REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį TV3 eterį sudrebino dar viena muzikinio projekto „X faktorius. Žvaigždės“ laida, kurios metu įvyko vyresniųjų kategorijos Kėdžių iššūkis“. Komandą šįkart sau rinkosi Marijonas Mikutavičius, o kiti teisėjai turėjo tik patariamąjį balsą.

Sekmadienį TV3 eterį sudrebino dar viena muzikinio projekto „X faktorius. Žvaigždės“ laida, kurios metu įvyko vyresniųjų kategorijos Kėdžių iššūkis“. Komandą šįkart sau rinkosi Marijonas Mikutavičius, o kiti teisėjai turėjo tik patariamąjį balsą.

REKLAMA

Ypatingai teisėjus nustebino aktoriaus ir režisieriaus Andriaus Žiurausko pasirodymas, mat jis pasirinko Justės Arlauskaitės-Jazzu dainą „Po mano oda“. 

A. Žiurauskas – Kauno valstybio lėlių tearo aktorius, taip pat ir režisierius, o sirgaliai jį puikiai atpažįsta ir iš Kauno „Žalgirio“ rungtynių. 

„Taip, man labai patinka dainuoti, bet man labai patiko dainuoti, kai dariau tai sau. Dabar – nebežinau“, – dar prieš pasirodymą sakė jis.

„Čia scenoje esi tik dvi minutes, kurios, supranti, kad turi būti labai geros. Nenoriu blogai nuskambėti. Noriu, kad mamai ir žmonai nebūtų gėda žiūrėti“, – sakė A. Žiurauskas pridėdamas, kad jei nebus gėda šioms moterims, nebus gėda ir jam pačiam.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto labiausiai visus nustebino faktas, kad aktorius pasirinko Jazzu dainą – tai ypatingai nustebino pačią teisėją. „Dainuosiu dainą, kurią iš pradžių rinkausi dėl pokšto, bet kai pradėjau mokytis, supratau, kad tai, tikriausiai, viena gražiausių dainų, kokią esu gyvenime mokęsis“, – paaiškino žinomas vyras.

REKLAMA

O štai po jo pasirodymo visi tarsi nuščiuvo. „Andriau, pribloškei. Aš manau, kad tu ir pats nesitikėjai, kas čia buvo. Atrodo, ar tu čia kine, ar tu čia spektaklyje, ar tu čia dar kažkur. Buvo jausmų mišrainė, kai klausėme šito pasirodymo. Suprantu, kad tu norėjai per save perleisti Justės kūrinį ir jis gavosi labai sunkus. Galbūt galėjo viskas būti kur kas paprasčiau ir galbūt būtų aiškiau, nes dabar gavosi labai daug detalių, ir jos visos yra sunkios, fundamentalios. Labai sunku vertinti, nes tai greičiau buvo spektaklis, negu dainavimas“, –  pastebėjo Saulius Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA

O štai Saulius Prūsaitis įžvelgė visai kitą šio pasirodymo pusę: „Manau, kad viskas buvo netgi labai gerai, kadangi Marijus, o tuo pačiu ir mes, turėjome puikiausią galimybę pamatyti, kad scenoje stovi Andrius, kuris pasižymi žiauriai gera savitvarda, kontrole, nes mes girdėjome tiek žemas, tiek aukštas natas, tiek vidurinį balsą, ir viskas iš tikrųjų buvo tvarkingai. Nesvarbu, kad sunkiai, bet mes matėme techninius dalykus. Aš tikrai labai nustebau, kad jūs, Andriau, visą laiką pataikėte į natą.“

Jazzu Andriui dėkojo už visai kitokią „Po mano oda“ versiją. Anot jos, tokią teatrališką ir netgi bardišką ji savo dainą girdėjo pirmąkart. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ši daina buvo perteikta iš vyriško prado. Labai įdomu buvo klausytis. O šiaip ačiū, kad taip gražiai vertinate mano dainą – man tai yra labai brangu dėl to, kad jūs man labai patinkat“, – šypsojosi ji.

Visą A. Žiurausko pasirodymą galite pamatyti peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.

Kuris dalyvis – tavo favoritas? Spausk čia, atiduok savo balsą už labiausiai patikusį pasirodymą ir laimėk dvigubą pakvietimą į „X Faktorius. Žvaigždės” finalą! 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų