REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (nuotr. Viktorija Paškelytė)

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė šiuo metu kaip niekad laiminga. Drauge su vyru Mantu Pitkausku jie tapo tėvais. 

14

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė šiuo metu kaip niekad laiminga. Drauge su vyru Mantu Pitkausku jie tapo tėvais. 

REKLAMA

Džiugiomis žiniomis pasidalijo ir su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais.

Žinoma moteris susilaukė berniuko. 

Feisbuke moteris rašė: „Mano laimė, meilė ir viskas, kas nuostabiausia šiam pasauly telpa mano rankose!!! Susipažinkime, aš Jokūbėlis!“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai ji pranešė apie nėštumą.

Feisbuke moteris rašė: „Laimė mėgsta tylą... nors tiesą pasakius buvo tikrai labai nelengva tiek mėnesių neišrėkti ir nepranešti visam pasauliui apie mažą stebuklą!

Kai tuo tarpu aplinkui vis gausėjo pilvukų armija.. viešai besidalindama naujienomis, mes tyliai ir kantriai dviese pažindinomės, ir pratinomės vienas prie kito...

REKLAMA
REKLAMA

O naujų potyrių buvo su kaupu... Pamenu, kai pirmą kartą pasikukčiodama verkiau ir negalėjau sustoti žiūrėdama filmą „Ilgai ir laimingai: Pelenės istorija”, nors niekada nebuvau tokia perdėtai melodraminga.

REKLAMA

Niekada nepamiršiu to aplankiusio jausmo, kai pirmą kartą pamačiau tave per ekoskopo ekraną, kai pirmą kartą pajutau ir spyrį...⠀Net neabejoju, kad šiame naujame gyvenimo etape mūsų laukia dar daug naujų pirmų kartų... kuriuos nekantrauju patirti kartu!“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad rašėme apie judviejų pažintį.

„Susipažinome socialiniuose tinkluose. „Facebook“ turi tokią funkciją pabaksnoti ir Mantas mane pabaksnojo. Aš šiaip niekada neatrašau, tačiau kažkodėl, likimas gal lėmė, ėmiau ir parašiau jam, jog baksnotis yra nemandagu. Ir nuo tada kaip pradėjom šnekėti, taip nebaigėm iki šiandien“, – atvirai apie užgimusią meilę pasakos Rūta.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kurios Manto savybės ją sužavėjo, moteris neslėps, jog dėmesys ir vyriškas rūpestis – tarsi raktas į kiekvienos moters širdį.

„Viena pagrindinė savybė, kuri mane labiausiai sužavėjo yra tai, jog Mantas buvo be galo vyriškas, galantiškas, visada atidarydavo duris, kad ir kur beeidavom. Niekada nepamiršdavo ir gėlių, nustebinti“, – gražių žodžių vyrui negailės Rūta.

Gero humoro nestokojantis Rūtos mylimasis Mantas pripažįsta, jog užkariauti žmonos šir

dį prireikė nemažai pastangų ir nors galantišką vyrą sužavėjo gražuolės paprastumas ir nuoširdumas, visgi bendra buitis privertė apsišlifuoti aštrius charakterių kampus.

„Šiek tiek reikėjo jai aplaužyti ragus, bet susitvarkiau. Ji paprasta, tačiau tą karūną kartais užsideda ir namuose“, – apie santuoką su tituluota gražuole juokaus Mantas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų