REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovos menų turnyras grįžta: paskelbtos ir titulinės kovos

Jau šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks „KOK Classic 3“ ir „Dream Boxing“ kovos menų turnyras, kuriame planuojama surengti net 16 kovų, iš kurių 2 – titulinės.

Jau šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks „KOK Classic 3“ ir „Dream Boxing“ kovos menų turnyras, kuriame planuojama surengti net 16 kovų, iš kurių 2 – titulinės.

REKLAMA

Dėl „MMA Bushido“ svorio kategorijos iki 71 kg čempiono diržo susikaus Žygimantas Ramaška ir Osvaldas Fedorovičius, tuo tarpu dėl „Dream Boxing“ baltijos šalių čempiono titulo susitiks olimpinis prizininkas 28-erių metų Evaldas Petrauskas ir 19-metis estas Semjonas Kamaninas.

Primename, kad rugpjūčio pradžioje E.Petrauskas „KOK Summer Special Edition 2020“ turnyre po keturių raundų kovos įveikė lenką Lukaszą Lecyckį. 19-metis estas profesionalų bokse kol kas yra nenugalėtas (2-0). Pernai kovo mėnesį jis teisėjų sprendimu nugalėjo ukrainietį Arturą Davydenką (2-5), o šių metų rugpjūtį teisėjų sprendimu įveikė ir latvį Viktorsą Kogajsą (0-1).

 Estas šiemet dalyvavo ir Tokijo olimpiados Europos zonos atrankiniame turnyre. Svorio kategorijos iki 63 kg pirmajame rate S.Kamaninas 0:5 (27:30, 28:29, 27:30, 28:29, 27:29) nusileido vengrui Milanui Fodorui.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Vilniuje vyko speciali spaudos konferencija. Nors šį kartą oficialų svėrimų žiniasklaidai nebuvo pristatyta, tačiau kovotojai pozavo nuotraukoms ir trumpai pakomentavo būsimas kovas.

REKLAMA

„Malonu, kad pavyko surinkti stiprų kovų sąrašą. Atvyksta kovotojai, nugalėję COVID-19 testus, iš Estijos, Norvegijos, Latvijos ir Lenkijos. Kol visas pasaulis sustojo ir niekas nieko nedaro, tai mes darome kažką didelio. Tik krepšinis ir mes Lietuvoje darome kažką tikrai realiai didelio. Transliacija vyks į 120 šalių ir į daug televizijos kanalų. Šis turnyras yra išties įspūdingas, nugalėjome patys save, nors susidūrėme su daug sunkumų. Laukia įspūdingas šou ir nepakartojamos kovos.

Turime stipriausius boksininkus ir stipriausius MMA bušido kovotojus. Turime titulinę „MMA Bushido“ kovą, kurioje susikaus du talentingi kovotojai, kurie yra geriausi iki 71 kilogramų kovotojai pasaulyje ir jeigu kas nors norėtų pasiginčyti, tai galėčiau padaryti, nes jiems galėčiau suorganizuoti kovą prieš bet ką šioje svorio kategorijoje visame pasaulyje. Jie rytoj išsiaiškins, kas yra vertas pasaulio čempiono diržo. Kita titulinė kova vyks dėl „Dream Boxing“ čempiono titulo. Jeigu E.Petrauskas laimės savo kovą, tai jo laukia dar didesnė dvikova, kuri truks jau 12 raundų“, – spaudos konferencijos pradžioje sakė Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Pats O.Fedorovičius buvo nustebęs sulaukęs šanso kovoti dėl čempiono diržo.

„Nustebau gavęs šią kovą, bet esu dėkingas už šį įvertinimą ir atiduosiu visą save. Gera kovoti namuose, kur yra savas palaikymas. Jaučiasi šiek tiek daugiau atsakomybės, nesinori nuvilti savo fanų, bet rytoj viską parodysiu. Varžovas yra tikrai geras, turi charakterį, sugebėjimus, tačiau rytoj viską pamatysime“, – sakė O.Fedorovičius.

Ž.Ramaška teigiamai įvertino savo varžovą.

„Esu labai gerai pasiruošęs, parodysiu puikią ir stiprią kovą. Varžovas yra geras, jaunas ir perspektyvus sportininkas, kaip ir aš. Vertinu jį teigiamai“, – sakė Ž.Ramaška

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

. Tuo tarpu Lietuvos profesionalaus bokso federacijos prezidentas Romas Gudžiauskas užsiminė apie galimybę Lietuvoje išvysti Egidijaus Kavaliausko ir Eimanto Stanionio kovas bei kalbėjo apie norą LIetuvos sirgaliams atvežti tokias žvaigždes kaip Vasilijų Lomačenką ir Oleksandrą Usyką.

„Norime padėkoti D.Simanaičiui ir „Siemens“ arenos vadovams už drąsų ir protingą žingsnį pasirūpinant žiūrovų saugumu. Džiaugiamės, kad turnyras vyks vienoje didžiausių arenų Baltijos šalyse. Profesionalaus bokso federacija bendradarbiaujame su mėgėjų bokso federacija ir tikimės, kad mums pavyks padaryti didelius darbus. Esu tikras, kad mums tai pavyks.

REKLAMA

Ateityje didžiausiuose arenose išvysite pasaulinio lygio žvaigždes. Ateityje tikimės pamatyti ir tokius kovotojus kaip Egidijų Kavaliauską ar Eimantą Stanionį. Tikimės pamatyti ir ko gero pavyks tai padaryti tokius kovotojus kaip Vasilijų Lomačenką ar Oleksandrą Usyką, kurie dalyvautų kaip garbės svečiai. Norėčiau palinkėti visiems sportininkams gerų kovų, o žiūrovams – šaunaus renginio“, – sakė R.Gudžiauskas.

Kovų sąrašas:

Pirma dalis (19.00 val.)

Tauras Čiuplys (Lietuva) – Danyla Matiukov (Lietuva) -75 kg, ZST MMA taisyklės (2 x 4 min.)

Danas Antanavičius (Lietuva) – Airidas Mikalauskas (Lietuva) -62 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.)

REKLAMA

Rytis Kveselys (Lietuva) – Deividas Daividavičius (Lietuva) -75 kg, ZST MMA taisyklės (2 x 4 min.)

Egidijus Labanauskas (Lietuva) – Lukas Banevičius (Lietuva) -76 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.)

Erikas Golubovskis (Lietuva) – Visvaldas Stefanovičius (Lietuva) -85 kg, ZST MMA taisyklės, (2 x 4 min.)

Alehas Mošinas (Lenkija) – Dovydas Levickis (Lietuva) -60 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.)

Arminas Riedelis (Vokietija) – Samuelis Sorochovas (Lietuva) -72 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.)

Hubertas Dylewski (Lenkija) – Aurimas Krukauskas (Lietuva) -71 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.)

Žygimantas Ramaška (Lietuva) – Osvaldas Fedorovičius (Lietuva) -71 kg, MMA Bushido titulinė kova (3 x 5 min.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antroji dalis (21.30 val.)

Mehdi Hekhari (Vokietija) – Vitas Karosas (Lietuva) -67 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.) Linas

Andrijauskas (Lietuva) – Dominykas Dirkstys (Lietuva) -80 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.)

Matas Pultaražinskas (Lietuva) – Lukaszas Lecycki (Lenkija) -66 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.)

Filipas Rzondekas (Lenkija) – Dovydas Rimkus (Lietuva) -71 kg, KOK kikbokso taisyklės (3 x 2 min.)

Reinisas Porozovas (Latvija) – Algirdas Baniulis (Lietuva) +95 kg, „Dream Boxing“ (3 x 3 min.)

Mindaugas Gedminas (Norvegija) – Vytautas Balsys (Lietuva) -75 kg, „Dream Boxing“ (3 x 3 min.)

Evaldas Petrauskas (Lietuva) – Semjonas Kamaninas (Estija) -66 kg, „Dream Boxing“ titulinė kova (6 x 3 min.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų