tik išbando abiejų jų išgyvenimo instinktus, bet ir ypatingai suartina. Ypatinga ryšį turinti šeima padarys viską, kad išliktų nužmogėjusioje visuomenėje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų